Petrrr Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 A to poznají jak? Můžu přijít v obleku a být přitom chudej jak kostelní myš a nebo obráceně. Tuhle se stal případ ve Varech v Audi a WV, že přišel člověk div ne v teplákách a když začal jevit zájem o nějaký auto, prodejce ho odpálkoval, že tamhle má prospekty. Jooo jenže později se ukázalo, že je to milionář a šel si koupit asi 3 auta pro rodinu. Hádejte jak to dopadlo, prodejce byl okamžitě bez práce. Hold zdání někdy klame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Jj... Kdyz jsem prebiral BMW, tak v druhe kancelari sedel pan, ktery vypadal, jak kdyz prisel z garaze (teplakovka, ksiltovka, nic extra) a pak jsme stali na parkovisti a jemu privezli fungl novou S6 a me jen BMW1 116i. Dnes uz nepoznas nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 stálý zákazník má výhodu, když u nich nakupuješ a znají tvoji historii, chovají se lépe. Ke mně startuje technik od servisu, když vcházím do dveří, protože tam často dáváme auta na garančky i opravy. Na drahé obleky mají lidi často půjčené, jojo, milionář si může chodit oblečený jak chce, ale zaměstnanec musí vypadat před zákazníky vždy dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) sherlog ti pomůže... jo drobný na automat, který dělá syntetiku, tak díky tohle nepiji... radši kdyby dělali to com jim řeknu a ne že budu lítat kvůli nějakýmu posudku na reklamace... Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 stálý zákazník má výhodu, když u nich nakupuješ a znají tvoji historii, chovají se lépe. Ke mně startuje technik od servisu, když vcházím do dveří, protože tam často dáváme auta na garančky i opravy. Na drahé obleky mají lidi často půjčené, jojo, milionář si může chodit oblečený jak chce, ale zaměstnanec musí vypadat před zákazníky vždy dobře :-) No jo,když tam chodíš každou chvíli, tak se nedivím, že technik startuje. Já, pokud nemusím, tak jsem tam jednou za rok, a to nemluvím o tom, že technici jsou tam každou chvíli jiní... Na kafe jim z vysoka ....., zaprvé ho nepiju a zadruhé od nich chci kvalitně odvedenou práci a ne kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 A já bych zase bral kafe + koblihu + strip asistentky pro objednávky a příjem . Teď si jdu vyzvednout vozidlo po reklamaci silentbloku převodovky (jeho výměně po 15tis km) tak jsem zvědavej jestli alespoň jedno z toho bude, i když ten strip asi ne, veze mě tam manželka, to by asi neprošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 no jo, už máš auto 8 měsíců, měl bys už kupovat nové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 to už klub přešel na režim vánočních dovolených, že tu je mrtvo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Začalo mrznout, tak Pražáci zazimovali a nevylezou z pelechů Ale kdyby přecejen někdo vylezl k PC, tak bych něco potřeboval. Potřebuju vědět, kde je zapojené osvětlení lampiček někde pod spolujezdcem nebo řidičem... Potřebuju napojit osvětlení pod sedačkama aby se rozsvítilo společně s lampičkama ve stropu a nevim kudy vedou dráty... Kdyby někdo věděl kde to napojit, tak dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 prazaci nezazimujou, jen je kalamita, tak misto tady travi cas v kolonach jeste ze nejsem prazak a tohle se me nemuze dotknout Stringo, kdyz uz delas osvetleni nohou, delal bych to co nejpoctiveji, tady je treba navod: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-osvetleni-prostoru-nohou-skoda-octavia-ii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 OZI tenhle návod jsem už kdysi pročítal, ovšem už to tam i někdo psal dole pod návodem, je úplně k ničemu, fotky oddeklování a kudy tahal kabely tam není ani zmínka... Já mam domluvené LED pásky a pokud bych je napojil na kabeláž od stropního osvětlení, tak to je za chvíli a bude to fungovat podle mých představ. Za ty origo LED světla do VW chtějí 900kč za jednu, to mám udělaný komplet osvětlení v těch LED páskach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Panove a k cemu je dobry mit vin kod na sklech? Pokud neni na vsech dilech vin kod, tak je to dle meho k nicemu - vymenit skla za jiny je u auta za 330tis+ prkotina ne. Takze kdyz uz, tak leptat na vsechny dily vin a i se jménem majitele a pak to auto bude neprodejny jak pro zlodeje, tak i majitele -> u zlodeje ucel splnen a majitel to auto musi pak jedine rozstrelit o strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Podle me nejlepsi ochrana proti zlodejum je pojisteni GAP (proti ztrate hodnoty). Kdybych chtel mit auto temer dokonale zabezpecene musel bych resit kombinaci elektronickeho (slusnejsi alarm, gps a gsm) a mechanickeho (piskovani skel, zamykani zpatecky nebo Bullock ci Zederlock) a jeste nejaky skryty vypinac. Vysoka investice, ktera je navic nejista. Sice dostanete slevu na pojistnem, ale jen v radu cca 15% rocne. GAP mi kryje porizovaci cenu auta po dobu 5 let pri srovnatelnych nakladech, ktere bych investoval do zabezpeceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Gap je sice faj, ale kdyz si auto upravim vejfuk, podvizek, chip, turbo atd a spolkne mi to dalsi penize. Tak tam radeji poridim alarm, zamikani na sajtru, gps, garaz atd. Nez se spolehat na GAp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 A hlavne gap jde sjednat na vuz do 18 mesicu stari pokud vim - kdyz jsem kupoval cervenou tak to tak slo. A sel jen na tri roky... Pokud si budu chtit auto nechat dele, tak nemam jinou moznost nez sazet na nejake zabezpeceni, do ktereho stejne budu muset vykrvacet 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) já mám jenom na 2 roky bohužel a kupovat nové auto, ne děkuji nechci... Když vidím co mám za problémy s touhle laurinou a dávat jim za to 750k kč.. hlavně pak mě někdo udělá trvalou zase na autě a pak to bude ještě bolet více... čekací lhůty na nový auta... Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Jo, upravy Ti nikdo nezaplati. Takova je doba. Resil jsem to velmi intenzivne loni, kdyz jsem porizoval nove a po zvazeni vsech aspektu mi GAP vyslo jako nejlepsi varianta (zadne upravy nemam po dobu zaruky v planu). Skoda jen, ze neco podobneho nelze i pro starsi auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 já mám jenom na 2 roky bohužel a kupovat nové auto, ne děkuji nechci... Když vidím co mám za problémy s touhle laurinou a dávat jim za to 750k kč.. hlavně pak mě někdo udělá trvalou zase na autě a pak to bude ještě bolet více... čekací lhůty na nový auta... 750.000,- byla cenikova cena nebo skutecna prodejni cena? Protoze takovou palku jim za auto nemuze nikdo dat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Tak tak, moje osobní zkušenost v září ještě na férovku bez Gapu, abych ušetřil měsíčně 500kč, pak sem dopadl jak dopadl... Já plánuji dodělat nezávislý topení a pravé stmívací zrcátko, ale ještě počkám jak dopadnu se sedačkami a motorem, takže sem to odložil na příští podzim. GAP sem dostal na auto staré 11 měsíců, 2 roky jsem si nechal jako úvěr. Jinak ochotná paní, která mě auto prodávala, ale kolegové ze servisu, ty se snaží se mnou vytřít podlahu... Nabídky GAP na moje auto byly až 60 měsíců, takže není problém i u staršího auta. @škodaforum To jsem zaokrouhlil, ono když sis vzal l@k DSG,TDI,Haldex, tak ceníkova byla cca 850k kč v CZ edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 jinak nějaky přehled jak to vypadá na 60 měsícu, vyjel sem si na pojištovně nějaky auto... tak na 24 měsíců to stojí ročně 4.166,-Kč, Na 36M - 5.300,-Kč ročně, na 48M - 5.975,-Kč ročně a na 60M - 5.980,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) Na co Gap atd. když Škoda Octávia se "vůbec" nekrade. Zbytečnost. Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Já se ani nebojím, že by mě někdo to auto ukradl nebo vzal kolumba, spíše se bojím lampám na silnici.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) Jeste par let bude Octavia na prvnim miste v kradenych vozech v CR. Prave proto mam GAP. Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: skodaforum20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Já to vyřeším po třech letech výměnou za jiné auto, minule jsem to tak udělal, 3 roky plní vše a potom čus octavie. Když tady nemají rádi lidi z TPCA tak zde nebudu smrdět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Když tady nemají rádi lidi z TPCA tak zde nebudu smrdět ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky