Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Clinte nejde jen o spotrebu. je to i jako servisni knizka vim kdy a co bylo na aute delano kdyz si tu praci dam a zapisu to. Mam pak odkudkoliv prehled. Tady na foru stravis x krat vic casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) tak podle dotu 8,5 litru... před klintou akcí 8,4 litru:D jinak asi v tejdnu si přehodím kola, zbytečny jezdit na zimákách. Editováno: 2. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 To protoze to clint neposlal do cervenyho jak jsi mu rikal, pak to zere. Kdyby poslal mel bys tam ted 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 To takyy. No já to vyzkousim a pak to třeba přestání psát stejně tankuji max jednou za týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 tydne? ty taky tankujes po 20 litrech jako Clint? :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 ne full. ale těch 500 za tyden většinou dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 2000 km mesicne je pekna porce. To jsem se svymi 1500 zabar. To uz by se ti hodil DSG abys nebyl tak unavenej :'>:::'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) jinak pawouku teď sem si uvědomil, že v O3 taky se nezobrazí na budíkách jestli svítím potkávačkami, musíš čumět na ovladač světel... petře kdybych jezdil se svým furt, tak najedu ještě viac km. šetrým autíčko Editováno: 2. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Ted si me normalne dostal ze jsem znejistel. zitra rano pri ceste do prace se juknu a dam echo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 v rapidu sem ještě nejel, příště to snad dopadne a i nějaké to kodávání, bude více času a klint nám nebude ukazovat své pírátsví jako dřívější učitel autoškoly jinak až se vám zítra nebude v práci nic chtít dělat, tak si přečtěte od suprového člověka igora, pěknou recenzinu O3 vs O2 FL. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23113 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) tak hovno, kecal jsem jak Putin, Rapid nemá kontrolku na potkávačky, tedy obdobné jako u yeti. Jinak recenze O2 vs. O3 moc dlouhá, včera jsem u toho usnul. Editováno: 3. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Ta joko, že škodovka začala šetřit na diodě co signalizuje na palubce rozsvícená světla??? Tak to už je docela aušus ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 no popravdě taky jsem si toho všimnul, nevím kdy mi bixeny sepnou nebo je tam jen led....todle mě hodně zarazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) Trojkovou oktu uvidim v patek, z hlavy nevím. Ale u yeti či S2 tam ta ikona je určité, možná staci poladit diagnostikou či nova verze budiku udelali Editováno: 3. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) v rapidu sem ještě nejel, příště to snad dopadne a i nějaké to kodávání, bude více času a klint nám nebude ukazovat své pírátsví jako dřívější učitel autoškoly jinak až se vám zítra nebude v práci nic chtít dělat, tak si přečtěte od suprového člověka igora, pěknou recenzinu O3 vs O2 FL. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23113 Moc pekne srovnani! Take potvrzuje, ze kdyby si jeste jednou mohl vybrat, tak vybere konkurenci. Dnes mam jako nahradni pujcenou VW G7 v 1.4TSI a musim uznat, ze pomer cena/vykon bych volil VW. Editováno: 3. Březen 2014, autor: skodaforum20 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Golf je pro holky a na nákupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 tak seata leona v kombíku i velikostně by mě ten golf fakt stačil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Jo ten Leon myslivec je pěknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Golf je pro holky a na nákupy A pro teplouše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Jo, máš prvadu, na ty jsem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Dneska jsem viděl RSko žluté, no asi se mi líbí ještě víc, než ta modrá... A náhodou jsem jel i za tím seatem combi a musím říci, že vzhledově je to prostě nádhera, ty zadní LED světla, předjet jsem ho nestihl, takže jsme neviděl ty přední LED světla, ale fakt krásný auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) po Hk sem dnes po krátké trase potkal dvě RS OCT3 a potkávám je častěji, jezdí jich fakt hodně. a potkal sem dnes i bílou laurinu jako mám já, ale měl delší prut tak asi nějaký ročník 2009,2010. neoznačená civilní oktavie, že kamion přejede dvě plné je nezajímá, ale že chytají rychlost to už je okay!!! Editováno: 3. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Zatím jich moc není, já ji ještě nepotkal vůbec a jezdím skoro denně. Resp. dvě je moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 řikám za krátkou cestu po okruhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky