Clint Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 No, mají opravdu parádní ceny a vždycky jsem u auta a pozoruji, co dělají. Však i Tomiikk byl spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Sice Ford, ale bude to asi nářez Má bejt i ve verzi myslivec....a takovej myslivec ve verzi ST asi špatně nepojede. Má vyjet v druhé polovině září.... Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 a toto je též blbý rychlostní průměr? No to je slušný, udržet vyšší průměrnou rychlost na takové trase je docela záhul - hlavní je nechytit žádný kolony - já měl loni při cestě z HR domů takovouhle (letošní ještě nemám,neb teprve pojedu..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) A kdeže je takový levný a vstřícný servis s olejem za 300? Editováno: 15. Červenec 2014, autor: TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Praha zavede nízkoemisní zónu od r. 2016. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Rakovník, Škoda Autostop..... Hoši, zdá se mi to, nebo se Blekota někde s jeho čipákem pověsil na stromě? Už tu nebyl ani nepamatuju Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 A bude hůř. Schaeffler pracuje na vypínání jednoho válce u tříválce... Start-stop opravdu nikdo nechce, BMW dovolí jeho trvalé vypnutí všem, v USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Diskriminace evropanů jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 pššt už píše, ale k nám se mu moc nechce Kokta7 - dnes 19:28 - http://forum.skodahome.cz/topic/121742-kto-sa-chystá-kúpiť-oiii/?p=1928559 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Asi se urazil, začalo to jak mu Pawouk mazal ty příspěvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Prima coooool. Lexus lfa, aston a viper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 hosi to je super, jak jsem nechodim, tak me i nejaky takovyhle spory utekly a jsem za to asi rad jinak jak to bude s nejakym cajem o pate? Zamberk na 99% pro me nebude, nebo mozna prijedu na sobotu a vecer to zas poslu dom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Tak kokta se asi opravdu urazil. A mate po ptakach resp. po chipech a kodovanich. Bez kokty je to tu smutne. Kdp se mu omluvi? Je mi jasne ze Hravec to nebude Bude muset Clint jako predseda.Kdo ze mel byt v tom Zamberku s koktou? Nejspis se uvolni misto v chatce. Resp. dve jeste pes, ale ten by navecer stejne odesel pri Hundgrilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 :_icon_smich2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Tak já, ačkoli jsem nějak prokaučoval údajný problémek po kterém se Kokta urazil, se za nás omlouvám... Bez jeho antiŠkodováckých dialogů to není ono... KOKTO, prosííím vrať se Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 A ted vsichni dohromady zavolame "Kokto, vrat se"! 5, 4, 3, 2, 1, Ted ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Tak jsem zavolal z okna a Kokta stale nikde. Clint s Pawoukem budou muset poslat oficialni omluvu dopisem. Omluva bude muset byt otistena v nedelnim Rudem pravu a vyvesena na jeden den na strankach Top Gearu, Autofora a Zena.cz 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 On už zasedl ke klávesnici, že napíše, jenže pak si přečetl tu nešťastnou zprávu o Hundgrilu a hned se zase na dva dny urazil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Tady je to dneska hustý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 tady je furt sranda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 jinak dobre rano a ja mam dobrou noc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 (editace) Dnes černý den , našel jsem na kapotě hromadu záseků a to po celé kapotě, přitom si na to dávám bacha a nevím kde kdy a jak, zase to odskáče manželka (která s tím jede jednou za 14 dní) někdo si to hold odskákat musí . Dokonce jsem našel i 2 tupky dole na skle. Tedy otázka zní, retušovat nebo se na to vysrat? Editováno: 16. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Hoši jsem v Praze služebně do pátku a chci se zeptat kde se tady dá dobře najíst (za slušné prachy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky