Clint Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Faktem je, že poslední dobou jsem jezdil trvale 150 a 90% dálnice. No uvidíme, vím, že jsem dolil 0,75 litráčku po rozsvícení checku, takže až se zase rozsvítí, mrknu na tachometr, kolik jsem na 0,75 l oleje najel kiláků. Pak uvidím, jestli se zhrozím, nebo ne. Taky jsem te´d koukal letmo do enginu a všiml jsem si, že mám trochu méně chladící kapaliny, resp, jsem ještě chlup nad minimem. Zatím jsem za ty 4 roky nedolejval. Tak uvidíme, jestli se to nezačne teď při 100tis km začínat vytrácet.... (to by mohla pak bejt pumpa) Teda jestli je to takhle, tak snad příště vezmu TDI s DSG a bílé barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Omicronovi se to taky stalo kolem 100 000km. Sousedovi asi při 30000km nebo 40k mel, ted presne nevím. Sousedovi to zralo 2 litry na 1000km.. Jestli mas zvysenou spotřebu oleje, aby se tam něco nekulo v motoru... Jo kuje se tam zelezo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 U 1.8 TSI to většinou nebývá turbem, žere to motor sám - musí se měnit pístní sada (kroužky, písty, ojnice...). Je to známý problém tohoto motoru. Více ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 jo to mas pravdu,ale turbo to umi dobre,ale tohle je brzy na turbo, a mne rs take vezme kolem litru na 10 000km,nejvis sem zjistil kdyz sem byl obcas v nemecku a hnal sem to na tempomat 200.ted budu zkouset jinej olej tak uvidim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) Já až podle toho, co zjistím, to případně mrsknu na reklamaci do servisu. Není přece normální, aby mi to schroustlo třeba půl litru na 1tis km, nějak bych to s nima sehrál na kulanci. (auto po záruce, ale to není rozhodující) Editováno: 25. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 U me tohle byl duvod prodeje :-/ tez auto po zaruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) uvidíš, tak zkus nalejt 10W40 klinte nebo ti to fakt bere jenom turbo. Editováno: 25. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Tady je taky jeden "hambáč". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) U me tohle byl duvod prodeje :-/ tez auto po zaruce. Welfajsto: kolik ti to chroustalo Vegetolu na 1000km? Co by stála oprava? Já tedy nejsem zrovna v situaci, kdy bych si mohl dovolit auto prodat a koupit nové....A ještě nějakou dobu rozhodně nebudu (ropu samozřejmě příště stejně nekoupim, to byl jen psychickej úlet, to bych šel sám proti sobě a veškeré moje životní cíle a teorie by vzaly za své) JO jinak včera jsem sežral sám tuhle pizzu Editováno: 26. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) Klinte to ti musí někdo zkouknout. Kroužky to je cca 12000kc, výměny short motoru vis sam Už mas novy akacko-47? Editováno: 26. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) No řešil bych to případně přes MB, prohlídky mám všechny, výměny jejich oleje po 15tis pravidelně, takže OK. AK-47 nemám ještě Jo, jak to honim teď 150 tempomat furt po dálnici, tak mis stoupla průměrka na 8,1/100km Editováno: 26. Říjen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) Nebo m4 s tlumičem si kup, s tim bych si chtěl za lstřílet. Ja mám 8,7 nevim proč. Editováno: 26. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) Tlumiče jsou zakázenej doplňek Je možné, že by ten olej souvisel s tím, že 80-90% to jezdí 150? Pač já prostě do práce a z práce jen najedu a sjedu z dálnice. Editováno: 26. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ne zakazanej, ale doplnek zbrane kategorie "A" kde toto vyzaduje vyjimku PCR dle prislusneho zakona o zbranich. Tedy v podstate zakazanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) si to piš jako pawouk například a hned víš, kolik si dolil oleje a po kolika km dle tvého koncernu V závislosti na způsobu jízdy může spotřeba oleje dosáhnout až 0,5 l/1 000 km., takže 7,5 litru za 15000km http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10&p=1397972 tady si můežeš přočíst i jak to dopadlo, že mu to proplatili(těsně po záruce a upoznoval na to již když měl auto v záruce) Editováno: 26. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Tak 7,5 litru sem ta ještě nedolejval Takže to znamená, že se s tim musim smířit tedy pokud se to nezhoršilo v poslední době. No a ještě ta pumpa, snad nějaký ten úbytek je normální, jak jsem psal, ještě jsem za ty 4 roky vodu nedolejval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) musíš si to psát, jinak to je jenom teoretizování... pokud ti to sežere za 15000km 1 litr oleje tak okay, pokud už ale třeba 3 litry, tak už bych to začal řešit... normu na žraní mají udělanou tak, aby nikomu nemuseli nic reklamovat, když nebudou chtít kapalina bratrovi taky začla mizet, tak se vyměnila a už nemizí... Editováno: 26. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Welfajsto: kolik ti to chroustalo Vegetolu na 1000km? Co by stála oprava? Já tedy nejsem zrovna v situaci, kdy bych si mohl dovolit auto prodat a koupit nové....A ještě nějakou dobu rozhodně nebudu (ropu samozřejmě příště stejně nekoupim, to byl jen psychickej úlet, to bych šel sám proti sobě a veškeré moje životní cíle a teorie by vzaly za své) JO jinak včera jsem sežral sám tuhle pizzu pizza.jpg Zralo to cca 0,4 na tisic km. A opravu jsem se neptal. Rovnou jsem to jebl do bazaru a objednal nove. Jelikoz jsem mel jenom 2 letou zaruku a auto melo 4 roky a nevedel jsem ze by to mohla skodovka zaplatit tak jsem nechtel at vi ze je motor v haji a pak by me za to auto dali prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) WF: Jasný Kokta: co stojí pumpa pro zajimavost? Editováno: 26. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) já nevím, mrkni na net? http://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia-2/dily-pro-udrzbu-a-servis/rozvody-vodni-cerpadla-remeny/vodni-cerpadla-760.html?sort=expensive Editováno: 26. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Tu preci kupoval Motosman pri vymene retizku, mam pocit ze 3800 ci 4800 uz nevim presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Uz se tam s rodinou chystame x let az to bude nekdy vic pri ceste. Zatim nebylo. Nase cesty spis smeruji na Jizni Moravu za vinem.Co jsem o te Krcme slysel je pry prdel, zena uz tam jeste jako holka byla pred x lety a furt to funguje, coz taky o necem svedci. Už jste byli někdy i v Pavlově? Kdyby byla někdy cesta, tak písni, můžeme se sejít, kámoš tam má sklep a konečně bych taky mohl závidět tvoje kindercar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Vodní pumpa 3.405 bez dph a práce. Č. dílu 06H121026CP + možná nějaké těsnění. Tak kde je ta sněhová kalamita? Mám přezuto na GD UG8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 už mam taky vyváženo(v pneuservise mě je trošku škrábli nevím jak to dokázali, naštěstí ne moc) a voskoval sem tvrdým voskem(ano už sem jak pančo ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Tu spotřebu máš díky chipu a 100ce benzínu. Zkus vymazat data adaptace paliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky