Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

OZI, PLATÍ I PRO TEBE, dej 110 a já Ti dám Nathálku jako novou, 4 roky starou 1,2 - 55kw, vééélký kufr. 36tis najeto

ja to nepotrebuju ;) ja svuj delnik car mam s jednim vypacenym zamkem. i pazout jezdi a karkule je v garazi :)

Však já sem tě testoval, já bych jí asi stejně nedal, páč manželka mě pak zabít, i když te´d to auto převážně stojí, ale jednou mateřská skončí a arbeit  u manželky bude zas. A než ji prodávat za 110, to ať tam raději stojí a hnije. :-)

ji porid garaz, navoskuj a zakonzervuj a mas to ;)

Kazdej to nedala jako ty ozaku :D

I Pancho s tím autem jezdí, což me přijde podivné.

Upraveno od kokta7

ja s nim taky jezdim  :kol-46:

treba v nedeli s nim pojedu na vylet, pokud nebude mrznout...  :kol-31:

Co je na tom divného ze jezdím s autem.

A to ti Pancho nevadí, že ti molekuly vzduchu, tedy kyslíku, dusíku, vodíku, oxidu uhličitého, argonu, neonu, helia, metanu, kryptonu a  xenonu narážení na tvůj naleštěný lak, víš vo to je za sviňstvo takovej vzduch? :-)

• Autor

Nedej bože, jak popisoval Pancho, jednou projel kouřem z vypalované trávy a částečky popela obrousily jeho lak do té míry, že musel autu dát ještě ten den trojitou vrstvu karnaubského vosku a pětinásobným přeleštěním extra jemným flanelem.

Asi si pořídím taky nějaké dělnické auto, abych svoji sněhuli šetřil jen na srazy ;) Postavím ten přístřešek, auto navoskuji Turtle Waxem a do vejfuku strčím dva špunty, aby se nesrážela voda ;)

Upraveno od Clint

Ale vždyť ti máš naftu. To je dělnické auto.

• Autor

Voe :D Dej si pozor, aby se ti nezaklopila kola ty chytrolíne ;)

Hoši vy si neuvědomujete, že tohle se vám všechno vrátí, já si počkám, až si někdo z vás pořídí TDI a myslím, že někteří už mají nakročeno :)

Upraveno od Clint

• Autor

Koupím nějaké zánovní Fávo a budu lítat ;)

Clinte, ale nikdo z nas neni proti TDI takovej radikal jako ty  :kol-46:

• Autor

Naopak, teď z vás všech se stali radikálové proti TDI a já sám jsem se změnil ;)

Ja bych naftaka bral hned, ale nechtel bych ho zivit. Spotreba moc neoslni, servis drahej (vim co rikam, mel jsem O1 TDi, baterka 3500Kc, do Feldy / O2 jen 1100Kc a 1200 byla silnejsi tusim 50Ah...) atd... navic bych kvuli Dpf nespal a jeste abych hlidal kilometry a planoval cesty podle dpf, jako to dela kolega, ani houno. Ale cisty laufy cloveka umej zblbnout ;)

A jeste jsem do toho lil letni i zimni aditiva + jsem se pri kazdem mrazu bal, abych nastartoval.

Upraveno od Radius

• Autor

Já nic neplánuji, jezdím delší i krátké trasy. Vypalování jsem nepostřehl. Taky tam nic neleju, zimní v těchto teplotách nemají smysl (zimní nafta by měla -20 zvládnout) a na letní jsem si nikdy nepotrpěl. Spotřeba možná proti 1,4 TSI neoslní, ale proti mé původní 1,8 TSI jsem cca o 1,5 litru níž, což při mém nájezdu znamená do peněženky plus 1000Kč měsíčně při současných cenách paliva. No a tu tisícovku buď prožeru (což je hodně pravděpodobné), nebo koupím tuny Lega mladýmu :)

Upraveno od Clint

post-12637-1425053686,9863_thumb.jpg

post-12637-1425053835,5353_thumb.jpg

Prijel i Simir

Mam to ale stesti

Však jich tenhle týden bylo.

nějak vím kde to je :kol-28:  Ten nájezd je tam debilní

Hoši vy si neuvědomujete, že tohle se vám všechno vrátí, já si počkám, až si někdo z vás pořídí TDI a myslím, že někteří už mají nakročeno :)

A kdože je ten další adept na diesela? :kol-28:

Já nic neplánuji, jezdím delší i krátké trasy. Vypalování jsem nepostřehl. Taky tam nic neleju, zimní v těchto teplotách nemají smysl (zimní nafta by měla -20 zvládnout) a na letní jsem si nikdy nepotrpěl. Spotřeba možná proti 1,4 TSI neoslní, ale proti mé původní 1,8 TSI jsem cca o 1,5 litru níž, což při mém nájezdu znamená do peněženky plus 1000Kč měsíčně při současných cenách paliva. No a tu tisícovku buď prožeru (což je hodně pravděpodobné), nebo koupím tuny Lega mladýmu :)

Tak tak, já to říkám pořád, že rozumný člověk si pořídí to, co mu vyhovuje nejvíc, vzhledem k jeho individuálním potřebám. Až budu mít roční nájezd v desítkách tisíc km, tak si to spočítám a koupím to, co pro mě bude výhodnější. Anžto v současnosti jezdím jen 15 tkm za rok, je má volby jasná = benzín. :kol-47:

Jj. Počty jsou jednoduché. A pak už zbývá sockarta. [emoji6]

Pawouku ja mam taky 15 tisic km rocne, ale na ruznych autech - proto je benzin jasna volba  :kol-34:

Sockartu (Openšmejd mám a používám skoro denně).  :kol-31: 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.