PANCHO Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Já to mám skoro sto. A kdyby to bylo více tak Klidné jedu. Protoze vás rád uvidím a pokec dam. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Tak doluxovano a jdu spát. Ráno čeka fronta aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) S Panchem a Pawoukem plánujeme v červnu účast na srazu na Moravě, my s Panchem bychom tam někde přechrápali. Ještě jsem přemejšleli o Motosovi, to je takovej cestovatel, jestli se nepřidá (o Koktovi už nepřemýšlíme, to by nedal, to by byla jeho životní cesta, je to na něj na druhé straně zeměkoule. A i kdyby nakonec dal, musel by se v řízení střídat s velšteriérem a to zase Kokta nechce, pač mu uchcává do sedačky) Jinak dobré ráno soudruzi, u nás 7 stupňů chladu...teď už jsem v práci a dospávám ranní vstávání Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Hmm, 200km je husty, ovsem Kokta vali do Praglu do prace everyday ne? Tedy Caje nejsou 200km. Katdopadne se ho musim zastat. By me zajimalo kdo z vas kdyby to mel 200 nebo i polovic by jezdil pravidelne jako nyni kdyz to mate 30. Nekteri Clint 5km i s cestou do auta at uz do Lan ci do Krusovic co nema na plnou nadrz tezko, pac by musel tankovat pri ceste tam i zpet. prave ze do Prahy do prace nejezdi, nevim kde si to vzal, ale uz se to tu objevilo vickrat... Já to mám skoro sto. A kdyby to bylo více tak Klidné jedu. Protoze vás rád uvidím a pokec dam. jenze ty jedes po okruhu a nemusis se trapit pres centrum nebo jizni spojku, kdyby byl hotovy severni okruh tak s tim taky podle me koktak nebude mit takovej problem. takhle to ma 200 km, ale z toho 30 je pres prahu, kdy poskakujes jak dement a obzvlast tedko kdyz je hokej... Sraz na morave, zalezi na tom kdy bude a jestli bude jeste volno a moznost dorazit, nechci nic slibovat, takze by se proste videlo az to prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Termín už mají danej....20.6. není to jen o oktávkách, jsou tam i kindery a minikindery Petrrr by mohl jet taky samosebou, alespoň by rodinu jednou vyvezl a měl by tam svojí kategorii. Já rodinu beru a přechrápeme v penzionu....Možná tam budu od pátku do neděle a v sobotu si odskočím na ten sraz. Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Tak třeba já jezdím běžně tam a zpět 150 - 170 km na srazy. He však nedávno si byla tady u nás ve Slezsku ... tj. nějakých 400km :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 tak ja to overim doma, neco tu mam napsane na ten termin, jestli to plati a kdyztak si pisu tohle Korni, vsak ono, kdyz je clovek nekde pobliz tak to jde, ale jet solo 200km na sraz uz je trochu narocnejsi. I kdyz i tak zalezi na tom jak ma clovek cas, nekdy se proste najde, nekdy ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Ok, ok, ale Rádius, ten ne, Hnůje tam nikdo nechce Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Kde je ten sraz? Když na Moravě, očekávám, že Na Moravě = Jižní Moravě = ve sklepě, jinak nejedu. Brno a blízké okolí není Morava, Brňáci jsou v bledě modrém co Pražáci a ani samotní Moraváci nemají Brňáky moc v oblibě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Co vím, tak severní Morava Pastviny, salaše a ovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Jaký ovce, spíš uhelný doly, těžba, "čerstvější" vzduch ještě více než v Praze. Škoda, být to na Jižní, možná bych o tom i popřemýšlel - když mě tuhle zval samotný Sanek, tady v Sokolovské pánvi máme svých dolů dost. a to nejen uhelných. Editováno: 14. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Motose nalákáme na pečené ovce (jehňátka jsou pro něj jen zákusek) na rožni Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Motose jako uhlobarona nemusíš líkat, on tam bude jako doma. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) navíc je to blízko Polska, pojedete domů Pendolínem TDI jdou v Polsku na dračku a ne jen tam. i když s tvojí nádrží, daleko neujedou Editováno: 14. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 S mojí nádrží a palivem by nedojeli ani k hranici, i kdyby byla jen 5km daleko To víš, jsem mazanej, to tak, ještě zlodějům tankovat plnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 treba by clint narozdil od tebe vedel k cemu je pojistka na tankovaci pistoli, ze vypne, kdyz mas konecne plnou a auto by si konecne uzilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Tak tam já už s kámošema jedině letecky na tu severní Moravu samozřejmě s hosteskami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 nevim proc, ale tvuj naklopeneny postoj mi pripomina uchylaka z nejake detektivky... sakra, ktera to jen byla... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Když už tak jedině MIG21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 A hostesky take dokazu sehnat lepsi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Kdepáák, já lítám jedině s Amíky. Koho jako Ozi myslíš, hold musel jsem se trochu sehnout abych jí dosáhl na zadek no. Horazio Kayn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 No abych dopověděl co jsem chtěl, DNY NATO (to Clint nezná, on zná jen Putin Day Russia on Red Square) to bylo poprvé v životě na severní Moravě v Mošnově (nikdy jsem tam nebyl) a asi i naposled. Severní Morava kdepááák, všechny cesty vedou na Jiřní Moravu a končí ve sklepě. Jako alternativa je Plzeň, kde ty cesty taky končí ve sklepě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 j takze si mi nepripominal uchylaka z detektivky, ty si skutecny uchylak... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Jojo, je to úchylák nejtěžšího kalibru a ještě se fotí s takovejma starejma škeblema, tu fotku bych nevystavil ani na hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Prej škeblema, to dělá ta uniforma nebo ne? Jo proto manželce nevadilo nás vyfotit. kápli jste na to, jsou to staré škeble. I když oni přišli za mnou, jestli se se mnou mohou vyfotit, že s takovým pilotem a chlapákem fotku ještě nemají. Editováno: 14. Květen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky