Ozi Toretto Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 chlapci a abyste nerekli tak jeden dukaz, ze i moje RSko pracuje... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 To je Photoshop, to je jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 To je pro Pancha uzasny pohled. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 nene, neni to photoshop. vsak taky sem odpojil vlek a hned se jelo k panchovi mejt. kdybych to stihal dneska jsem tam jel znovu, abych umyl po odvozu zpet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 To ja dnes umyl akorad predek a celni sklo od much. Jsem uz pres to sklo nevidel. Vcera jsem se svezl chvili 180 a mel jsem hned sunset na celnim skle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 (editace) Tak hoši, tady pár fotek z Gril párty A kdo tam byl a kofolu pil? Clint (domácí)+manželka a mladej Clint Petrrr Ozi Motosman Pawouk Pancho Arlo SidCZ Kokta XJOHNNYX Radius brácha+1 Editováno: 15. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Nejlepší je samozřejmě ta stará indiánská babička 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 hosi vite houby co je dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Já si to dneska oblíknul a šel nakupovat do Lídlu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Moje zena mi rekla po shlednuti fotek ze mezi vama nejsem vubec tlustej, ale spis naopak . [emoji1] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 To je tedy hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Jo Clint sel na mexickej den, cekal Tequilu zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Mě by spíš zajímalo, čí je ta svítící kšiltovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 To je zahada svitici ksiltovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 jestli myslis tu zelenou tak s tou prisel kokta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 chlapci a abyste nerekli tak jeden dukaz, ze i moje RSko pracuje... IMG_20150613_091614_RZ.jpg No to je hnus,fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 nj, co nadelas, jedine tazne... u vsech aut doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Kdyz on ten klintuv fotak strasne rozsiruje Jinak proc ne, je to jenom oktavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Je to o názoru. Když nebudeš vědět co s peněž. Tak také řekneš , je to jen Lambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Když budeš vědět co s penězi, řekneš Je to jen Rapid. No potom co už dnes Rapid stojí si ho za chvíli budu vážit a nebudu v tom vozit dcerku na zadních sedačkách. Trvale nechám zamknout dveře zadní a kufr s tím že plato sundám a za přední sedačky dám skleněnou přepážku a tam se nebude nic vozit, bude to jen na výstavu, koukat se jen přes skla dovnitř. Tedy z toho udělám pickapa bez úložného prostoru. to bude pak fáro. A když nad tím tak přemýšlím, tak Thálie zaslouží podobnou úpravu, akorád je to sedan, tak do toho kufru nebude vidět. No a když někam pojedeme s rodinou tak budeme muset vždy s oběma auty, já třeba s Rapidem a manželka s malou s Nathálkou (bude sedět v autosedačce na předních sedadlech). To pak bude, budeme Cool jaký máme žihadla a jak si vážíme svých aut. Editováno: 16. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 jeste bych mozna petre na tvem miste zvazil vymenu prednich sedacek za nejake vic daily, aby se neposkozovali a tyhle orgio bych vakuove ulozil pod posteli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ozi, twl. ještě že tě mám, to by mě nenapadlo, pravda. koupím tam sedačky (použité) ze Citigo. A volant s řadičkou potáhnu druhou kůží, aby se to neošoupalo. Jak by to pak vypadalo, že jo. Jo a zapomněl jsem na ten oblek antistatickej přetlakovej s vlasní dodávkou kyslíku aby tam náhodou neupadla špína jako třeba vlas nebo chlup z mého svetru. Nevím kde ovšem seženu tak maličkej pro dcerku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 volant a radicka to uz je osahane, to bys me koupit rovnou nove, at to mas pekne az to tam budes vracet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 JJ, to jenom Pancho si neváží svého RSka, představ si že on v tom autě dokonce dejchá a kdyby jen to, ale jezdí v něm. to nechápu. Neuvěřitelné diletantství. To jsou přesně takoví lidi, od malička v luxusu, co od rodičů dostali všechno a tak si ničeho neváží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ja rodiče nemel. Vyrůstal sem u babičky. A když sem chtěl chtěl motorku motokros. Tak sem všechny prázdniny chodil do prace. A vstal sem v 2h ráno. A ostatní byli třeba u vody.. Já nikdy nic nedostal zadarmo. A rs mam proste mazlíka. Kdybych mel na něco jiného tak mam třeba něco jiného. Subaru. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky