Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Co s nimi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 a do čtvrtice cvakavý pedál spojky, do pětice rachod od výfuku. On Clint chce totiž trumfnout mě s Rapidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Nene, to jsou jen mouchy, ta spojka je víc vsugerovaná, než závada. Prakticky to člověk nepozná a výfuk je ok, to jsem tehdy hledal blechy a nic nerachotí. To už bych pak mohl dávat závady jako oprejsklej lak od kamínků a cvakání v B sloupku, nebo špinavé okno od much. To je kosmetika. To je všude. Závady jako takové, teprve druhá. Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ten SUP se mi líbí, že bych si ho koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 šplouchání v nádrži kup udělej si radost jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Dveře, neseděli, muselo se s nima třísknout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Seděly, jenže mi je omylem v Amondu roštelovali, když hledal cvakání v B sloupku. To posrali oni, pak se to muselo doseřídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ten sup, je luxusní, ale i po slevě furt 660tis a to jsem se krotil a vzal v konfigu jen potřebné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak prodej auto paní domácí. Určitě bude mít pochopení.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 přesně Clinte, prodáš Fábku koupíš manželce nějakou felinu za 15 hadrů jak to chce udělat Motos. A ještě ušetříš a máš na SUPA. Kdybys neměl, tak manželku pojisti na větší částku, protože se v té šlupce stejně někde zabije no a schrábneš prachy za pojistku a všichni budou spokojeni. Najdeš si novou mladou mámu pro Vašíka, rozvádět ses tím pádem nemusel ( páč to je na tom manžesltví to nejdražší - Motos by mohl vyprávět - možná proto ta Felina) a ještě budeš mít fungl Supa a zbude ti určitě i na garáž- zděnou. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Máš to dodbře vymyšlený, je vidět, že se vyznáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Co já, takhle uvažuje Motos, kde myslíš že skončily všechny jeho předchozí manželky, ve Felíciích na dně Slapské přehrady. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak to se musím ohradit. Spíš bych řekl, že jsem svým dětem dopřál ten luxus, mít svojí matku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Hurikán: Čeče mě to tak nahlodalo, že začnu objíždět autobazary :D Ten bílej supák by mi slušel A el-presidento klubu musí mít něco víc, to je samozřejmé Vysral bych se na sport podvozek a na 18"....to už teď vím. Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) tak já už to vím dávno že 18" + sport nechci..dost tvrdé i na moje mladý záda slušel by ti, musíš reprezentovat pořádně a ta cena je docela dobrá!! Editováno: 11. Září 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 No v nějakém bílém sociálním Supu ve výbavě Activ s černými klikami a zrcátky, s poklicemi na kolech by toho moc nereprezentoval. Navíc bílá sociální barva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Když bílá, tak jedině takováhle bílá To by pak byl kápo jak se patří a já bych se mu klanil až k zemi a můj hřbet by se při tom ohýbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Reprezentovat se musí Cuprou a ne nějakým dislem v superbu. Motosi přesně můj názor, mě tam nesedí ty zadní světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) až někde bude zadní fotka, tak se podívám. Ale já teď sním u tohoto vozu a představuji si, až dnes vyhraji v EU jackpotu, jak tam budu hned zítra volat a rezervovat si ho a hned si pro něj pojedu. To je přesně to co by se mi líbilo, i když bych raději šestimístného tedy. Kindercar bych naložil na korbu a jel domů. to je prostě auto. S nějakým sračkama v podobě superbů a jiných trsátek mi kazíte snění. Editováno: 11. Září 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) jako svůj styl to má no, rozhodně dle mého větší jako to bentley, který mu tam foukají 2 turba.... na tý černý se mě to moc nelíbí, nevím jak tobě... ty světla neměli bejt zatmavený.. Editováno: 11. Září 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Nevím, mně se to docela líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tvar ještě ujde, ale ten bílej střed bije do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) proti tvaru nemam taky nic, jenom sem proti tomu zatmavení.... Editováno: 11. Září 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Nebo tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Nene, to jsou jen mouchy, ta spojka je víc vsugerovaná, než závada. Prakticky to člověk nepozná a výfuk je ok, to jsem tehdy hledal blechy a nic nerachotí. To už bych pak mohl dávat závady jako oprejsklej lak od kamínků a cvakání v B sloupku, nebo špinavé okno od much. To je kosmetika. To je všude. Závady jako takové, teprve druhá. No kdyz ti nevadi klepani vejfuku, bouchani spojky, litani v kufru anteny na Kessy a dalsi podobne, tak jsi mohl koupit Dacii! Za 10 let bys mel za cenu oktavky 3 a troufam si rict, ze ty 3 za 10 let by byly ve vysledku v lepsim stavu nez nasledne 10ti leta oktavka Me nesly na oktavce jen vyndat predni svetla, sekaly se sterace, zlobilo stahovani oken apod. To se da take rict jako drobne zavady. A kdybych ty svetla uvedl jako vlastnost do pojistky, dostal bych i slevu na pojisteni! V celku nesly vyndat. A to se vyplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky