motosman Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 A co jiného by měl dělat. Luxusní podvozek a odjištěný granát pod plynem.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Cumeli jste vocasove na zpravy na Nove, nominace ceny Veliska? Je tam kolega z prace a v pozadi muj Rapid. Kdo z vas muze rict ze Vase auto je medialni hvezda? Nikdo - ty Vase popelnice by nikdo nenatocil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Hmm. Nevšiml. Za to jsem koukal na sbírku škodováckých bouraček. A dojal mě ten důchodce. Auto na odpis a o bouračce neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Také jsem si nevšiml, to zachraňoval kolega tvojeho kindera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Za vsim hledej zavist. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Takove drobne info o AS. Ted byl kluk s Rapidem na vymene oleje. Po vymene motor hlucnej, retez chrastil atd. objevila se kontrolka nizkeho tlaku oleje. Tedy druhy den se tam vratil a ze pry dle diag je vse v poradku a ze to ma sledovat a takove ty keci. Uz jak jsem to cetl mi problesklo hned a to jsem mu taky poradil, zapomenute tesneni ze stareho filtru. Tedy nechtel cekat na AS a az se mu zkurvi motor a tak si ten filtr demontoval a hadejte, bylo to tak a stare tesneni vmackle az do toho pritokoveho otvoru do filtru. S tim tesnenim ted v PO tam jede a jde jim ho omlatit o hlavu. Tedy az mi bude nekdo jako Clint povidat neco o lidech a kvalite AS, tak si budu myslet sve, protoze takova trivialni zalezitost jako je vymena oleje, navic u motoru co se vyrabi roky a takovej pruser. To jen znaci a potvrzuje to co si myslim o AS a tech amaterech ja a ne to co si mysli zdejsi vlez do prdelky. Tehle pripadu a jinych pripadu kdyz to clovek sleduje je nejak hodne ze vsech moznych AS. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 (editace) a v jakym byl ? přerost a zmrd? Editováno: 8. Listopad 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Zjistim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Petrr nadávas na servis škoda. Jenže když to na lidech. Tohle ostatní je i v dalších. A nemyslím jen škoda. Kdybych ti řekl co dokáží v Renaultu tak by ses také divil. . Je to prostě jen o lidech co tam pracuji. A bohužel tam vezmou každého kreténa co nemá k autům žádný vztah a ta prace ho nebaví. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Zvláštní že ti kreténi jsou snad v každém AS a teď nemluvím jenom o ŠA, máš pravdu, že je to všude. Ovšem já jako zákazník čekám v AS tu nejlepší a profesionální péči. Proto tam to auto třeba i dávám ( ne vždy jen z důvodu nutnosti razítka do servisky). Tedy z tohoto pohledu mě řeči o lidech nezajímají, já jsem zákazník a mě to nemusí zajímat. A ano, chyba i tato se může stát i u těch nejlepších ( taky chybuji), ale pak měl být úplně jinej přístup po tom co se tam ten kluk vrátil. Proč já hned příčinu mohl vědět a oni ne? Protože přes svoji nabubřelost jací jsou profíci a oni tomu rozumí nejlépe je to prostě nenapadlo. Pokud je to o lidech, pak v AS dělají patlalové ve výrazné většině. Můj názor. Pokud totiž někdo mění olej v průměru 2x denně navíc pořád u stejných aut, tak se toto nemůže stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 (editace) Něco o5 pro dehtaře. http://www.auto.cz/praskla-klikova-hridel-tika-casovana-bomba-i-ve-vasem-motoru-90332 kokta, resp. jeho bratr už poznal na vlastní kůži. Editováno: 9. Listopad 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Petrrr to bych tak neřešil. Jezdí jim to za 2,5/100, takže si můžou koupit novej motor, spojku i DPF. To u nás, to je jiná. Výrobce pochopil, že dáme za benzín víc a tak vyrobil kvalitní a spolehlivý motor. Cože? ....Rozvody? ....Áno, ale to je jen prostředek, aby se motoru dostala řádná péče. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1615198-usekove-radary-pritvrdi-budou-merit-i-okamzitou-rychlost To jsou zase bláboly. Tak hlavně, že nebudou kolem silnic hromady mrtvol. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Nebyl jsem doma, chrápal jsem v Praze....V Šervoodu na lavicce a pak bral prasky na bolest prditka mě O2 taky nezlobí, jenom si ji odvezli do Boleslavy a mě věnovali to jejich pomalé rso ve čtvrtek mě v 22:30 přestala startovat před firmou... nějakej problém s elektrikou prej.... škodovka je proč mě noční mura.Takze jsi ji uz utavil , ale tim cipem to neni.Vyjimecne jednou za 10 let tam nejsem ani jaAle copak... Jak jsem potkal losa Mas ma to nejaky štěstí.Vzal jsem si domaci ukol: Snad to bude k piti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1615198-usekove-radary-pritvrdi-budou-merit-i-okamzitou-rychlost To jsou zase bláboly. Tak hlavně, že nebudou kolem silnic hromady mrtvol No ještě že nebydlím v Praze, tam mají samé lepší nápady jak tahat prachy z lidí. Hold ty rozházené miliardy je třeba zase někde posbírat. A za normálních okolností bych to Pražákům přál, ale tohle už je i pro Pražáky dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Jj. Roste to jak houby po dešti. Bez ochrany ani ránu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 @motosi akorát nikdy nevíš kdy ty rozvody vyměnit a já do té mé oktávky nehodlám dávát už ani korunu navíc. max dostane vyměnu oleje a fitlru a to je vše.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 http://www.auto.cz/hyundai-i40-kombi-1-7-crdi-na-100-000-km-zadny-zazrak-necekejte-81739 Pro Radiuse A cetl jsi komentare? Udajne se jedna o nepovedeny preklad z němčiny a pry vzdy v neprospech auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 kokto neznáš nějakou pěknou skálu? Uděláme gryll, pár piv, nějakej paňák a pak ty šunky z té skály strčíme, zapálíme 2 slavnostní rachejtle a jdeme domů pěšky se hřejícím pocitem na duši. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 v adršpachu nebo český ráj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Rozvody zkoukneš na diag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 http://ekonomika.idnes.cz/skoda-rusi-tri-smeny-na-vyrobe-fabii-nebudou-mimoradne-u-octavii-p85-/ekoakcie.aspx?c=A151106_144834_ekoakcie_suj#utm_source=facebook&utm_medium=traffic&utm_campaign=fb05 No konečně, lidi už přicházejí na to, že to jsou šunky. Kupodivu nejdřív na to přišli v Rusku a Číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 No je zvlastni, ze jsou cekacky mesice a oni omezuji vyrobu. Tomuhle se rika umele zvysovani cen. Aneb kdyz je neceho nedostatek, tak to musi byt preci kvalitni. Ps: Diskuze jsou vzdy nejlepsi 6. 11. 2015 Se ani nedivím. Kdo by za ty nehorázný peníze kupoval Fabie a paskvil Rapid. 6. 11. 2015 Škoda už neví, jak z lidí sedřít kůži:-/ 6. 11. 2015 Lidi začínají chtít auta. A autem od škodovky myslím Oktávii a výš. Pokud už má někdo peníze jen na fábii, tak raději koupí Hyundai i30 Protože pro Fábii i Rapida má koncern jen horší motory :-/ 6. 11. 2015 Předevčírem tu byl článek jak jak Škoda roste 2x rychleji než trh (a Hyundai padá) a že Škoda za říjen přidala více než 22%. Dnes píšete, že Škoda auto zaznamenává už třetí měsíc v řadě pokles prodejů. DĚLÁTE SI Z NÁS BLÁZNY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Dehťáci dostanou pneu nebo výměnu oleje. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/odskodneni-za-dieselgate-uz-se-rysuje-neco-dostanou-i-zakaznici-skody/ Takhle jsem se dlouho nepobavil. Jejich auta po úpravách budou sice mít o polovinu nižší výkon a polovinu vyšší sopotřebu, ale dostanou gumy nebo výměnu oleje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 (editace) zmrdi jak maj bejt.... níčej planetu Editováno: 9. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky