Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Tak to sem naskenuj Motosi, make my day [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Petrrr se tady už neukáže, už jsem ho vyřídil [emoji2] Už se mi to povedlo ho konečně zlikvidovat, odepsat jako starého mafiána. Brečí doma a rve si fousy, jak jsme mu to nandali [emoji23] Editováno: 1. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Dnešní SM o 1.8 tsi. Ani se mi to nechce číst.... Scan woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Kdepááák, já jsem Tvoje noční můra, která ti nenechá klidu, ve snech se ti bude o mě zdát, přes den můj fousatej ksicht budeš mít stále před očima, dokonce i když budeš mít pěkné chvilky s manželkou. Co Motos, už koupil nějaký ten trakař? Ať sem navalí článek o TSI, když to nechce číst, nemusí, my si to přečteme a pak mu to povíme. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Už se na tom pracuje. Začal jsem od konce a asi to nechám chipnout na 206kW a 487 N.m 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Bazar 1.8 TSI 1.8 TSI bazar.pdf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 děkuji ti šéfe. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Motosi a co nějaká přípona? Čím to mám jako otevřít, když nevím co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Musíš přes prohlížeč. PDF TT to neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Pánové jedna smutná zpráva. Dnes v 11:30 nás opustila Felicia. Budiš ji země lehká.Nechce někdo Feldu pro 2? Uprimnou soustrast. Evidentne Praha a blizke okoli je plne blbu. Clovek se muze snazit sebevic, stejne te nejakej kokot vyskoli. Vcera jsem jel feldou do Melnika a opet, valim si to cestovni rychlosti a z bocni silnice vlitlo v noci auto ke me na hlavni. Felda ma sice bludicky, ale v noci ty svetla musej byt videt přeci. Tak jsem dupnul na brzdy a zacat troubit. Chudak tam asi nemel motor, proto se nejspis predtim nerozhlidnul, kdyby zastavil, tak se nerozjede. Kola se samozrejme sprajcly, motor chcipnul... a Felda letela dal, sem tam jsem tedy brzdu pustil, aby se kola protocily, nahodil motor a zmacknul spojku. Lofas zajel na krajnici a zabrzdil. Zastavil jsem asi max 5m od nej a auto co jelo za mnou tak asi 10m za mnou. Az pujdu dom za svetla, tak ocihnu gumy. Jestli mi nejake zbyly. Asi jsem se mel vyprdnout na brzdeni a zkusit jestli se 3 vedle sebe vejdem. Nepochopil jsi téma, nejde o to, že by měly mlhovky večer k poznávacím světlům, jde o to co mám já, že mi svítí při světle pouze ty mlhovky a ve světlech nic a mám je na 60%. A většina lidí to má udělané napůl, že nemají vypnuté ty parkovačky, což být nesmí... Pochopil, vsak o tom jsem psal. Ty lofasove s tim jezdej ve dne v noci. A nesmis s tim jet ani ve dne ani v noci. No nemilé. Ale důležité že jsi fit. Kupodivu na tom Supu není nějaké zásadní poškození vidět. Hold kvalita. Hlavně že to má všechny ty bezpečnostní samobrždící asistenty ( pán je asi neměl). Nebo měl a ale hold technika nezmůže vše. Já myslím, že ji ještě vzkřísíš z mrtvých. Takhle to nevypadá zas až tak zle. Akorád už nebudeš moct tvrdit po dvou haváriích, že je nebouraná. ikdyby je mel, tak to neznamena, ze funguji, jak jsem psal, pri homologaci staci ze jsou uvedeny v technicke dokumentaci, funkcnost ani pritomnost se nekontroluje - body zadara - teda hvezdy. hele, to se mě nějak nezdá. superb 3 nemá front assista? i fabie 3 ho má v serii. V praci uz mame Fabci, co je nemaji. Evidentne jsem si na to nestezoval jen ja. Takze to asi neni v zakladu. A navíc asi 8V. Ale nevím jestli to je dobře. ;-) 8Valec nebo 8Ventil? A kdybych mel všechno počítat co mne stoji za rok. Tak bych nemohl dělat nic. Myslím že oproti tomu kolik mne stoji benzin.když za měsíc v průměru tankuji 4 nádrže a k tomu ještě Vervu. A to je jen benzin. Takže jestli za měsíc dam na tři stovky více nebo méně tak to mne určíte nezabije. Mas si koupit naftu a tankoval bys jednou , jako Clint. No, ješte to promyslím. V úterý přijde likvidátor, tak počkám, jak to dopadne a co všechno je na odpis. V nejhorším nechám feldu opravit a bude jezdit dál.V nejhorším vemu nějakou fábku. Hele prodam ti nasi Feldu za 20tis a ten tvuj vrak k tomu. Co vim Motosi, tak v tom bude jezdit predevsim Tva zena, ne ty. Zeny kamaradka ho ma a je s nim nadmiru spokojena a v te 55kw verzi je to zivy. A co do spolehluvosti mozna nejpovedenejsi Skoda. Rozhodne ja bych nedal za starej vrak skoro 100tis jen aby to bylo o malo vetsi auto. Navic bezpecnost predevsim. Sam sis to ted vyzkousel ze i po meste v relativne nizkych rychlostech to neni prdel. A Tva zena v tom bude prdevsim vozit Tve dite. No ale nakonec je to tvoje vec, kup si treba 120citku za 150tis. Jinak Fusion taky dobrej, sefovo zena ho ma, menil jsem ji tam zarovku, protoze on je nemehlo a neumi to. Jak psal Honza 90210, Citigo ma nahodou pevnej skelet, takze pripadna nehoda by nebyla horsi nez treba v 02. a po třetí se mě loupe lak na nárazníku, aneb zkurvenci v Boleslavy už neuměj ani lakovat tady něco Klint psal, že Mazdy a Dačie hnijou, tak u škodovky zase padá lak :D Nemas to tak lestit. Lak je od toho, aby chranil to, co je pod nim a ty se usilovne snazis ten lak sundat. Tvl, po wapce lítal lak i z naší Avie.....Nemůžeš to naprat zblízka, to dá rozum, to nevydrží lak ani na Merglovi. Stříkni si to na ruku a uvidíš, jaká je to síla....pane bože Zajimavý, že já nereklamoval lak na dvojce ani jednou a soused na bílé také ne a má už druhou dvojku.....Tak to bych tedy přemejšlel, že chyba asi bude někde jinde. Proc ma uz druhou? Zbraň jsem nosil přes 20let. Nepotřebuji někomu platit za kus papíru. Až ho po mě budou chtít, řeknu jim, že jsem si ho udělal v Sýrii a ztratil jsem ho. ;-) Me pritelkyne rika furt, ze bych na nej potreboval zbrojak , tak snad neporusuju zakon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Motosi a co nějaká přípona? Čím to mám jako otevřít, když nevím co to je?To je takovej problem ten soubor otevrit a precist si 5 prvnich znaku a z toho 3 budou PDF, tak co to asi bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Radio: už nevím, ale asi 8ventil 1.6. Teď jsem našel fábii 1.6 16v 77kw. Počkám co bude z pojistky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Fabie nemely 1.6tky. Jen 1.4MPi. Leda naftu. Muj mechanik mi rikal, ze si mam dat na ty 16V pozor, zerou pry olej. Ty 8V jsou pry v tomhle lepsi - nezerou vubec. Ale zase ten 16V citelne lepe jede. Kdyztak radsi ocihni jestli na to nejaky ten 16V netrpi vic a nektery min. Mam takove matne tuseni, ze rikal ze ty 70Kw+ verze jsou na tom z tech 16V nejlip, ale ruku do ohne za to nedam. Mozna rikal nejake datum... uz fakt nvm. Taky jsem koukal po Fabiich a prave 1.4MPi 16V, 59Kw - to jsem mel v Okte a taky psali, ze si casem cucne. Editováno: 1. Únor 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Měly je někdy kolem 2010. Stejně jako romster. Je to vlastně jako fsi. Editováno: 1. Únor 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 1.6 FSi? Tem se vyhni obloukem. V Oktavkach pisou ze az ten 2.0 dejme tomu, ale 1.6 ani zadarmo. Motor predrazenej a proti MPi tahne dal az v otackach. Neprinasi zadnou vyhodu, jen problemy - primovstrik - karbonovani (kor pro zenskou, co to lechta na volnobeh). PS: starej automat = kasicka na peníze!!!! Nebrat. Nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 tak že všichni s 1,8 TSI do Řevničova nebo kam a tam vám to za čtyřicítku spraví. je fajn, že poctivé české ručičky si ještě umějí poradit. Tím ovšem nemyslím AS, tam si umí poradit jen v tom, jak nejlépe okrást zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Jako fsi, ale je to mpi. Automaty měla 3. Nějakej 4° šrot, 6° aisin a dsg šrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 S TSI za Jurou do Asie. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Musel jsem si v telefonu hodit k souboru příponu pdf, abych to otevřel v Acrobatu. No jinak pěkný čtení, jako bych se tam viděl. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) tak že všichni s 1,8 TSI do Řevničova nebo kam a tam vám to za čtyřicítku spraví. je fajn, že poctivé české ručičky si ještě umějí poradit. Tím ovšem nemyslím AS, tam si umí poradit jen v tom, jak nejlépe okrást zákazníka.Jo jenže v době, co jsem to řešil nebyla jiná možnost než 80tis, a to nevím, jak vypadaly válce. Navíc tekla pumpa a ještě převodovka. Do toho bylo potřeba ještě vyměnit rozvody. No neprodej to [emoji23]A to byly věci, o kterých jsem věděl Editováno: 1. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 No a teď nějakej chudák páchá harakiri. Jak vůbec můžeš klidně spát.? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Od té doby nespím, mám zlé sny, zjevuje se mi duch Oktávky a natahuje mě na skřipec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 To není duch, ale Petrrr. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ale ten výkon 1,8 mi teď chybí. Rád vzpomínám. Teď sice gut na dálnici, nízká spotřeba a olej nežere vůbec, ale tam s tím se předjíždělo lépe. To má Ozi pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Jj, pravidelně ve snu se topí v oleji, plnou pusu 5w30 a lapá po dechu než se zpocený vzbudí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky