Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Tak jsem ráno schytal šutr od protijedoucího auta na dálnici a je to na výměnu skla :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) To udelal ten kroutaaaaak mega giga Ty vole kokto už to nehnul nebo ti praskne rozvoďák. :'(Co nemam hulit, kroutak u mocnych 4 valcu? covece to sou pak hrabacky co pri tech 110kw!! A jak te to zatahne do te sedacky!!! Editováno: 11. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Ty jsi hrozně zhulenej, takhle brzy po ránu, to je síla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Tvl, když sem nakouknu, vždy mě to tu zaručeně pobaví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Vsak o to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Petrrr:jasně,hned jak na poledne stanu,tak slopu víno a žeru klobásky a žádný stres. Jinak jde asi o to,že nemůžeš čekat v autě za půl miliónu komfort BMW,i když,kdyby jsme měli baworaky,tak bysme tu řešili taky nějaké mouchy,to se nebojím,že ne. Tys předeslal z Thalie na Rapida,čili z louže do bláta.Nehledej chybu ve Škodě,ale ve volbě.V tvoji ceně jsi mohl mít pěknou i30. Já musím říct,že jsem s tou mojí károu zatím docela spokojený,ťuk,ťuk.Prostě si s Clintem umíme vybrat auto s motorem.:-) Otazla jestli by ta i30 byla lepsi nez Rapid , alespon ma multilink. No brečím, snad ani ne, jen si musím zvykat na poněkud jinou techniku a jiné chování auta. Ale horní uchycení pásu řidiče někdy chrastí skoro od začátku. Vzhledem k tomu, že je to skoro u ucha tak to není zrovna dvakrát příjemné. A rádio na to skoro nefunguje.Mit zadaco auto, tak snad nebrecim ani nad Dacii. Klidne by mi to stacilo jen na sluzebni cesty a cesty do prace.Sanku nepresedal jsem z Thalie. To je druhe nynejsi auto v domacnosti. Presedal jsem z O1. To jen pro info. U O1, kterou jsem mel od 4 roku stari po 11 let stari a cca 160tis mi muzes verit, ze jsem nemusel resit takove podivnosti jako u Rapida. Treba ted resim uz 14 dni nefunkcni zadni sterac treba. U O1 jsem resil bezne zavady zpusobene opotrebenim v danem stari vozu. Ale aby sterac odesel ve 2.5 letech stari. Silentblok prevodovky klepal po roce, po 3 reklamacich a vymene od te doby nyni po 2 letech v mrazech klepe zas atd. Jen bych se opakoval. Kdyby slo jen o ty vrzajici plasty byl bych spokojen. Kamarad 3 roky Honda Civic - nezna problemy. Jeho fotr Kia Sportage 4 roky 60tis a az ted mu zacal zlobit tempomat. Jinak nic ano KIA prosim.A to je ten problem, mas moc wifikundaci v aute. Ja na 01 sterac nemel, na 02T jsem ho nemel a nikdy se neposral. Na Pazoutu byl - nesel, na Felicii je - nejde . i20 ho ma a? Zatim jde, jak dlouho? Max 5 let. No a mě se divíš, že jsem spokojen, když mi jde jen o ty vrzající plasty... Na O1 jsem řešil převodovku, auto bylo nové, najeto pár tis km a nešly tam kvalty, dvojka a trojka. Řešil jsem to v několika servisech štelováním, marně, až pomohlo zavolat šéfa servisu, dát mu do ruky páku a říct mu, aby si zkusil zařadit. Nakonec rozebrali celou převodovku a překuchali. No také mi odešel zámek kufru, co si pamatuji a lambda sonda. Pazvuky si nevybavuji, těch moc nebylo. Nerikej 01, rikej socialni Tour, ktera se 01 podobala. Tourky nejsou Octavie. Vim co pisu. Tour je odpad, co spadlo z linky nebo zbylo. Zajimavy ze ty dehty ten downS tak nepostihuje jako ty benaly. Se divim ze ty dvoulitry furt nechavaji. Hold mslej dehet by mel asi vykon jako Tatramatka 20 let stara. [emoji23]Ale postihne uz v roce 2017. 1.6TDi se rusi. A 1.4TSi se rusi. Nahradi je 1.5tka (TDi a TSi). Co bude s dvoulitrem v buh, mozna bude jen do Superba. Vis vubec ze existuje 1.2 a 1.4TDi? To je teprve odvaha s tim jet. Klepe se to jak ratlik v zime a jede jak splasenej lenochod - spotreba oslni max pri klidne jizde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) michal neví o čom to tady je. Přeci o ničom a o tom to je. Žádnej Pawouk za zády a "vraťte se k tématu" atd. Tady je to free zóna kde každej je svobodnej a může si říkat a psát co chce. Dokonce i Kokta a Radiuse ani nepočítám. Ten bude brzo zaměstnanec u spisovatele Viewegha a nebo pokračovatel Dostojevského. Editováno: 11. Únor 2016, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Vím, když mám čas tak si tu jednu - dvě stránky přečtu a kolikrát se nestačím divit a nahlas se směju a pak to musím hned přepnout 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) s Petrem si koupíme nového seata SUV altea nebo jak se ten shit jmenuje. A budem sem zase psát, jak ten 3 válec tahá a šetří! Editováno: 11. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Rádius, tvl odpad je ten tvůj Hnůjdaj, Tourka byla právě naprosto odchytaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Náhodou ta Aztéka vypadá dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 to se divím, hnusná palubovka ne? to bych nikdy nechtěl. Klint má radši rádio dole v palubovce, aby musel šilhat svými kukadly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Jitrnice, jak dopadlo vůbec hlasování o termínu příštího čaje. Je znám datum? Možná vás ještě naposledy navštívím. Editováno: 11. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Co nemam hulit? Toho jezdce v nejvyšších otáčkách. B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Asi z něho nic nebude páč by klient musel bez čelního skla :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Toho jezdce v nejvyšších otáčkách. B-) no jo tobě to udělá pou pou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Tak jsem ráno schytal šutr od protijedoucího auta na dálnici a je to na výměnu skla :-( Tak to je radost a opsal sis RZ nebo jsi použil Pou Pou a dojel ho? ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 no jo tobě to udělá pou pou Co to je Pou Pou? Já se v tomhle moc nevyznám? Hrabačky jsem naposled zažil v bráchoví felině 2.0 D. Před 20 lety:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) no jo náš barborasa, tankuje naftu z parníku, proto furt vozí své vládní vozidlo na parníku a neví co je pou pou. Editováno: 11. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Tak ještě jednou pro všechny páprdy s Oktávkama a kindery s Rapidama: Čaj o páté se bude konat 25. února 2016 Doksy - Restaurace Maštal od 17:00 hodin. Kdo bude chtít požírat luxusní obrovské kolínko za směšnou cenu, musí se nahlásit předem Slíbená účast: (k=objednané kolínko) Clint (k) Pawouk Kokta Ozi Motosman (k) Pancho (drží dietu do plavek) Petrrr Barbossa (k) JohnyXXX Editováno: 11. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Aha tak tohle Teda je to Pou Pou :-D tohle to Teda ta moje neumí a ani neci. Na naftu s parníku jsem jezdival ale O1 to máš pravdu ale O3 bych to neudělal to se ve mě pleteš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 kapitáne, dorazíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Rádius, tvl odpad je ten tvůj Hnůjdaj, Tourka byla právě naprosto odchytaná.Clinte, kdybych ji nemel, tak bych ti treba i veril. 01 Tour byla v ledascem jeste horsi nez 02 Tour. Napriklad do ni po roce 2005 (mozna 2006) davali PD, na to to auto nebylo vubec staveny, dunelo a chrochtalo to i ze zrcatek (a to mi nafta jinak nevadi, naopak vymrzlej drncici motor 1.9 TDi mam rad, ale ne PD) Na okresce hlucnej podvozek! Fuj fuj. Vim co pisu, v servisu mi ji totiz vnucovali misto te moji Elagance vymazlene. Rikal jsem ze 2x do stejne reky nevlezes a mel jsem pravdu, kor do tohodle. Pujcil jsem si to jen na projizdku a nestacil se divit. To byl rok tak 2010 (mozna 2009). Cena me lakala, za 320tis (330 mozna) slusny auto v nafte v dobre vybave, jsem nad tim i lehce premyslel, ale po prvni projizdce jsem utikal co to slo. Jeste ty zrcatka z fabie 2, facka do ksichtu uz od pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Tak ještě jednou pro všechny páprdy s Oktávkama a kindery s Rapidama: Čaj o páté se bude konat 25. února 2016 Doksy - Restaurace Maštal od 17:00 hodin. Kdo bude chtít požírat luxusní obrovské kolínko za směšnou cenu, musí se nahlásit předem Slíbená účast: Clint Pawouk Kokta Ozi Motosman Pancho Petrrr Dej tam Sustnehttp://www.nasustne.cz/#%21restaurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Já sice ještě nic neslíbil, ale budiž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky