Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

nějak Těm pražským manýrům nerozumím, že i obyčejný déš´t má vliv na dopravu. To už mi Motos jednou vysvětloval, ale já jako vesničan to stejně nechápu. Kdepááák hoši, do Prahy mě nenuďte, brzo bych natáhnul krovky.   

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si po ránu spravil náladu. Na dálnici těsně před koncem před Prahou předjížděl kamion v levém celou kolonu aut a i když byly mezi nimi mezery, vůbec ho nezajímalo, že jsou za ním kolony aut a táhnou se za ním. To ale netušil, že v té koloně jsem já, neohrožený bojovník proti ignorantům v kabině náklaďáku. Když tu kolonu ten kamion předjel, tak jsem mu to tam strčil před něj a začal pomalu obezřetně brzdit až na třicet. (nevím, nějak mi to samo přestalo jet nebo co [emoji23]) Troubil a svítil hajzl, pak se mě snažil i objet do levého pruhu. A když byl skoro vedle mě, tak jsem přidal, stáhnul okno a pořádně ho vyfakoval, aby to viděl. Byl tak nasranej, že ani neztlumil dálková světla. Takhle se na ně musí na šmejdy [emoji2] Hned je mi lépe...

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jo nenuťte, nějak mi to opravilo samo či co. Nutit a ne nudit. Hold si mě zase nachytal, máš radost?  :kol-28:

Tak že Tě uvidíme v TV nova večer ve zprávách jak další vybrzďovač nebezpečně vybrzdil kamion, ten měl naštěstí kameru. 

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Praha zase zasekaná ach jo...To jsem si vybral den a počasí

attachicon.gifDSC_0341.JPG

Tvl, psal jsem to o 3 posty vys. To Nevis že když nápadně 1 cm sněhu nebo zaprsi, že Praha kolabuje?

Jak kokta zlikvidovat baterku?, nechal ji vybít do mrtě. Ta když se hned nenabije, tak začně proces sulfanizace a baterku ti odkrádluje.

To ani nvm :D, kde se tím chlubil? Čtu vše poctivě.

Já si po ránu spravil náladu. Na dálnici těsně před koncem před Prahou předjížděl kamion v levém celou kolonu aut a i když byly mezi nimi mezery, vůbec ho nezajímalo, že jsou za ním kolony aut a táhnou se za ním. To ale netušil, že v té koloně jsem já, neohrožený bojovník proti ignorantům v kabině náklaďáku. Když tu kolonu ten kamion předjel, tak jsem mu to tam strčil před něj a začal pomalu obezřetně brzdit až na třicet. (nevím, nějak mi to samo přestalo jet nebo co [emoji23]) Troubil a svítil hajzl, pak se mě snažil i objet do levého pruhu. A když byl skoro vedle mě, tak jsem přidal, stáhnul okno a pořádně ho vyfakoval, aby to viděl. Byl tak nasranej, že ani neztlumil dálková světla. Takhle se na ně musí na šmejdy [emoji2] Hned je mi lépe...

Bud rad že nepatřís do klubu naprc**** :D, není to moc příjemný.

Právě, jednou jsem koupil a spletl se a teď s tím budu muset žít do konce života.

To si pletes s manželstvím, té se nezbavis, auto prodas :)
Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl informovan ze servisu. Chteji po me za ten motor calnout 1800. S tim ze mi dal slevu 20% na motor a nepocital praci. Ti sou hodni co? Je to jeho iniciativa a na kulanci to asi ani neposilal. Tak jsem mu s velkym diky odpovedel co si o Skodovkach myslim.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl informovan ze servisu. Chteji po me za ten motor calnout 1800. S tim ze mi dal slevu 20% na motor a nepocital praci. Ti sou hodni co? Je to jeho iniciativa a na kulanci to asi ani neposilal. Tak jsem mu s velkym diky odpovedel co si o Skodovkach myslim.

takže objednáváš superba  3 nebo kvalitní SUV 1.0 TSI ktery bude chtít klint

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...