Petrrr Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jak kokta zlikvidovat baterku?, nechal ji vybít do mrtě. Ta když se hned nenabije, tak začně proces sulfanizace a baterku ti odkrádluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Praha zase zasekaná ach jo...To jsem si vybral den a počasí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jak kokta zlikvidovat baterku?, nechal ji vybít do mrtě. Ta když se hned nenabije, tak začně proces sulfanizace a baterku ti odkrádluje.Večer sem ji dobil nabíječkou od cteku. U scouta taky posla po 4 letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 nějak Těm pražským manýrům nerozumím, že i obyčejný déš´t má vliv na dopravu. To už mi Motos jednou vysvětloval, ale já jako vesničan to stejně nechápu. Kdepááák hoši, do Prahy mě nenuďte, brzo bych natáhnul krovky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Píše se nenuťte [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Já si po ránu spravil náladu. Na dálnici těsně před koncem před Prahou předjížděl kamion v levém celou kolonu aut a i když byly mezi nimi mezery, vůbec ho nezajímalo, že jsou za ním kolony aut a táhnou se za ním. To ale netušil, že v té koloně jsem já, neohrožený bojovník proti ignorantům v kabině náklaďáku. Když tu kolonu ten kamion předjel, tak jsem mu to tam strčil před něj a začal pomalu obezřetně brzdit až na třicet. (nevím, nějak mi to samo přestalo jet nebo co [emoji23]) Troubil a svítil hajzl, pak se mě snažil i objet do levého pruhu. A když byl skoro vedle mě, tak jsem přidal, stáhnul okno a pořádně ho vyfakoval, aby to viděl. Byl tak nasranej, že ani neztlumil dálková světla. Takhle se na ně musí na šmejdy [emoji2] Hned je mi lépe... Editováno: 17. Únor 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 No jo pirát v Tdi ; 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jo nenuťte, nějak mi to opravilo samo či co. Nutit a ne nudit. Hold si mě zase nachytal, máš radost? Tak že Tě uvidíme v TV nova večer ve zprávách jak další vybrzďovač nebezpečně vybrzdil kamion, ten měl naštěstí kameru. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jaký vybržďování, vběhl mi tam hajzl zajíc [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Zajíc ne. Náhlý výpadek výkonu. Tomu budou věřit všichni. ;-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Tak jsem zvedavy, jak to bude vypadat az to pujde do vyroby http://www.skoda-auto.cz/o-spolecnosti/pages/visions.aspx Editováno: 17. Únor 2016, autor: skodaforum20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Takhle to vypadá pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 může vypadat jak chce, kšunty nekupuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 A co máš ty? FERRARI kinder? [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Právě, jednou jsem koupil a spletl se a teď s tím budu muset žít do konce života. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Praha zase zasekaná ach jo...To jsem si vybral den a počasí DSC_0341.JPG Tvl, psal jsem to o 3 posty vys. To Nevis že když nápadně 1 cm sněhu nebo zaprsi, že Praha kolabuje?Jak kokta zlikvidovat baterku?, nechal ji vybít do mrtě. Ta když se hned nenabije, tak začně proces sulfanizace a baterku ti odkrádluje.To ani nvm , kde se tím chlubil? Čtu vše poctivě.Já si po ránu spravil náladu. Na dálnici těsně před koncem před Prahou předjížděl kamion v levém celou kolonu aut a i když byly mezi nimi mezery, vůbec ho nezajímalo, že jsou za ním kolony aut a táhnou se za ním. To ale netušil, že v té koloně jsem já, neohrožený bojovník proti ignorantům v kabině náklaďáku. Když tu kolonu ten kamion předjel, tak jsem mu to tam strčil před něj a začal pomalu obezřetně brzdit až na třicet. (nevím, nějak mi to samo přestalo jet nebo co [emoji23]) Troubil a svítil hajzl, pak se mě snažil i objet do levého pruhu. A když byl skoro vedle mě, tak jsem přidal, stáhnul okno a pořádně ho vyfakoval, aby to viděl. Byl tak nasranej, že ani neztlumil dálková světla. Takhle se na ně musí na šmejdy [emoji2] Hned je mi lépe...Bud rad že nepatřís do klubu naprc**** , není to moc příjemný.Právě, jednou jsem koupil a spletl se a teď s tím budu muset žít do konce života.To si pletes s manželstvím, té se nezbavis, auto prodas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Přistižen http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123440-1,8-TSI-Spotřeba-motorového-oleje#entry2135269 Další dezertér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Píše se nenuťte [emoji23] ale ne, třeba se jen v Praze nudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Linka 180 dnes, Praha - Řepy. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 To si dal šofér šlofíka jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 To se musíš zeptat někoho jiného. ;-) Tak co by jsi chtěl za 32 Kč. Takhle se šetří. Koupíš lístek a odtlačíš si autobus do další zastávky. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 To bych se na to ani nevysral Raději počkal na další bus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tak jsem byl informovan ze servisu. Chteji po me za ten motor calnout 1800. S tim ze mi dal slevu 20% na motor a nepocital praci. Ti sou hodni co? Je to jeho iniciativa a na kulanci to asi ani neposilal. Tak jsem mu s velkym diky odpovedel co si o Skodovkach myslim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 No a objednal jsi si teda new model nebo né? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tak jsem byl informovan ze servisu. Chteji po me za ten motor calnout 1800. S tim ze mi dal slevu 20% na motor a nepocital praci. Ti sou hodni co? Je to jeho iniciativa a na kulanci to asi ani neposilal. Tak jsem mu s velkym diky odpovedel co si o Skodovkach myslim. takže objednáváš superba 3 nebo kvalitní SUV 1.0 TSI ktery bude chtít klint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky