Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pro mě je to kousek a každý jsem v Plzni v práci, po práci bych je zinkasoval a bylo by [emoji6]

Tak mě napadlo podívat se, kolik pak v současnosti stojí byty u nás na sídlišti. No, jsem poněkud v šoku, panelákový 3+1 (cca 72 m2) družstevní za 3,1 mil. před rekonstrukcí, ty stejné byty, ovšem v osobním vlastnictví od cca 3,5 do 4,6 mega... 

Jj. Ceny jdou nahoru.

Na Červeňáku, v jednom z těch starých nižších paneláků na Evropské, 3+1 před rekonstrukcí těsně přes 5 mil. To je úplně šílený.

• Autor

To je peklo, to by Petrrr musel dělat šéfa ve Varech 400 let :D

Na Červeňáku, v jednom z těch starých nižších paneláků na Evropské, 3+1 před rekonstrukcí těsně přes 5 mil. To je úplně šílený.

to je docela síla :D

Upraveno od kokta7

Ceny bytů šli dost nahoru, třeba před 3-4roky byly ceny relativně dobrý. Mě se spíš líbí varianta baráku z Betonová skořepinová tvárnice + vnitřní zateplení, vychází to poměrně levně a hlavně budu "eco" :kol-28:

http://www.best.info/_sys_/FileStorage/download/2/1990/best_unika.pdf

Upraveno od Hurikan88

stačí si přečíst pár stránek a budeš expert jako já :kol-28:

• Autor

Známej si postavil dřevostavbu a prokousali se mu tam myši :D

a neparkoval tam náhodou oktávku v TDI nebo fabii v 1.2 TSI? protože ty rádi žerou kuny :D

• Autor

Neparkoval, má Rendla

Pawouku ty byty. To jste sd vy Prazaci nejak posrali ne? 3 mice a vice za zkurvenej panelakovej byt? To anj nahodou. Hold oni Ti Prazaci maji opravdu trzky zivot. Sice majj 35 cistejch ale je jim to uplne k hovnu kdyz za hypoteku za zkurvenrj byt daji 20 tis mesicne a v konecnem dusledku jsou na tom jeste hure nez ja tady. Tady za 3.5 mil. muzu mit barak i s pozemkem a o prostredi zivotni nebudu ani psat. Nrz bydled na nejakem zkurvenem sidlisti.

Já ne, to majitelé a trh. Netuším, zda to někdo za ty čtyři a půl mega koupí. Před krizí se to vyšplhalo na tři miliony, pak to šlo o půl milionu dolů a dnes toto. Čuměl jsem na to jak puk.

• Autor

Je to fakt, ty byty v Praze jsou neadekvátně drahé k tomu, co nabízejí. Kamarád koupil za tři míče 3+1, obyčejnej panelák, byt před rekonstrukcí a spal tam asi měsíc a prodával ho. Přesně před barákem mu každých deset minut (v noci po 15ti minutách až do půlnoci a ráno po čtrvrté) zastavoval autobus a zvonil bzučákem při zavírání dveří. Říkal, že vůbec nemohl usnout a v létě mít zavřená okna prostě nejde.....

Druhej kámoš bydlel v Karlíně a každej měsíc vykradené auto, rozbité zámky. Pak už ho ani nezamykal, aby mu to nepoškozovali, takže mu to zloději nechávali kolikrát jenom otevřené. Ani nic nebrali, pač nebylo co....

Mě by do Prahy nikdo nedostal ani zadarmo, kdybych ten byt dostal. Jsem rád, že jsem vypadnul z Kladna, plného cikánů a feťáků, plného policajtů, buzarce a kamer. Někdo řekne, že bydlím na vesnici, skoro to tak je, ale je to malé městečko, má svoji infrastrukturu, školy, školky, gympl, hasiče i záchranku. Má automaty na peníze, poštu a nákupní střediska. Takže taková vesnice, kde je všechno do deseti minut pěšky. A hlavně naprostej klid a nula cikánů....

Upraveno od Clint

Jedine misto kde najdes v Praze klid jdou Olsanske hrbitovi. Ale ani tam to neni uplne zadarmo to mistecko. [emoji1]

• Autor

Jo a co je super, najedu na dánici a jsem za dvacet minut v práci ;)

No a já vlezu do baráku vedle s jsem taky v práci. 2 minuty. [emoji12] [emoji12]

Clint to celkem dobře vystihnul. Ovšem ne každá vesnice je takto saturována občanskou vybaveností jako jeho městečko.

Kladno je strašný... Vesnice je super, ale jak říká Pawouka, musí být v dosahu velkého města, nebo mít infrastrukturu a to už je spíše městys než vesnice.

běžte dělat do Kvasin superby, škoda kojot, seaty, yetiny a máte 25000kč čístyho a čistou hlavu jako Petr v práci

To mam i ja cistou hlavu:))

A hlavně čistý AUTO [emoji6]

běžte dělat do Kvasin superby, škoda kojot, seaty, yetiny a máte 25000kč čístyho a čistou hlavu jako Petr v práci

Bylo by to krásný, ale jak z těch peněz vyžít.

Podmínka je firemní parkoviště. A dobrá pracovní doba.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.