Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Z toho plyne, že někteří lidé v žádném případě nepatří za volant... Bohajeho, to jako někdo věří tomu, že to nebrzdilo, nešel vyřadit kvalt???

Vloženo (editace)

Tvl dobrá pohádka :D:D  Tak už jsem se dlouho nezasmál....a naše černá kronika Motos tomu věří :D

Prej manuální převodovka a měnil režim sport na normál :D Nemohl prej zabrzdit, nemohl prej vyšlápnout spojku...to auto oživlo :D:D Ale co je nejhorší, začalo mu z nohy sát krev ....:o

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

To je asi tak na úrovni legendárního rádia Jerevan:

Otázka na Rádio Jerevan: „Je pravda, že kosmonaut Gagarin vyhrál v loterii automobil?”
 Odpověď: „Ano, máte naprosto pravdu. Nebyl to však kosmonaut Gagarin, nýbrž učitel Afanasij Krivošejov, a nevyhrál automobil, ale ukradli mu bicykl.”

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)
před 6 hodinami, Pawouk napsal:

To jsou zase bláboly. K čemu je ti lepší tuhost kastle v krutu, když to do tebe narve třeba náklaďák?

Vtip :D  Hlavne tady neber nic vazne,jasne ze je to picovina :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

No ja se ted probral z komatu. Vcera jsme zapijeli syna v praci. Jatra mi jeste zvoni. [emoji3] To jste nejak pozadu. 13. plat uz jsem dostal v lete a 14. jsem dostal nyni. No a v pristi vyplate dostanu navic porodne.

Vloženo

Petrrr pozval jenom ty, co pijí krabičáky za deset korun, aby ho to moc nestálo [emoji23]

Ale na srazu prej zaplatí celou klubovou útratu a my budeme kmotři jeho sousedova syna [emoji23]
Vloženo

Joo krabicaky, Plzen tekla z vodovodu, sampano teklo proudem a Tullamore nestihli dodavat. Nepocitam zradlo vseho mozneho. Vsak jsem se pekne prohnul.

Vloženo

No taky se mi zda divne ze by nedokazal jakkoli zastavit. A kdybyxh uz swl do rucni brzdy tak zajedu tesne kw avodidlum a pomalu ji taham ane ze za ni vemu a zablokuju kola... to je nejakej pokus o pojistnou udalost kterou posral odstavenej kamion...

Vloženo

Moc barev se mi u škodovky nelíbí, ale tahle je podle mě pecka, když už barvu tak nějakou odlišnou od těch ostatních.

S01.jpgS02.jpgS03.jpg

(žlutá perleť) ze zvláštního lakování

• Pozitivní 2
Vloženo

Nejhezčí Škodovka.. Pro mě radši kombíka a byl bych naprosto spokojen. Vedle tohoto povedeného designu fakt nechápu výstřelek alá OIII fl..

• Pozitivní 4
Vloženo

No myslím, že u ceny přes milion už těch pár tisíc navíc roli nehraje.

Horší je u těchto barev, že pořádně nevíš jak na autě vypadá - na salonu nejsou a vzorník je málo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...