Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

A jsme v.... @_Denis_ se objevil v tématu... :D

před 2 hodinami, stanmar napsal:

No myslím, že u ceny přes milion už těch pár tisíc navíc roli nehraje.

Horší je u těchto barev, že pořádně nevíš jak na autě vypadá - na salonu nejsou a vzorník je málo.

A to je ten problém. Je jedno, že jde o pár tisíc (cca. 15). Drtivá většina lidí si koupí Superba v základu nebo to dostanou jako firemní auto a dostanou ho buď v tmavě modré, bílé nebo černé. A je pravda, že ta černá asi převažuje.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, Pawouk napsal:

ježiši majra kde nechali cupru, tyhle krámy at si strčí do zadele.

koukám že furt mají i 1.2 TSI.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Ale houby, to by při tebou udávaném nájezdu a létech už na silnicích nemohlo nic jezdit bez toho, že by to většinu času stálo někde v servisu.

To ze se auto sere pro me znena, nevo opravim, mesic jezdim a ozve se dalsi a porad dokola. Pokud by se vymenila pulka auta, ozve se za rok ta druha. Pripadne odejde altik kdyz to nejmene potrebujes (treba zkoncila dovca a ted suto potrebujes do prace apod)

Joo krabicaky, Plzen tekla z vodovodu, sampano teklo proudem a Tullamore nestihli dodavat. Nepocitam zradlo vseho mozneho. Vsak jsem se pekne prohnul.

Tak snad jste hodne na hajzlu splachovali, plzen a jejich pirati si vic nezaslouzi.

Moc barev se mi u škodovky nelíbí, ale tahle je podle mě pecka, když už barvu tak nějakou odlišnou od těch ostatních.
S01.jpgS02.jpgS03.jpg
(žlutá perleť) ze zvláštního lakování

Ma soused na 02 FL
Odkaz ke komentáři

V 25. 11. 2016 at 18:03, stanmar napsal:

Ale já mám auto jako rodinné já s ním nezávodím - s Octávií závodí jenom nevybouřený a zastydlí puberťáci.:smich:

Jako že máš 1.8 TSi na předpisové ježdění ? No to tvrď někomu jinému. Taky jsem dvoulitra zháněl s výmluvou spolehlivosti a nižších nákladu na provoz protože je to pořádný motor. Když od někoho žena zjistila že 125 kw je fakt dost a rozhodně ne pro rodiné auto na klidnou jízdu, tak už jsem to prosadit nedokázal. No a proto už nějaký ten čas řeším chip pro 1.6 v naftě. Ale zatím jsem se nedohodlal a auto už zase půjde za dva roky asi pryč :-D Bojím se že to zvedne kouřivost a odrovná DPF... moc tomu prostě nevěřím.

Odkaz ke komentáři

Se to s tím německem dost přehání, tolik úseku kde by nebyla omezující značka tam zas tolik není a nejsou zas tak dlouhé. Krom toho stejně si tam nelajznu jezdit mimo doporučenou rychlost a pochybuji že někdo kdo tam jezdí pravidelně a nemá plat managementu čezu si to lajzne. Případný průser při zaviněné nehodě by splácel do konce života. 

Editováno: , autor: 15degren
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No víc než 160 u nás nejezdím a to jen někdy. A samozřejmě na dálnici. Tam je to většinou do 150 dle tacho.

No a v Německu jsem zas tolikrát nebyl - navíc jsem tam měl skoro pokaždé takový provoz, že to stejně nešlo jet dlouho na maximum.

R01.jpg

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, 15degren napsal:

Jako že máš 1.8 TSi na předpisové ježdění ? No to tvrď někomu jinému. Taky jsem dvoulitra zháněl s výmluvou spolehlivosti a nižších nákladu na provoz protože je to pořádný motor. Když od někoho žena zjistila že 125 kw je fakt dost a rozhodně ne pro rodiné auto na klidnou jízdu, tak už jsem to prosadit nedokázal. No a proto už nějaký ten čas řeším chip pro 1.6 v naftě. Ale zatím jsem se nedohodlal a auto už zase půjde za dva roky asi pryč :-D Bojím se že to zvedne kouřivost a odrovná DPF... moc tomu prostě nevěřím.

Jsem zapomněl dodat, že původně jsem chtěl kupovat v OII 1,6 TDI navíc 4x4. To by byl teprve rychlík.

Naštěstí mi to žena rozmluvila s tím, že budu pak nadávat, že to nejede - což je pravda, protože nakonec i ta 1,8 Tsi není žádná hitparáda.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...