kokta7 Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 (editace) tuhle barvu mají i v Trutnově v Autostylu. no rozhodně to vypadá lépe než O3... každopádně tyhle žluté odstíny jsou typické hlavně pro M3. Editováno: 26. Listopad 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 před 34 minutami, _Denis_ napsal: Nejhezčí Škodovka.. Pro mě radši kombíka a byl bych naprosto spokojen. Vedle tohoto povedeného designu fakt nechápu výstřelek alá OIII fl.. Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 (editace) A jsme v.... @_Denis_ se objevil v tématu... před 2 hodinami, stanmar napsal: No myslím, že u ceny přes milion už těch pár tisíc navíc roli nehraje. Horší je u těchto barev, že pořádně nevíš jak na autě vypadá - na salonu nejsou a vzorník je málo. A to je ten problém. Je jedno, že jde o pár tisíc (cca. 15). Drtivá většina lidí si koupí Superba v základu nebo to dostanou jako firemní auto a dostanou ho buď v tmavě modré, bílé nebo černé. A je pravda, že ta černá asi převažuje. Editováno: 26. Listopad 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 ne, kdysi jsem tady něco napsal a TT mi od té doby téma zobrazuje. Takže Big Brother vás vidí, ale napíšu tady vždy tak jednou za půl roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Tomuhle se snad už ani nedá říct příznivec značky, to je do nebe volající fanatizmus (či blbost). Tomu kdyby třikrát za těch pár najetých kilometrů vyměnili motor, tak bude spokojen. Nechápu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Ceníky nového Leonu. seat-leon-5d-sc-cenik-my17-v04.pdf seat-leon-st-cenik-v09.pdf seat-katalog-leon-presales-2016-v07-nahled.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Tenhle zlatý Sup stojí i v Havexu v MB a je to pěkná barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 (editace) před 48 minutami, Pawouk napsal: Ceníky nového Leonu. seat-leon-5d-sc-cenik-my17-v04.pdf seat-leon-st-cenik-v09.pdf seat-katalog-leon-presales-2016-v07-nahled.pdf ježiši majra kde nechali cupru, tyhle krámy at si strčí do zadele. koukám že furt mají i 1.2 TSI. Editováno: 27. Listopad 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Cupra má být o něco později, 4x4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 On ten kokodák skutečně vypadá, jako že ho navrhnul nějaký číňan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Na druhou stranu vypadá relativně k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Něco k rozveselení : (kavárna, a hatefree nečíst !) píseň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 před 2 hodinami, Pawouk napsal: On ten kokodák skutečně vypadá, jako že ho navrhnul nějaký číňan... čína rozhoduje o všem. A pro ně lepší mít jeden design pro celý svět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Taky když tam je takovej prodejní potenciál... Chtěj tam jinou karosářskou verzi Kodiaka, Yeti tam byl trošku delší a s rezervou na 5 dveřích.. A to nemluvím o spoustě chromu navíc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Az na ten prehnany chrom jsou ty jejich verze vc.Rapida mnohem hezci nez verce pro Evropu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 To nevíš, že chrom způsobuje, že to auto jezdí rychleji? To je něco jako nálepka Pioneer na zadním skle. Přidává to kW a drsnost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Ale houby, to by při tebou udávaném nájezdu a létech už na silnicích nemohlo nic jezdit bez toho, že by to většinu času stálo někde v servisu. To ze se auto sere pro me znena, nevo opravim, mesic jezdim a ozve se dalsi a porad dokola. Pokud by se vymenila pulka auta, ozve se za rok ta druha. Pripadne odejde altik kdyz to nejmene potrebujes (treba zkoncila dovca a ted suto potrebujes do prace apod)Joo krabicaky, Plzen tekla z vodovodu, sampano teklo proudem a Tullamore nestihli dodavat. Nepocitam zradlo vseho mozneho. Vsak jsem se pekne prohnul. Tak snad jste hodne na hajzlu splachovali, plzen a jejich pirati si vic nezaslouzi. Moc barev se mi u škodovky nelíbí, ale tahle je podle mě pecka, když už barvu tak nějakou odlišnou od těch ostatních. (žlutá perleť) ze zvláštního lakování Ma soused na 02 FL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 V 25. 11. 2016 at 18:03, stanmar napsal: Ale já mám auto jako rodinné já s ním nezávodím - s Octávií závodí jenom nevybouřený a zastydlí puberťáci. Jako že máš 1.8 TSi na předpisové ježdění ? No to tvrď někomu jinému. Taky jsem dvoulitra zháněl s výmluvou spolehlivosti a nižších nákladu na provoz protože je to pořádný motor. Když od někoho žena zjistila že 125 kw je fakt dost a rozhodně ne pro rodiné auto na klidnou jízdu, tak už jsem to prosadit nedokázal. No a proto už nějaký ten čas řeším chip pro 1.6 v naftě. Ale zatím jsem se nedohodlal a auto už zase půjde za dva roky asi pryč :-D Bojím se že to zvedne kouřivost a odrovná DPF... moc tomu prostě nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Psal snad někde, že s tím jezdí předpisově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Aha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Všichni jezděj v Německu předpisově. Pokud tam nedaj omezení. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 (editace) Se to s tím německem dost přehání, tolik úseku kde by nebyla omezující značka tam zas tolik není a nejsou zas tak dlouhé. Krom toho stejně si tam nelajznu jezdit mimo doporučenou rychlost a pochybuji že někdo kdo tam jezdí pravidelně a nemá plat managementu čezu si to lajzne. Případný průser při zaviněné nehodě by splácel do konce života. Editováno: 28. Listopad 2016, autor: 15degren 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 No víc než 160 u nás nejezdím a to jen někdy. A samozřejmě na dálnici. Tam je to většinou do 150 dle tacho. No a v Německu jsem zas tolikrát nebyl - navíc jsem tam měl skoro pokaždé takový provoz, že to stejně nešlo jet dlouho na maximum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 před 41 minutami, 15degren napsal: Jako že máš 1.8 TSi na předpisové ježdění ? No to tvrď někomu jinému. Taky jsem dvoulitra zháněl s výmluvou spolehlivosti a nižších nákladu na provoz protože je to pořádný motor. Když od někoho žena zjistila že 125 kw je fakt dost a rozhodně ne pro rodiné auto na klidnou jízdu, tak už jsem to prosadit nedokázal. No a proto už nějaký ten čas řeším chip pro 1.6 v naftě. Ale zatím jsem se nedohodlal a auto už zase půjde za dva roky asi pryč :-D Bojím se že to zvedne kouřivost a odrovná DPF... moc tomu prostě nevěřím. Jsem zapomněl dodat, že původně jsem chtěl kupovat v OII 1,6 TDI navíc 4x4. To by byl teprve rychlík. Naštěstí mi to žena rozmluvila s tím, že budu pak nadávat, že to nejede - což je pravda, protože nakonec i ta 1,8 Tsi není žádná hitparáda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky