kokta7 Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 (editace) před 6 hodinami, 15degren napsal: Na druhou stranu když jedeš s TDi kolem těch 160-180 (to dá i 1.6) tak nevidím rafičku paliva jak letí v reálném čase dolu. Projížděl jsem si 1.8 TSI po dálnici rok 2013 a když jsem to držel na plný plyn a jel přes těch 200 km tak po 20 km rafička výrazně posunuta k rezervě, ta spotřeba je šílená, ale budiž mu ulehčeno za to že to jde i levněji, ale tak maximálka... si nezadá s V8 :-D nevím dlouhodobou mám 10-11 litru, nic hroznýho. ted když mrzne, tak seru na to krouhat zatáčky tak i klidně jezdím za 7,5 - 8 litru. Editováno: 28. Listopad 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Simier Gerchan? [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 (editace) Hoši, já už nevím co s těma prachama, tak si furt kupuju ty nové mašiny...a Petrrrr se z toho posral Degrene, jsi tady nový a měl bys vědět, že Petrrra jsme do klubu vzali jenom ze soucitu, protože nemá dospělé auto. Rád by ho měl, ale v té jeho vesnici u kopírky pod schody nevydělá víc, než hajzlbába v metru. Strašně nám závidí naše vejplaty a luxus, ve kterém my pražáci žijeme. Aby alespoň na benzín měl a mohl vozit manželku vydělávat večer k Pupu, chodí s Vencou žebrat na lavičku k nádraží a probírají Obamovu politiku. Jeho opičí ksicht visí na všech zdech jeho 1+0 s balkónem. Nenechává ovšem nic náhodě, polovinu své vejplaty měsíčně rozhází v Lotynce a sní o tom, jak bude na kolonádě jezdit v RAMu a mávat na osmnáctky z okna. Jinak je jeho život nezajímavý, plný závisti a pomluv. To jen abys věděl, jak na tom je. PS: svoji kindr kárku pomlouvá i ze spaní, ale v noci kouká, aby mi ji někdo neukrad Editováno: 28. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 (editace) A tady něco pro Petrrra, aby měl nějaký cíl, když je RAMka v nedohlednu: Editováno: 28. Listopad 2016, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Nějaký zmrd si před obchodem hrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Kokto za 8 nejezdim i kdybych jezdil na dalnici 130 za jednicku. Za 8 jsem nikdy nejel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Protoze Rapid neni na nejake zavodeni Petane [emoji6] v zatackach je to nestabilni jako prase a na rovince nez to vyzenes tak je dalsi zatacka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Prej vyžene Možná pawouky z motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Ty vole Stringo, to si asi nejel v MR 13 v benzinu. To je tvrdy jak prkno jak motokara a v zatackach to neutrhnes.[emoji3] Narozdil od toho tvyho tezkopadnyho dehta na predek. Jooo, Rapida nezastavis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Takže to nemá tlumiče, pružiny, brzdy a moc rychle to taky nepojede, když to ani v zatáčce neutrhneš.[emoji6] [emoji12] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Nějaký zmrd si před obchodem hrál... jo to znam. Zrovna pred tydnen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Ty vole. To jsou kryplove. Do Prahy jedine Dacii. Ale tu z roku 90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Jako neřeším to, ta strana dveří je tak dodrápaná a podrápaná, že to budu pak vylepšovat obyčejným lakem ve spreji. Ale i tak mě to nasralo. Byl jsem 15 minut v obchodě, vrátil jsem se k autu a toto tam zůstalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 To jsi blbě parkoval nebo jak? Většinou je to msta za špatné parkování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 ne většinou je to pomsta závistivé líné socky městské, co se tlačí přes parkoviště na socku. Párkrát jsem zahlédl kdo ty auta škrábe a fakt to jsou mladí tragedi nebo zahořklí dědkové.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 No dobře, ale Sabizovu felicii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 On nema Felicii ale Fabii. A pro nekoho muze i Fabie 10 let stara mit stejnou hodnotu jakou ma tvuj dehet pro tebe. Jinymi slovy, nema nikdo pravo jen tak nekomu poskozovat majetek. A kdybych ja videl ze nekdo nekomu umyslne nici auto tak bud by se mnou pockal na policajty a nebo by po svych neodesel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 (editace) Hm nebudu kecat. Za ty problémy mi to nestojí. Ty magoři občas nosí po kapsách nůž... to je úkol městské policie, kdyby se nestarala o odtahy vozů z modré zony a vykládaní stěračů papírkama, tak by mohli obcházet parkoviště jestli tam neprobíhá vandalizmus nebo vyhazovali fetky z parků, ale to bych chtěl moc aby státní nezisková instituce plnila důvod své existence a nestarala se o co největší vývar pro soukromou firmu, kterým ten zisk z parkování jde. Odvádím dost vysoké daně na vše možné a nesmím se v případě napadení ani pořádně bránit abych si nešel posedět nebo neplatil slušné odškodné. Takže ať se stará stát... Editováno: 28. Listopad 2016, autor: 15degren 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Jenže místní opicie není státní,ale obecní. Kandiduj na starostu a můžeš jí zrušit. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Petre ty jsi nejaky drsny posledni dobou. Prej kdyz uvidim jak nekdo nici cizi majetek pockam s nim na policajty nebo ho zmlarim...to bych te chtel videt... ja jednou videl otevreny auto pred marketem a tak jsem sel na informace a tam mo rekli ze mam volat policajty protoze mize byt neco ztracene a ja vul to udelal. Cekal jsem na ne 3/4 hodiny,manzelka s detma uz v aute supela a ja musel vyplnit papiry, jako kdybych to auto ukradl. Uz to podruhe neudelam,budu delat ze nic nevidim. To same s pomoci. Jednou jsem zastavil kdyz jsem na konci obce videl drzet pod krkem chlapa nejakou zenskou... vylezl jsem a kricim prea silnici at ji pusti nebo ze volam benga,samozrejme jsem si vyslechl mraky nadavek a jeste mi ta krava rekla at se neseru do cizich veci... to at mi kazdej polibi prdel,jeste na me nekdo vytahne bouchacku ne... kdyz vidim jak mi nekdo nici auto, tak si to vyresim,ale jinak jdu,myslim si svoje a rikam si,ser na to,nema to cenu,tobe by taky nikdo nepomohl... je to doba,kdysi si dal blbcovi po drzce,ten si z toho vzal ponauceni a byl klid,dneska se ti pomsti jeste vic... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 před 9 hodinami, Clint napsal: To jsi blbě parkoval nebo jak? Většinou je to msta za špatné parkování Neparkuji jako Petr. Snažím se, aby měl každý vždy dostatek místa na to, aby vylezl. Dokonce jsem tentokrát nestál ani na místě pro rodiny s dětmi. před 9 hodinami, 15degren napsal: ne většinou je to pomsta závistivé líné socky městské, co se tlačí přes parkoviště na socku. Párkrát jsem zahlédl kdo ty auta škrábe a fakt to jsou mladí tragedi nebo zahořklí dědkové.... Ono se to tam prej děje docela často. A ještě k tomu mám brněnskou SPZ, takže předpokládám, že něčí manželka začala šu*** někoho z Brna a frajer si to musel vylít takto. Před rokem někdo v Bohnicích chodil a pár lidem, co neměli pražskou SPZ, vzal minimálně jednu pneumatiku nožem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 před 2 hodinami, Stringo napsal: ser na to,nema to cenu,tobe by taky nikdo nepomohl... jj, je to těžký, tohle je bohužel všeobecně lidská mentalita. Je to jen o lidech, místo aby zráli tak blbnou Mám kluka, teď mu bude 8let a říkal sem si že ho pořádně vychovám ale tím bych asi ublížil 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Před hodinou, Sabiza napsal: Neparkuji jako Petr. Snažím se, aby měl každý vždy dostatek místa na to, aby vylezl. Dokonce jsem tentokrát nestál ani na místě pro rodiny s dětmi. Ono se to tam prej děje docela často. A ještě k tomu mám brněnskou SPZ, takže předpokládám, že něčí manželka začala šu*** někoho z Brna a frajer si to musel vylít takto. Před rokem někdo v Bohnicích chodil a pár lidem, co neměli pražskou SPZ, vzal minimálně jednu pneumatiku nožem. Jo to je taky pravda. Dokud jsem jezdil se 406 a nepřepsal značky na Ačko, tak každý týden nová hluboká rýha v laku ale tam mě to netankovalo. Dalši auto co ted mám už rok tak ani jedna rýha mám tam Ačko. Ironie je že to většinou škrábe naplavenina a souboje Praha vs Brno mi přijdou úplně nejvíc na palici, protože se častěji v Praze setkávám s moravaky než původnímy pražáky. Ale to asi nemá moc smysl řešit dementi žijí všude a tady je jich prostě velká koncetrace na metr čtvereční, ale v brně platí to samé v bledě modrém. Zbytečně aktivní policisti kolem Brna v drtivé většině stejně zkásnou svoje odplavené krajany :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 To jsou kecy..... Vyjeďte s RZ kde je A mimo Prahu..... a pak tady něco vyprávějte. Idioti jsou všude bez rozdílu. Na celý mičudě zvané Země. Bohužel 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 před 14 hodinami, Clint napsal: Prej vyžene Možná pawouky z motoru To spíš vyžene pawouk Petrrra z fora 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky