stanmar Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ty kruháče, to je mor čím menší tím asi lepší a cpou to kam se dá. To musí projektovat nějakej škodílek (napadá mě Radius, Petrrr nebo kokta) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 A pak že dopravní inženýr je slušné slovo. [emoji28] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 před 22 minutami, stanmar napsal: Ty kruháče, to je mor čím menší tím asi lepší a cpou to kam se dá. To musí projektovat nějakej škodílek (napadá mě Radius, Petrrr nebo kokta) Jistý P. Novotný z Pardubic. A dostal za to ocenění. A taky podnikatel roku 2014?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Nejlepší jsou kruháče, kde do normální křižovatky dají doprostřed sloup kolem něho udělají šipky Takový je na Kladně u zimáku. To prostě projedeš rovně a blikání na výjezdu je hazard, pač bys ho musel dávat už při vjíždění.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 To samé je z Klíčan do Zdibů. Samozřejmě už to tam někdo rozstřelil a betonové panely jsou na sračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 s těma lidma to je čím dál víc horší. příjmul sem týpka na montáže před 14 dny, nevím asi 25 let mu je tuším. 14 dní normálně makal a tohle pondělí mě napsal že má angínu a do dneška neposlal neschopenku ani neřekl seru na vás. fakt to je síla... kid jeden... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Mně nastupuje zítra nový zaměstnanec a po novém roce další. Toho prvního celkem znám a už před nějakou dobu jsem mu řekl, co od něj očekávám a co v žádném případě nebudu tolerovat. No uvidíme. Tohle by bylo u mě na padáka - ve zkušebce docela opavážlivost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 No jo Prazaci. V jedne ulici jim rupne vodovod a je razem ucpana cela Praha. Furt si Ti Prazaci na neco stezuji. Tu modre zony, tu fialove nebo jinak barevne. Tuhle nejaka uzavirka, tuhle nejaka. Tuhle zase kruhac spatnej atd. No nikdo vas tam v te spine nenuti zit. Jenze to by jste prisli o ta sva korytka za nic. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Jo, cosi ruplo kdesi na východ od nás. To je mi šumák. Kruháče tady také nemám, takže je mi to opět putna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) před 34 minutami, kokta7 napsal: s těma lidma to je čím dál víc horší. příjmul sem týpka na montáže před 14 dny, nevím asi 25 let mu je tuším. 14 dní normálně makal a tohle pondělí mě napsal že má angínu a do dneška neposlal neschopenku ani neřekl seru na vás. fakt to je síla... kid jeden... V 25 letech ? To jsi vzal nějakého "vysokoškoláka" ne ? Jinak si to nedovedu vysvětlit. V 19 jsem po škole hned vypadl z domu a zabral za svý a v 25 bych už rozhodně jak popisuješ ty nejednal. Za celou dobu jsem byl nemocný pouze 3 dny a to jsem si vybral jako dovolenou. Nemáš brát studované dementy ,co dělali bakaláře 6 let :-D. Když do 25 let nehrábnul, tak už ho to v tom věku horko těžko naučíš. Neznám žádného studenta co studoval výrazně přes 20 let a jako zaměstnanec by za něco stál. Jsou to lidi líný co se snaží se vším vyj*bat. Pak tu jsou ty studovaní lidé co jsou schopný, ale ty k tobě makat nepůjdou protože dělají na sebe. To říkám pořád, papír sem papír tam. 95 % práce co je v čr vyžadována, naučíš každého kdo si prošel střední školou s výučákem (nepočítaje kuchaře) nebo s maturitou. Jak je v CVčku student a nesedí roky studia bez opakování, tak bude problém. Pro takové nemakačenka, které jen čučí na hodinky, kdy to padne a nezajímaje že jejich práce není hotová, tu jsou státní instituce a neziskovky. Vůbec se divím že montážníky nenajímáš jako externisty. Montážník by měl víc prachů a ty by jsi měl méně starostí... HPP je luxus pro státní podniky. Editováno: 30. Listopad 2016, autor: 15degren 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 (editace) Ne byl vyucenej a menil praci neni koho najimat, vsichni jsou vytizeni a stoji to jeste vic penez Editováno: 1. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Všichni jsou vytížení, ale stále se najde dost živnostníků, co brečí, že nemají práci a jak je stát obírá o prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 (editace) to je pravda asi tak bych to napsal, kdo chce tak dělá a je vytíženej.... měl sem dělat i v česky televizi, ale to už by nešlo stíhat vůbec... termíny strašně zabijácké - krátké... Editováno: 1. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ja jsem byl na VS 2 roky a nebylo to tim,ze bych nechtel makat,ale chtel jsem mit proste vysokou (na vsi bych byl za kinga). No na konec to nevyslo a sel jsem do prace. V ni jsem uz 9let. Nikdy jsem nemel "A"cko,marodim vetsinou na dovolenou pomud je to do tydne (versinou je ro na podzim a na jare standardne). Za 9 let jsem mel pouze 2x neschopenku a to kdyz jsem mel zapal plic a ted jsem doma mesic s SI kloubem a rehabilitacema. Vyjimecne na OCR s detma protoze se musim s manzelkou stridat... vzdy radne a vcas hlaseno,potvrzeno atd. A prece se to zamestnavateli nelibi a ma kecy. Vsichni jsme lidi a ne stroje a mame taky urcite potreby se vylecit nebo se postarat o deti... coz neni zajiste pripad uvedeneho kluka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 A co čekal? 4l/100km? 6l/100km Ty kruháče, to je mor čím menší tím asi lepší a cpou to kam se dá. To musí projektovat nějakej škodílek (napadá mě Radius, Petrrr nebo kokta) Jestli si vzpomenu a budu u pc. Tak Vam poslu kruhac, kterej svet jeste nevidel. Ja ho zahlid az prednima kolama. s těma lidma to je čím dál víc horší. příjmul sem týpka na montáže před 14 dny, nevím asi 25 let mu je tuším. 14 dní normálně makal a tohle pondělí mě napsal že má angínu a do dneška neposlal neschopenku ani neřekl seru na vás. fakt to je síla... kid jeden... Ty uz jsi tak za vodou, ze místo sebe najimas lidi aby za tebe makali? Jo, cosi ruplo kdesi na východ od nás. To je mi šumák. Kruháče tady také nemám, takže je mi to opět putna. [emoji6] To je prave ten problem dnešní doby. Nic nevidim, neslyšim, pac se me to netyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ono by to těch 6 na sto bralo, kdyby jezdil jako člověk, ne jako vesničan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 (editace) Před hodinou, Stringo napsal: Za 9 let jsem mel pouze 2x neschopenku a to kdyz jsem mel zapal plic a ted jsem doma mesic s SI kloubem a rehabilitacema. Vyjimecne na OCR s detma protoze se musim s manzelkou stridat... vzdy radne a vcas hlaseno,potvrzeno atd. A prece se to zamestnavateli nelibi a ma kecy. Vsichni jsme lidi a ne stroje a mame taky urcite potreby se vylecit nebo se postarat o deti... coz neni zajiste pripad uvedeneho kluka... Jo no český zaměstnanec je docela otrok. Sice dělám na sebe, ale spíš jako externista u více firem a jak prostě některé dny vypadnou, protože musím být doma s děckem, tak je to prostě pro všechny neřešitelný problém, přitom když dochází na placení tak jsem drahý a vlastně mě už není zapotřebí a ideálně abych hned vypadl bez peněz ale když z 250 hodin co měsíčně odmakám ubude 16 tak se všichni hroutí (i na faktuře)... je to takové smutné jak se k sobě chováme. Editováno: 1. Prosinec 2016, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ono být zaměstnancem u solidnější firmy taky není marný - můžeš jít bez strachu na neschopenku nebo ošetřovačku a nikdo ti nevyhrožuje že už nemusíš chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ale taková práce na běžných pracovních pozicích pro průměrného čecha neexistují. To pro šedý průměr platí jen ve státní instituci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Přesně tak... proto jsem v obrovském korporátu, kde nikdo nic většinou neřeší. Pracoval jsem pro malé, rodinné firmy a vždy se předpokládalo, že budu pracovat i při neschopence nebo čas od času při dovolené. Dneska jsem třeba přišel v devět, odcházím v pět a nikdo nic neřeší. Pokud budu zítra nemocný, využiji jeden ze svých šesti self-sick dnů, které máme jako bonus. Pokud půjdu na nemocenskou, dostanu první tři dny nemocenské plně zaplacené firmou... prostě to funguje jinak, mnohem lépe, než u některých menších firem či podnikatelů, kteří dají minimální mzdu a ještě si stěžují, že pracuješ za moc peněz. Na druhou stranu musíš hrát brutální hry, přetvařovat se, čas od času opravdu pracovat a tvářit se, jak Ti na firmě záleží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 (editace) Sabiza Víš ty jsi jediný člověk na tomto forum se kterým se dá rozumně mluvit. Myslíš nějak takto ? : https://www.youtube.com/watch?v=57VNipV3x4E&t=23s Z tvého popisu mi vychází že ve tvém korporu už je poslední fáze zmrdství :-D Editováno: 1. Prosinec 2016, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 před 13 minutami, 15degren napsal: Ale taková práce na běžných pracovních pozicích pro průměrného čecha neexistují. To pro šedý průměr platí jen ve státní instituci. Jak kde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ale taková práce na běžných pracovních pozicích pro průměrného čecha neexistují. To pro šedý průměr platí jen ve státní instituci. Pozor statni instituce jsou horsi nez male firmy. Vim o cem mluvim, delal jsem ve skolstvi, jednou rocne jsem dostal k ubohemu platu 1tis Kc jako Vanocni premii, jednali se mnou jak s hadrem, o harantech nemluve, pac jsem nebyl ucitel, takze respekt nulovy. Vrchol byl, kdyz jsem pul roku byl objednan k primari na kontrolu do Prahy, mel jsem tam prijit ve ctvrtek a v pondeli se mi rozjel nejakej moribundus, horecky, ryma, kasel, slabost atd. Sel jsem tedy za reditelkou, ze si vezmu do ctvrtka dovolenou, ze se vylezim. Odpoved? Potrebujeme te tady, zamita se, dovolenou si vem o prázdninách (ac jako neucitelskej se me to netyka a ve smlouve to nebylo). Bez si k doktorovi a pak ti to uznam. Doktor by me samozrejme chtel videt na kontrole az v patek a kdybych jel ve ct do Prahy, tak se vsadim ze by prisla kontrola. Takze jsem to proste musel zvladnout - zustat v praci a intenzivne lecit po vecerech. A samozrejme kontroly chodily, lapali takhle ucitele a brali jim osobka (+-3tis) a premie (Vanocni, ktere meli uz treba 8tis) + byli nemocni doma zadarmo. Proste samej podraz jak a naschvaly. Jine statni instituce jsou na tom stejne, zadny penize, malo zamestnancu - podstav, stres, prepeti, jak se v tv mluvi ze je uredniku hodne, tak to asi jen v Praze, v jinych krajich nestihaj, malo lidi a proto se vse tak natahuje a sere, jsou neochotni atd.V jine nejmenovane prazske firme jsem delal pro filmare a to je teprve vrchol, lidi volaj nonstop, prace v od nevidim do nevidim, 20h prescasu tydne, samozrejme pracovni vykazy bez problemu. A jak se mnou ty radoby filmari jednali, to i ja lip jednam s hovnem kdyz ho po cubine uklizim. Hlavne ze maj vsichni vsechno aj aj aj, takhle vojety (podrabany) Macbooky za 70litru, iPhony bez tlacitek, to jsem jeste nevidel a pak se divi, ze jsou filmy tak drahy. Napr. se kupuji sim karty vcetne modemu vsech operatoru, jen aby se zjistilo, ze ta jedna jde lip v 15h a druha v 17h a treti nejde vubec (a nebo proste v tom lese pod skalou nejde ani Edge a to pak nadavaj, ze nemuzou pres Skype volat do Ameriky, takze se jede pro satelitni internet kterej stoji pronajem 10tis tydne a ma limit na mesic 40GB, coz vysosne tym 50ti lidi za tyden). A ty simky se furt tocej dokola.... atd atd kolik jidla se vyhazuje, protoze si sednes k obedu (stan s cateringem), v tu ranu zazvoni mobil (taky ajfoun, protoze nemuzes pred Eastwoodem vytahnout Samsung), jidlo leti do kose a musis jit, nepijes cely den, protoze nemas kdy. V lete odchazis za tmy, vracis se za tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Jeste jsem vyslovene nenapsal, ze se i ocekavo, ze budu jeste po vecerech misto spánku pracovat vzdalene - napr administrativa, faktury, vykazy (GPS), nakupy hw atd, protoze se k tomu clovek fakt driv nedostal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Radius málem jsi mne rozbrečel. Nesnáším lidi co si stěžují na práci, nikdo je v ní nedrží. Každý kdo chce se může mít dobře, ale musí opravdu chtít. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky