Clint Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ještě tak přemýšlím, kde skončil Barbucha? Ten už se neukázal. Mám dojem, že ho potopili někde na Labi haranti s kajakem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Stringo, zkus Ozáka starýho kozáka, má to z Berouna co by kamenem dohodil [emoji6] Nebo doraž do Prahy a já tě vezmu [emoji6] Prej kousek [emoji23] Ozi to má ke mě z Berouna 100km a Petrrrr by měl zajížďku 2x 60km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Tak Stringo, autobus jede, z Prahy tě vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Jo.mustang. A cenu uvadim co to stalo tady. Ses tady. Ne v americe. Kdyz to beres takhle, tak potes koste jestli si nekdo objedna RS a nebo Klementa Oktu s dovozem do Ameriky. To pak musej rikat, auto za 1.3Mice a ma to papundekl na dverich a plast kam se podivas. Nemáš jezdit k Pepíkovi, který má servis ve své garáži. Vsak ja uz do autorizaku Skody nejezdim. Takže jsem to zakřikl - v neděli mi přestal fungovat zámek PP dveří . Zámek naštěstí OK, ale byly zoxidované piny v zásuvce kabelů vedoucích do dveří. Výměna celého svazku el. instalace pro dveře, bratru za 3742,- Kč včetně práce (cena i se započítanou slevou 539,-Kč). (Zámky se prý taky občas podělají, ale to je ještě dražší položka). A jak jsi to poznal? Kdyz uz dneska nedelaj ty spuntiky na tapecu. Ano, ne-pěkný detaily, tohle fakt může zlobit, se schválně kouknu u sebe. No a ty měniči dílů, to je smutný, že nedaj na výběr, chceš nový díl nebo opravu? Jdou cestou okamžitý výdělek... Tohle podle mě není na nový svazek a proto by mě zajímalo, jak vypadá protikus ve sloupku, jestli tam oxidace zůstala, má se servis za x měsíců zas co dělat ... snad to zkoukli. Zase jestli platil 550Kc, tak cisteni by ho vyslo na stejny penize a od Skodovky by podle me nedostali ani korunu, takhle vykazou treba i vic prace, ale hlavne to Skodovka proplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Rádiovce sem psal zprávu, ale neobtěžuje se ani dát vědět [emoji6] Nedal jsem vedet, pac jsem 2 dny nebyl v risi zivych. Prace az nad hlavu jak v soukromem zivote, tak pracovnim a na mobil koukam jednou denne - pac to me naucili ostatní, mobil mam od toho, abych se dovolal ja, ne aby volali ostatni! A ty jsi prikladem ze nevolas A nejspis nedorazim, potrebuju doresit hodne restu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) před 33 minutami, Radius napsal: Zase jestli platil 550Kc, tak cisteni by ho vyslo na stejny penize a od Skodovky by podle me nedostali ani korunu, takhle vykazou treba i vic prace, ale hlavne to Skodovka proplati. to byla cca sleva a ne celková cena za opravu ... No a Škodovka nám všem jinak proplácí až dost Editováno: 23. Březen 2017, autor: rayx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Aha, uz na to koukam , tak to je maso, slevu ma vic jak 100% a přesto plati skoro 4litry. Me se srala stahovacka na PP, ty dvere a bok evidentne odflakli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Stringo, ja jedu z Varu ne z domova ( pokud tedy vubec pojedu) a i tak budu vyjizdet az v 16:30 coz je na miste v Nesuchyni 17:30. Tedy na hovno. Nesmis mit auto co se sere abys ho musel mit v servisu. [emoji3] Samy sluzebaky a ty nemit auto? Na te vesnici kde zijes potrebujes alespon 2 auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Máme 2 auta, moje je na howen a Lenka má malinké Káčko, ale v pátek večer jede pryč s dětma, takže ho potřebuje. Necháme to koňovi, příští měsíc už to bude na moto, tak dovalím po dvou kolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) před 2 hodinami, Radius napsal: A jak jsi to poznal? Kdyz uz dneska nedelaj ty spuntiky na tapecu. Jak asi ? Nešly otevřít dveře ani z venku ani zevnitř a zámek necvakal... před 20 hodinami, rayx napsal: Ano, ne-pěkný detaily, tohle fakt může zlobit, se schválně kouknu u sebe. No a ty měniči dílů, to je smutný, že nedaj na výběr, chceš nový díl nebo opravu? Jdou cestou okamžitý výdělek... Tohle podle mě není na nový svazek a proto by mě zajímalo, jak vypadá protikus ve sloupku, jestli tam oxidace zůstala, má se servis za x měsíců zas co dělat ... snad to zkoukli. Zase jestli platil 550Kc, tak cisteni by ho vyslo na stejny penize a od Skodovky by podle me nedostali ani korunu, takhle vykazou treba i vic prace, ale hlavne to Skodovka proplati. To nebylo na záruku - protože je to už 5 a 1/2 roku staré auto. Takže jsem to platil ze svého já. před 1 hodinou, Radius napsal: Aha, uz na to koukam , tak to je maso, slevu ma vic jak 100% a přesto plati skoro 4litry. Me se srala stahovacka na PP, ty dvere a bok evidentne odflakli. Tady máš znovu fakturu : faktura01.pdf Editováno: 23. Březen 2017, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 http://www.auto.cz/seat-oficialne-potvrdil-ze-chysta-treti-suv-tentokrat-az-sedmimistne-104654 Tak budeme mít možnost koupit levnějšího Kokodáka. V pátek si ho vyzkoušíme a pak si všichni povinně počkáme, až bude mít místo šípu velké S na kapotě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 No myslím že ten rozdíl v ceně nebude až tak bůhvíjaký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Zkoušel jste tu už někdo polský DPF nebo čištění DPF ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 před 2 minutami, stanmar napsal: No myslím že ten rozdíl v ceně nebude až tak bůhvíjaký... No minimálně dostaneš lepší výbavu za stejnou cenu. Jde to vidět na Toledu vs. Rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 My Subaristi uz nebereme nic jineho nez Forestr. Dnes jsem na nej koukal. Nejakyho kokodaka rozcupuje na cucky. Hlavne v terenu. Hvezdy rozsmelcujou slepici. [emoji3] Auto pro chlapy a ne SUV do mesta pro blondyny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Když vezmu subo v automatu, tak mám co? No přeci scouta slepici.;-) http://www.autoforum.cz/zajimavosti/toto-jsou-nejlepsi-vozy-s-pohonem-4x4-podle-nemcu-uspely-i-dve-skody/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 před 1 hodinou, Petrrr napsal: My Subaristi uz nebereme nic jineho nez Forestr. Dnes jsem na nej koukal. Nejakyho kokodaka rozcupuje na cucky. Hlavne v terenu. Hvezdy rozsmelcujou slepici. Auto pro chlapy a ne SUV do mesta pro blondyny. Ty si podej ruku s wolfem... Kdo si dnes kupuje SUV aby s ním jezdil do terénu ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Zadnyho vlka neznam. No treba myslivci. [emoji3] Proto by mi stacil Outback s poradnym podvozkem kde nejsi vyhrkanej jako ze vsech dnesnich aut. Co jsem kde cetl, podvozkove se to dost pry blizi vzduchovymu podvozku. To kokodak nebude mit i kdyby si tam nastavil 3 komforty naraz. Ale jen tak placam, abych vas nasral. Na Subaru nikdy mit nebudu a ani na toho kokodaka. Jsem chudej kluk z dediny. Budu se muset vzdy smirit s nejakym sracem jako je Skoda a nebo jine tuctove sracky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 No ještě že to uznáš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) Petrrr, jenže ty nemáš ani na ten novej sráč zn. Škoda .... takže už Ti zbývá Lada, nebo Dacia. Editováno: 23. Březen 2017, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Na awd.cz mají jednoho Outa za 59tis. Kdyby tam kinderku nechal protiúčtem a něco připlatil, byl by na vesnici king. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ten bude zánovní ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ty vole Stane, nevim kdo z nas dvou ma starsi srac. No je pravda, ze nyni jako jedinej v rodine makajici nemam ani na pince Radiovo stary. Navic setrim na novou kuchyn. Ale to za par let se zmeni a to k lepsimu doufam. Nejakou posranou tuctovku si myslim zvladnu. Je ovsem otazka jestli budu mit vubec chut neco nekdy kupovat. Jsem nejak vseobecne ze soucasnych aut zhrzenej z tech dostupnejsich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 U subaru mas za 59 tak akorad volant. Znamej automechanik co mi rikal, tak posrany tycky stabilizatoru na Octu vyjdou na 2tis, tak u Subaru 6tis a to si na radu veci (dilu) jeste hezky pockas. Tady AS subaru Algon v Sokolove ani pry nedava origo dily, ale druhovyrobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) Petře, možná mám starší auto než Ty, ale narozdíl od Tebe tady pořád nebékám, co je to za šmejd ta škodovka. Editováno: 23. Březen 2017, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky