Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo.mustang. A cenu uvadim co to stalo tady. Ses tady. Ne v americe.

Kdyz to beres takhle, tak potes koste jestli si nekdo objedna RS a nebo Klementa Oktu s dovozem do Ameriky. To pak musej rikat, auto za 1.3Mice a ma to papundekl na dverich a plast kam se podivas.

Nemáš jezdit k Pepíkovi, který má servis ve své garáži.

Vsak ja uz do autorizaku Skody nejezdim.

Takže jsem to zakřikl - v neděli mi přestal fungovat zámek PP dveří .:kol-26:
Zámek naštěstí OK, ale byly zoxidované piny v zásuvce kabelů vedoucích do dveří.
Výměna celého svazku el. instalace pro dveře, bratru za 3742,- Kč včetně práce (cena i se započítanou slevou 539,-Kč).
(Zámky se prý taky občas podělají, ale to je ještě dražší položka).

A jak jsi to poznal? Kdyz uz dneska nedelaj ty spuntiky na tapecu.
Ano, ne-pěkný detaily, tohle fakt může zlobit, se schválně kouknu u sebe. No a ty měniči dílů, to je smutný, že nedaj na výběr, chceš nový díl nebo opravu? Jdou cestou okamžitý výdělek... Tohle podle mě není na nový svazek a proto by mě zajímalo, jak vypadá protikus ve sloupku, jestli tam oxidace zůstala, má se servis za x měsíců zas co dělat ... snad to zkoukli.

Zase jestli platil 550Kc, tak cisteni by ho vyslo na stejny penize a od Skodovky by podle me nedostali ani korunu, takhle vykazou treba i vic prace, ale hlavne to Skodovka proplati.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rádiovce sem psal zprávu, ale neobtěžuje se ani dát vědět [emoji6]

Nedal jsem vedet, pac jsem 2 dny nebyl v risi zivych. Prace az nad hlavu jak v soukromem zivote, tak pracovnim a na mobil koukam jednou denne - pac to me naucili ostatní, mobil mam od toho, abych se dovolal ja, ne aby volali ostatni! A ty jsi prikladem ze nevolas :D

A nejspis nedorazim, potrebuju doresit hodne restu.
Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, Radius napsal:

Zase jestli platil 550Kc, tak cisteni by ho vyslo na stejny penize a od Skodovky by podle me nedostali ani korunu, takhle vykazou treba i vic prace, ale hlavne to Skodovka proplati.

to byla cca sleva a ne celková cena za opravu ... No a Škodovka nám všem jinak proplácí až dost :t

Editováno: , autor: rayx
Odkaz ke komentáři

Stringo, ja jedu z Varu ne z domova ( pokud tedy vubec pojedu) a i tak budu vyjizdet az v 16:30 coz je na miste v Nesuchyni 17:30. Tedy na hovno. Nesmis mit auto co se sere abys ho musel mit v servisu. [emoji3]
Samy sluzebaky a ty nemit auto? Na te vesnici kde zijes potrebujes alespon 2 auta.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Radius napsal:

A jak jsi to poznal? Kdyz uz dneska nedelaj ty spuntiky na tapecu.

Jak asi ? Nešly otevřít dveře ani z venku ani zevnitř a zámek necvakal...:doh

před 20 hodinami, rayx napsal:
Ano, ne-pěkný detaily, tohle fakt může zlobit, se schválně kouknu u sebe. No a ty měniči dílů, to je smutný, že nedaj na výběr, chceš nový díl nebo opravu? Jdou cestou okamžitý výdělek... Tohle podle mě není na nový svazek a proto by mě zajímalo, jak vypadá protikus ve sloupku, jestli tam oxidace zůstala, má se servis za x měsíců zas co dělat ... snad to zkoukli.

To nebylo na záruku - protože je to už 5 a 1/2 roku staré auto. Takže jsem to platil ze svého já.

před 1 hodinou, Radius napsal:

Aha, uz na to koukam :D, tak to je maso, slevu ma vic jak 100% a přesto plati skoro 4litry. Me se srala stahovacka na PP, ty dvere a bok evidentne odflakli.

Tady máš znovu fakturu :  faktura01.pdf

Editováno: , autor: stanmar
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Petrrr napsal:

My Subaristi uz nebereme nic jineho nez Forestr. Dnes jsem na nej koukal. Nejakyho kokodaka rozcupuje na cucky. Hlavne v terenu. Hvezdy rozsmelcujou slepici. emoji3.png Auto pro chlapy a ne SUV do mesta pro blondyny.

Ty si podej ruku s wolfem...

Kdo si dnes kupuje SUV aby s ním jezdil do terénu ?

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Zadnyho vlka neznam. No treba myslivci. [emoji3] Proto by mi stacil Outback s poradnym podvozkem kde nejsi vyhrkanej jako ze vsech dnesnich aut. Co jsem kde cetl, podvozkove se to dost pry blizi vzduchovymu podvozku. To kokodak nebude mit i kdyby si tam nastavil 3 komforty naraz. Ale jen tak placam, abych vas nasral. Na Subaru nikdy mit nebudu a ani na toho kokodaka. Jsem chudej kluk z dediny. Budu se muset vzdy smirit s nejakym sracem jako je Skoda a nebo jine tuctove sracky.

Odkaz ke komentáři

Ty vole Stane, nevim kdo z nas dvou ma starsi srac. No je pravda, ze nyni jako jedinej v rodine makajici nemam ani na pince Radiovo stary. Navic setrim na novou kuchyn. Ale to za par let se zmeni a to k lepsimu doufam. Nejakou posranou tuctovku si myslim zvladnu. Je ovsem otazka jestli budu mit vubec chut neco nekdy kupovat. Jsem nejak vseobecne ze soucasnych aut zhrzenej z tech dostupnejsich.

Odkaz ke komentáři

U subaru mas za 59 tak akorad volant. Znamej automechanik co mi rikal, tak posrany tycky stabilizatoru na Octu vyjdou na 2tis, tak u Subaru 6tis a to si na radu veci (dilu) jeste hezky pockas.

Tady AS subaru Algon v Sokolove ani pry nedava origo dily, ale druhovyrobu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...