stanmar Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Hej vy dva ještě vám chybí plačka a budete komplet - jak tři bratři 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Kindernákaza se rozšířila, budu muset začít preventivně očkovat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 (editace) však si psal, že mě zaplatíš očkovací pobyt u Nordschleife Editováno: 21. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Ty toho víc nakecáš než na okruzích najedeš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Koktu na okruh nepouštěj, když ho viděli, mysleli, že se tam přišel zadarmo najíst do závodní kantýny [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Tá fotka ma tak dojala, že darujem Plačkovi skoronovú Fabiu1 pre novú rodinu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 před 15 hodinami, Clint napsal: Kindernákaza se rozšířila, budu muset začít preventivně očkovat Tož to bys měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Nezapomeňte šmejdi, že zejtra máme ten sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 dnes je lepší akce, večerní jízdy v Mostě. alespon zábava, než sedět nad rozlitou kofolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 To co tady jezdim v Krkonosich s Rapidem, nekdy to ma co pobrat i dvojka jake to jsou krpaly a sutry na cestach jak hovada. Na jedne asfaltce s vyraznymi kolejemi sem i pri zhoupnuti 2x skrtnul spodkem. Jezdit tady takhle celorocne tak muzu Rapida pustit ze Snezky dolu. Majitel penzionu kde jsme, vcera jsem s nim hodil rec, ma treti Subaru Forestr v benalu. Jako ze tady to auto dostava zabrat ( preprava vseho pro penzion atd.). Jediny, opakuji JEDINY problem co kdy mel tak bylo u toho prvniho ( ktery kupoval jako starsi) tak odesla kardanka. Oprava 20tis. Pred Forestrem mel Legacy atd. Jeho svagr WRX STI aktualne - ohne problem.Kdyby si koupil Kardiaqa tak za 2 roky bude sbirat upadle dily po celych horach a pres rozvrzanej interier neuslysi ani radio. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Může si pořídit novou Škodu Karoq. Takovou tu Fabii na vyšším podvozku s lepším rádiem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Plačko, ty woe, kdyby byly ryby v prdeli nemusely by být v rybníce.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 A Petře, neuvažoval majitel penzionu o RAMce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Ramka by ho sezrala i s Pensionem a zabrala mu polovinu parkovacich mist. Navic kdyz by na te cesticce nahoru potkal jine auto ( Luisino udoli) tak nevim kdyz ta silnicka je siroka asi jako RAMka. To je ale jedno. Je proste videt, ze horalove vedi co je opravdu dobre. Tady totiz nepotrebujes auto co prejede max. 2x denne tramvajovy pas a 2x retarder v Praze. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Ale jo no, ten Kardiaq by se sem hodil. Vic nez nejakej Scaut si myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 nejlepší je octaviacup kterej se přestal jezdit ani stím už nikdo nechce závodit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Tak zase maji Fabie S3000 ( nebo jak se to jmenuje) co jezdi Kopecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Tak co vy tři plačky, kdo si troufne přijet dnes na čaj o 5 ?? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Tak hoši díky za sraz, bylo to super a krásně jsme se zasmáli té ruční brzdě Kinderplačky [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Krásná oddychovka, úplnej balzám na nervy. To pivko maj fakt dobrý. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Já už taky doma. Diky..Na O2 ta ručka nefunguje. Ale neříkejte mu to. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Já už jsem i po sprše. Na OIII ručka na tempomat funguje - jen potvrzuju. To Plačkovi taky neříkejte. Taky díky za pohodovej sraz, vždycky při něm skvěle zrelaxuju. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 To je kvůli manželce Plačky, prej jezdí kinderplačka moc rychle, nad limit kindera, tak mu v šedesáti manželka tahá za brzdu [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 jen jestli ona ví že tahá za brzdu.. třeba si myslí, že celou dobu tahá za plačku.. ooo jak je to dlouhý a tvrdýýý... plačko ty jsi chlap když sedíš za volantem.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 před 9 hodinami, beuticek napsal: Já už jsem i po sprše. Na OIII ručka na tempomat funguje - jen potvrzuju. To Plačkovi taky neříkejte. Taky díky za pohodovej sraz, vždycky při něm skvěle zrelaxuju. Tak je to jasný, to si zrovna tahal za ručku, když jsem se přehnal přes tu ploužící se OCIII. Já si myslel, že ta OCIII je na konci se silama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky