Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Klumpy nelakuji, já lakuji jen tady vás. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1759635377442128&id=584650771607267Takhle prý montujou kinderkárky.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Nedělej si iluze kamaráde, takhle se montuje komplet produktová řada Škoda Auto. To pak ledascos vysvětluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 No v servisu je to stejný, možná u Toyoty jsou na tom o chloupek líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Končím s obchodováním s Plačkou hoši, normálně mě chtěl podvést a utrpěla moje dobrá pověst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Když vidím to video, jak tam řádíš na tom motoru, tak nevím o jaké dobré pověsti vlastně mluvíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 před 5 minutami, Clint napsal: Končím s obchodováním s Plačkou hoši, normálně mě chtěl podvést a utrpěla moje dobrá pověst Co to ? Zatajil Ti dvě prázdný flašky co našel za bufáčem na nádraží ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Clintovi uz nikdo neverte. Je to obycejny podvodnik. Hlavne si od nej nic nekupujte. Veci z Ciny vydava za originaly..[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 To tvrdí i Škodovka, BMW atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 To ne, Škodovka má všechno kvalitní díly ze Švédska, Finska, Německa a Dánska a vše vyráběno při úplňku měsíce přesně o půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Kucí taky máte auto, na který vlastně nemáte ? Auto nad poměry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Tak tady je případně jedna hvězda na prodej, kdyby chtěl někdo auto nad poměry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Vidíš, někteří mají TDI O3 čský sen a pak kupují pneu zn. BARUM. Něco na tom článku bude, ovšem to by člověk nemohl pořídit nic a bydlel by ve srubu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Já si taky žiju nad poměry, ale na banány zatím furt mám. A nepláču! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 před 6 hodinami, XJOHNNYX napsal: Tak tady je případně jedna hvězda na prodej, kdyby chtěl někdo auto nad poměry Jo to je Tvoje bejvalka že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) před 7 hodinami, XJOHNNYX napsal: Tak tady je případně jedna hvězda na prodej, kdyby chtěl někdo auto nad poměry elektrickej kufr ještě funguje? to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili..... Editováno: 8. Prosinec 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 JISTE!!!http://www.autoforum.cz/technika/mazda-vysvetlila-proc-jsou-male-turbomotory-spatne-sama-je-nenabidne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Kurňa chrochták v 3 litru a kouřivost 0. K tomu 2 listy kontrolních veličin. To se pozná kvalita ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 elektrickej kufr ještě funguje? [emoji3][emoji3][emoji3] to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili..... Ta cena to je normální na trhu? Jinak souhlas, ta žlutá je pěkná, ale musí být naleštěná, jinak kam se hrabe na starý Leon Cupra, nebo na nové Clio RS, kde ta žlutá je opravdu kanárková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Zdarec, Klucí, Dovolil jsem si založit nové téma o našem novém rodinném povozu. https://forum.skodahome.cz/topic/141442-naše-oiii-fl-14-tsi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 před 6 hodinami, stanmar napsal: Jo to je Tvoje bejvalka že ? ano ano, je to ex před 5 hodinami, kokta7 napsal: elektrickej kufr ještě funguje? to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili..... hele, ten funguje naprosto bez problému i navzdory tvému testování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 před 10 hodinami, Clerfayt napsal: Zdarec, Klucí, Dovolil jsem si založit nové téma o našem novém rodinném povozu. https://forum.skodahome.cz/topic/141442-naše-oiii-fl-14-tsi/ Už jsem koukal a pochválil. Doufám, že se přijedeš pochlubit na čaj o páté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Snad jo, dopředu to neodhadnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Tohle mě dostalo....https://www.facebook.com/groups/1382782678634112/permalink/1989670047945369/A teď kontrolní otázka. Jaký nástroj by použil, kdyby koukal do kinderkárky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Tak konečně jsem si v pátek vyzvednul na salonu ten balíček z Mexika.....(SQ5) Tak snad to pár roků vydrží. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky