Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Před hodinou, Sabiza napsal:

Zdar. Tak já jsem v pohodě, auto relativně taky. V pondělí budu vědět víc - je to v Autovars, tak jsem zvědavý, s čím přijdou. Drtivou většinu nárazu vzaly výstuhy, pak nárazník, dveře, elektronika (nefunguje elektronické zavírání) a pak další maličkosti. Insa v porovnání s VW dopadla víceméně dost dobře. Odhad škody je zatím 60 tisíc, ale možná to ještě trochu naroste. IMG-20171216-WA0006.jpgIMG-20171215-WA0012.jpgIMG-20171216-WA0005.jpgIMG-20171216-WA0004.jpgIMG-20171215-WA0015.jpg

60tis odhad? tvl....šedesát stojí jen nárazník a ty dveře :D

• Autor
před 3 minutami, motosman napsal:

Teď hlavně zabojovat s pojišťovnou. A dát se dokupy. Věřím, že tě bolí celý člověk.

Byla to určitě fingovačka, Sabiza do něj prudce nacouval, aby měl hrazenou škodu, pač to má už neprodejný :D  Chce totiž zase koncern :D

Tak to mu Petrrr dosvědčí i úraz hlavy. :-)

Spy fotka. Petrrr vyfocen se svým americkým snem. Asi vyhrál vánoční loterii. :-)
7a08e8ca6354fca80713381de1d28971.jpg

Jj, VW je snem americkym, hlavne pro Americany. Tam po disegate lidi uplne sili aby si mohli evropske "kvalitni" auto koupit. [emoji2][emoji23][emoji2][emoji23]

Nech být. Takovýho Routana bych vzal.

• Autor

Trochu jsem upravil členskou základnu, jednoho člověka jsem vyhodil úplně (dotyčný pozná) a třem lidem jsem dal tři vykřičníky. To znamená, že pokud se v lednu nedostaví na sraz, tak je vyškrtnu úplně a nebudu už považovat za členy. Nemají totiž poslední dobou žádnou účast a výmluvy, že to nevyšlo jdou uznat dvakrát, třikrát, ale ne každý měsíc. [emoji6] (Kokta si minule napravil reputaci [emoji6] )

Zdar a sílu!

Upraveno od Clint

A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu....:kol-26:

No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě.:D

Teda strejdo ty jsi prisnej. Jinak ty vykricniky nejsou cervene, ale vsichni vime jak jsi barvoslepy.
No Sabiza ma auto na kasi a ty si takhle zahravas s jeho osudem. Na Grillovacce v lete byl nahodou. Navic kdo jiny nam bude otvirat nase srdce aby jsme do nich mohli pustit porozumeni a soucit s muslimskymi uprchliky. [emoji23]

• Autor

Od té doby mohl Sabiza pětkrát přijet...

Tak mohl, ale stavel barak narodil se mu potomek. A cestovat pres cast republiky ty neznas. Mas to vzdy 10 min a to kolikrat prijedes stejne pozde. [emoji23]
Jo a navic se do neho furt navazis kdyz ma Opela wir leben autos. [emoji23]
Ja ho tady potrebuji. Sice mam radu jinych spojencu, ale jsou jeste ustraseni a nechteji se tolik projevovat neb by treba prisli o moderatorstvi fora apod.
Ze ty jsi si uz precetl predcasne darek od manzelky k Jezisku a to knihu Ja Putin - diktator. [emoji23]

před 5 hodinami, stanmar napsal:

A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu....:kol-26:

No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě.:D

rozhodně lepší případ než ty :D 

Upraveno od kokta7

Jako ono to neni tak easy... ja bych se taky rad stavil, ale vazne to vychazi pokazde tak blbe, ze nemam cas prijet :)

Od Plzně je stringo, ale ten sem moc často nezavítá - měl nějaké starosti s turbem a pak i ty jaderný kotelny....

před 10 hodinami, kokta7 napsal:

rozhodně lepší případ než ty :D 

Až dospěješ (jestli vůbec) tak nás třeba pochopíš...:t

až přestaneš řídit ikarus tak uvidíš taky :D

Upraveno od kokta7

Kdybys jezdil pravidelně na srazy tak bys věděl že už dávno není toto moje obživa...navíc Ikarusy jezdí nejblíž v Budapešti.

Raději si místo tvejch keců jeď zajezdit na okruh.

tak se nenavážej do mě a nebudu mít na tebe taky blbý keci s ikarusem ;)  

na sraze sem byl, ale tebe sem tam neviděl  :D 

Upraveno od kokta7

Bodejť bys mě viděl, zatímco já z deseti srazů jedenkrát nepřijedu, tak ty za stejného počtu přijedeš jednou. A zrovna se toto posledně takto stalo.:t

A už se nečerti, máš život před sebou :w00t1:

• Autor

Plačka: Hele že vy si s Oplbizou čadíte rákosku [emoji23][emoji23]

• Autor

Štafetu zatím osobně neznáme, takže není zařazen mezi štamgasty, což je podmínka [emoji6] Doufám, že se Štaflík přijede s novou oktou podívat, bude vítán [emoji6]

• Autor

Oplbiza je na fotce podezřele vysmátej, je to jasná fingovačka a je spokojený, že mu vyšla. Teď to bude ještě hrát na soud na otřes mozku a bolest hlavy, aby z toho chudáka vysál poslední groš [emoji23]

6d89d4fc10df5d622ff8b9eda4e8e476.jpg

Clinte, to vis. Chces okrouhat opozici jako Putin co. By se Ti hodilo vyskrtnout Sabizu co.
Johnyho klidne vyskrtni, ten je tady moc chytrej a kazi mi plany. Skoda ze sem nechodi Sid, abychom spojili sve sily.
Pro bratra ze Slovenska. Nezbyva nez Ti poprat mnoho najetych km bez nehod a problemu. No a zaroven Ti preji, aby ses nemusel pridat na mou stranu.

Koukám na TV hovna a zjistil jsem, jaký jsem pirát. Prý dnes sněžilo, náledí, katastrofa atd...
Že prej na letních se nedá. A přitom to bylo tak super......

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.