Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 4 hodinami, motosman napsal:

Zdar Tomus.

Jeden dotaz.. jaký je rozdíl mezi těmito benzíny? Verva ON a eurobenzin.

ON je nafta ...

Vloženo

No to vím. Ptal jsem se na ten první a verva ON.

Tuším, že jsem vzal ten první, tankoval ho přede mnou nějaký helmut.

Jestli tedy nemyslíš obyč benzín/nafta, verva 98 benzín, verva nafta. Ale ta verva on nesedí barevně a byl to asi benzín.

Vloženo (editace)

Asi vidím špatně ale přesně tak to vidím

95 eurosuper = standardní benzín

ON ekodiesel = standardní nafta

VERVA 98 = lepší benzín

VERVA ON = lepší nafta

ON je jejich pěkná zkratka pro Olej napędowy ...

No nedávno jsi pro legraci navrhoval tankovat benzín místo nafty, tak tohle by na to sedělo :D

http://www.orlen.pl/EN/ForBusiness/Fuel/Pages/default.aspx

Editováno: , autor: rayx
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Máš pravdu Pane Rayx ;)

Nafta se v polsku nepouživa, když mluviš o palivě. 

Použivame :

- olej napędowy

- ropa

Občas použivame taky diesel v smyslu jako nafta :)

Benzina v česku = orlen v polsku ;)

U orlen shopu nekupite jabola ani wiśniówki :D . Tan naji dražši a kvalitnějši vina :D

Editováno: , autor: TOMUS
  • Pozitivní 2
Vloženo
Před hodinou, Clint napsal:

Jojo, to sedí, taky nahazuju každej válec zvlášť.... :D 

No to se pak nediv, že s tím startér točí tak dlouho :D

• Pozitivní 2
Vloženo

V zime Prazaci okupuji vsechny hory v zemi. V lete vsechny vodni plochy v zemi. Je to verbez. No jo no, na Vaclavaku nebo Staromaku si chudaci nezalyzuji.
Kdyz Prazak prijede do hor tak prvni 2 dny z toho cerstveho vzduchu chrchla tezky kovy, dehet a vselijske jine prachove castice co musi v tom jejich bigcity dejchat. [emoji23] Jo a po tydnu se jim vraci erekce, coz oceni zejmena manzelky a pritelkyne. Nemusi vyhazovat prachy za hodinove pronajmy cernych klad z Nigerie na Vaclavaku. [emoji23]r

Vloženo
Kdyby jsme sem nejezdili, tak tu chcípnou hlady.
Jo to je taky pravda. Jen natahujou ruku Prazaku dej. Makat normalne se jim nechce.
Stejny jak v tom Chorvatsku v lete. No letos tam v lete cca po 7 letech zase jedu tak jsem zvedav co se u Dobro dosli zmenilo krom toho ze je to tam vse drazsi jako prase.
Vloženo
2 godziny temu, motosman napisał:

Píšeme....
Není čas, plácám se na horách. FB_IMG_1518338314211.jpgFB_IMG_1518338331534.jpg

Máš fajné počasi :kol-47:

Petře , v chorvatsku je draho a nic vice. Kdy chorvatsko nebylo u eurokouchozu to tam bylo moc líp :)

Vloženo
A proč ty chodíš na české forum?
Vsak je nech chudaky, vzdyt je to takova poloukrajina. Prumerny plat 500 tech jejich slavnych eur. Vlada sama vlezdoprdelka EU. A nebyt jejich sestricek a doktoru v nemocnicich tak tu pochcipame. Taky sama herecka a herec ze Slovenska tady. Stejne zpevaci. No jen nevim kdyz jsou vsichni tady kdo je tam. Asi doktori z Uzbekystanu. Herci z Mongoska a zpevaci z Kazachstanu. [emoji23]
Vloženo

to je myslene polaka. Usetrim pojistku a budu k predu. Pozdej pri nehode oci otevira kdy musi zaplatit z vlastni kapsy za zachranku :)  . Potom rika ze mohl zaplatit pojistku za par eurasku :)

Vloženo

No v Bulharsku jsem jednou byl letecky. Pravda bylo tam levno. Stejne ceny jako u nas neco i levnejsi. Ale jinak nevim no. Priroda se Chorvatsku nevyrovna. Pul dovolene kvuli vysokym vlnam si mohl do vody jen po kolena ( hlidaji tam plavcici) no a chytl jsem faraona, stejne jako v Egypte atd. No v Croatia jsem faraona nikdy nechytl.
V loni jsme byli v Krkonosich a malem jsme v srpnu zmrzli. Kam jinak s rodinou a malymi detmi. Bibione Italie? Nevim no..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...