Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na co, když tím nejezdíš?

Já? Jezdím pořád...

No já musel přezout právě včera a proč? Protože jsem ten zimák někde píchl a jel asi 20km na téměř prázdném předním kole a přitom to nebylo tak znát, říkal jsem si, že je jen méně nafouklé, že to lehce táhlo doprava a s dětma už se mi nechtělo zastavovat a kontrolovat to. No doma pneu úplně prázdná zahřátá jako kráva a vyfrézovaná drážka v bočnici od disku. Tedy jsem tam musel dát leťnák místo rezervy a auto nechat celé přezout, jinak bych ty gumy do léta dojel, už jsem je chtěl naštěstí stejně vyhodit. 

Přezuto už od března, na zimákách jezdí jenom neřidič :)

Upraveno od kokta7

říká někdo, kdo viděl zimu akorát na obrázcích od Josefa Lady ;):D

Já mám přezuto od konce března, druhé auto od tohoto víkendu. B)

Já mám přezuto od výroby. Jedno auto na léto a druhé na zimu. ?

tady máte pořádné auto. Jaké má prodeje celosvětové. To není nějaké ořezávátko v podobě Octávie RS.

https://www.novinky.cz/auto/469505-nejprodavanejsi-sportak-sveta-je-ford-mustang.html

Kamarád mechanik mi říkal, že tam měl známého s tímhle autem dokonce Shellby GT 500 2  roky starý, tedy v té nejlepší verzi Mustangu. Z venku prý krásné auto, zevnitř designově také, i když už né takové. Říkal na rovině bomba, ale v zatáčkách tomu natrhne kde jaký Rapid. Prý.

Nefandi si tolik [emoji3]

před 55 minutami, Malta napsal:

říká někdo, kdo viděl zimu akorát na obrázcích od Josefa Lady ;):D

jojo v Krkonoších vůbec sníh nebyl :D:D

Petře do zatáček je to strašně těžký, když začneš brzdit s Mustangem, tak se mu akorát čoudí od pneumatik. Pošlu pak video :D 

Upraveno od kokta7

Rozbehnúť auto vie každý blbec. Zastaviť ho bez nehody je pre tento typ živočícha často problém. Platí to aj na to šlapacie :lol:

před 8 hodinami, Petrrr napsal:

tady máte pořádné auto. Jaké má prodeje celosvětové. To není nějaké ořezávátko v podobě Octávie RS.

https://www.novinky.cz/auto/469505-nejprodavanejsi-sportak-sveta-je-ford-mustang.html

Kamarád mechanik mi říkal, že tam měl známého s tímhle autem dokonce Shellby GT 500 2  roky starý, tedy v té nejlepší verzi Mustangu. Z venku prý krásné auto, zevnitř designově také, i když už né takové. Říkal na rovině bomba, ale v zatáčkách tomu natrhne kde jaký Rapid. Prý.

čoudí se z toho jako z Motosmanovi ekologické elektrárny s DPF. (zapni si to na full hd, jestli to ta tvoje Nokie umí)

Upraveno od kokta7

Jo vidět to tam je, ale to že si mu s Ovcí stíhal je taky znamení. Mustanga už nechci, ne, nekupujte mi ho. :D

před 19 hodinami, Petrrr napsal:

Protože jsem ten zimák někde píchl

Máme se Ti složit na nový kola?

když už tak na všechny 4. stačí do letošního listopadu.

Kdepáák, s Rapidem na věčné časy, na co bych si pak asi stěžoval. Na věčné časy a nebo dokud nás závady nerozdělí. 

před 7 hodinami, Petrrr napsal:

Jo vidět to tam je, ale to že si mu s Ovcí stíhal je taky znamení. Mustanga už nechci, ne, nekupujte mi ho. :D

To vis cupra byla na servise a nestihali tak sem jel pleckou :D

Byla zase v servisu?

Jednou jedu v normalni cas z prace a hele. Motorkar na cucky. A ja v kolone. Svatecnim motorkarum zdar.

není to sice bůhvíjaký dělo ale....

5adc5edeaa02f_vwpick.thumb.JPG.bcefe4d3aa15c10cd154842ac98eb7cb.JPG

Jednou jedu v normalni cas z prace a hele. Motorkar na cucky. A ja v kolone. Svatecnim motorkarum zdar.
Jsou 3 typy nehod motorkářů.
1. Není to motorkář, ale vypnutá potencionální zbraň
2. Je to motorkář, který měl tu smůlu, že narazil na blbce, který nevnímá okolní provoz
3. Je to motorkář, který měl smůlu a něco mu vběhlo pod kola (stačí posraná veverka a je vymalováno)

No ve zpravach pak bylo, ze nebyl jiny ucastnik nehody. Tedy strevo na silny masine co na tom neumel. Dalnice cista, dlouha tahla zatacka z kopce. Mohl si tedy za to sam bohuzel. Pozdeji pro nej letel vrtulnik z Plzne.

Vrtulník  je nezbytný, aby se orgány nezačaly kazit...

Většina orgánů po nehodě motorkáře je naprosto nepoužitelných, protože jsou potrhané a to lékaři nepoužijí...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.