Voice Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Na co, když tím nejezdíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Já? Jezdím pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 No já musel přezout právě včera a proč? Protože jsem ten zimák někde píchl a jel asi 20km na téměř prázdném předním kole a přitom to nebylo tak znát, říkal jsem si, že je jen méně nafouklé, že to lehce táhlo doprava a s dětma už se mi nechtělo zastavovat a kontrolovat to. No doma pneu úplně prázdná zahřátá jako kráva a vyfrézovaná drážka v bočnici od disku. Tedy jsem tam musel dát leťnák místo rezervy a auto nechat celé přezout, jinak bych ty gumy do léta dojel, už jsem je chtěl naštěstí stejně vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 (editace) Přezuto už od března, na zimákách jezdí jenom neřidič Editováno: 18. Duben 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 říká někdo, kdo viděl zimu akorát na obrázcích od Josefa Lady 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Já mám přezuto od konce března, druhé auto od tohoto víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Já mám přezuto od výroby. Jedno auto na léto a druhé na zimu. ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 tady máte pořádné auto. Jaké má prodeje celosvětové. To není nějaké ořezávátko v podobě Octávie RS. https://www.novinky.cz/auto/469505-nejprodavanejsi-sportak-sveta-je-ford-mustang.html Kamarád mechanik mi říkal, že tam měl známého s tímhle autem dokonce Shellby GT 500 2 roky starý, tedy v té nejlepší verzi Mustangu. Z venku prý krásné auto, zevnitř designově také, i když už né takové. Říkal na rovině bomba, ale v zatáčkách tomu natrhne kde jaký Rapid. Prý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Nefandi si tolik [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 (editace) před 55 minutami, Malta napsal: říká někdo, kdo viděl zimu akorát na obrázcích od Josefa Lady jojo v Krkonoších vůbec sníh nebyl Petře do zatáček je to strašně těžký, když začneš brzdit s Mustangem, tak se mu akorát čoudí od pneumatik. Pošlu pak video Editováno: 18. Duben 2018, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Rozbehnúť auto vie každý blbec. Zastaviť ho bez nehody je pre tento typ živočícha často problém. Platí to aj na to šlapacie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Spy video, kterak Petrrr přezouval...https://www.facebook.com/groups/1382782678634112/permalink/2058167274428979/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 (editace) před 8 hodinami, Petrrr napsal: tady máte pořádné auto. Jaké má prodeje celosvětové. To není nějaké ořezávátko v podobě Octávie RS. https://www.novinky.cz/auto/469505-nejprodavanejsi-sportak-sveta-je-ford-mustang.html Kamarád mechanik mi říkal, že tam měl známého s tímhle autem dokonce Shellby GT 500 2 roky starý, tedy v té nejlepší verzi Mustangu. Z venku prý krásné auto, zevnitř designově také, i když už né takové. Říkal na rovině bomba, ale v zatáčkách tomu natrhne kde jaký Rapid. Prý. čoudí se z toho jako z Motosmanovi ekologické elektrárny s DPF. (zapni si to na full hd, jestli to ta tvoje Nokie umí) Editováno: 18. Duben 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Jo vidět to tam je, ale to že si mu s Ovcí stíhal je taky znamení. Mustanga už nechci, ne, nekupujte mi ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 před 19 hodinami, Petrrr napsal: Protože jsem ten zimák někde píchl Máme se Ti složit na nový kola? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 když už tak na všechny 4. stačí do letošního listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Kdepáák, s Rapidem na věčné časy, na co bych si pak asi stěžoval. Na věčné časy a nebo dokud nás závady nerozdělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 před 7 hodinami, Petrrr napsal: Jo vidět to tam je, ale to že si mu s Ovcí stíhal je taky znamení. Mustanga už nechci, ne, nekupujte mi ho. To vis cupra byla na servise a nestihali tak sem jel pleckou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Byla zase v servisu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Jednou jedu v normalni cas z prace a hele. Motorkar na cucky. A ja v kolone. Svatecnim motorkarum zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 není to sice bůhvíjaký dělo ale.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Jednou jedu v normalni cas z prace a hele. Motorkar na cucky. A ja v kolone. Svatecnim motorkarum zdar. Jsou 3 typy nehod motorkářů.1. Není to motorkář, ale vypnutá potencionální zbraň2. Je to motorkář, který měl tu smůlu, že narazil na blbce, který nevnímá okolní provoz3. Je to motorkář, který měl smůlu a něco mu vběhlo pod kola (stačí posraná veverka a je vymalováno) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 No ve zpravach pak bylo, ze nebyl jiny ucastnik nehody. Tedy strevo na silny masine co na tom neumel. Dalnice cista, dlouha tahla zatacka z kopce. Mohl si tedy za to sam bohuzel. Pozdeji pro nej letel vrtulnik z Plzne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Vrtulník je nezbytný, aby se orgány nezačaly kazit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Většina orgánů po nehodě motorkáře je naprosto nepoužitelných, protože jsou potrhané a to lékaři nepoužijí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky