Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Dnes jsem testoval pri 90satce panic brake, zaslapl pedal az na asfalt a vcerejsi koleno mi malem vylitlo pres brisni stenu na volant.

A máš po gumách :D :D  Známej to "otestoval" na dálnici a i přes ABS si sjel na gumách plošky a musel je vyhodit :D No v nejhorším to uhraješ na kulanci jako ten zadní stírač :D

Upraveno od Clint

No naseptavac odzkousim i kdyz na trojku takovou vysokou rychlost. [emoji1]

Clinte no podivam se, ale asi to nebude takove tragicke. Pred dvema roky jsem to udelal s letnakama asi 2x a nic. A Barum zimaky co mam ted jsou preci kvalita. Musi neco vydrzet.

• Autor

Tak kámoš jel kolem 140-150 (s Astrou Gčkovou) a fláknul mu to zprava osobák do levého. Nevím na kolik zabrzdil....ale vím jen ten výsledek, že pak říkal, že musel vyhodit gumy.

Upraveno od Clint

Tak pri 150 uz je to brutus.

To už já většinou nevnímám a jedu hlavou do zdi...

Tak kámoš jel kolem 140-150 (s Astrou Gčkovou) a fláknul mu to zprava osobák do levého. Nevím na kolik zabrzdil....ale vím jen ten výsledek, že pak říkal, že musel vyhodit gumy.

to měl nějaký činský ne? :D 

• Autor

Nevím, origo, co dával GM

nevím ti, brzdil sem x krát i z 200km/h naplno a nikdy se nic nestalo. teda u mé oktávky se začalo čoudit z těch seriovych brzd, co tam škodovka dala pro sváteční řidiče :D

Upraveno od kokta7

By mě zajímalo, proč sis to auto tedy kupoval? Poněkud schíza, ne? :kol-44:

cena :) bohužel i oziho RSa má sváteční brzdy, O1 RS měla daleko lépe vyřešené brzdy, které fungovali na ten vykon a hmotnost.

Hm, no nic. Koukám, že někteří asistenti jsou pro některé řidiče spíše nebezpečím, než bezpečnostním pomocníkem... Začínám se bát jezdit. Takový exotů bude čím dál víc.

Evropská on line.

post-78646-1456518476,7198_thumb.jpgpost-78646-1456518481,4417_thumb.jpg

Zas to blbne... :-(

Nene. 4AN 7953. Jdou po Ikarusech. :-)

Upraveno od motosman

Tím by se vysvětlili ty šmejdy, co se rozpadli na superbu.

• Autor

Proto my s kapitánem vezmeme Barumky a neřešíme nic :D

Barumky tak na Fabii. Na Octu bych je už nekoupil. U mě je jedničkou Continental.

Já bych ty barumky na octě, která jezdí na mogul M6AD viděl jako rozumnou volbu. ;-)

Tady jsou ty Petrrrové nejlepší Nokiany :D :D Dneska se nedá ničemu věřit, myslím že podobné to bude s těmi oleji....a jejich testy.

http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/gumova-dieselgate-finsky-nokian-podvadel-pri-testech-pneumatik-1274590#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

To je hnus. Dnes se opravdu neda verit nicemu. Jak ovsem poznas ze na tom Barumy nejsou stejne. Za chvili budeme kupovat Chinu a nebo protektory z Baumaxu.

Pawouku co vim tak Barum je koncern Continental ne? Je fakt ze i stryc na kamionech neds taky na Contiky dopustit i kdyz jd to lehce odlisna kategorie.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.