kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Dekuji na TV hovna nekoukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 jinak clinte, taky mě to lehce pojídá olej, normální u přeplnáku no před 2500km sem tam měl olej na rysce MAX, dnes sem dolil 200ml abych byl na tom zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Jojo, na to si musíme zvyknout bohužel....Tak jak jsem byl rozhodnutej při dalším koupi auta zase pro benzín, tak teď už jsem tak 50 na 50.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Procpak? Jako tamta nafta me taky netrapila ale tohle zatím taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 vsak on te vyleci u diesla prvni vymena DPF :-) nebo tak. Je pravdou ze se mi taky jevi spolehlivejsi ty diesly oproti TSI, nebo jsem necetl o nejakych problemech TDI, v tomto asi TDI TSI prekonava. Je ovsem otazka jak na tom bude tahle nova generace motoru at uz TDI nebo TSI. TSI muze byt spolehlivejsi a naopak neco pokurvi na TDI a nebo to zustane pri starem. U koncernu uz neverim ani tomu ze hovno je hnede. Neverim ze to bude spolehlivejsi. Navic te pak chci videt az preskocis s 1,8 TSI se svymi vykony na 2,0 TDI treba. No utechou ti bude alespon spotreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) Dpfko snad něco vydrží, ve scoutu drží 148000km a jak sem psal, bylo před 1500 km ucpáno 42g z 60g. hold se musí zvýšit poníky, to teď budu provádět i u tsička 210-220 koní čeká Editováno: 1. Únor 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 No u Clinta by nafta měla smysl. Zasadí řepku olejku a jedéém. Jinak Clinte, Tvé myšlenky s naftou hraničí s rouháním. :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Jak jsem psal 50 na 50 Nevím, spotřeba by byla o litr a půl nižší. DPF budou brzy i v benzínu. No mám ještě dva roky čas, bůh ví, co za dva roky bude k mání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 u Clintova najezdu bych pri cca stejne cene asi poridil naftu - protoze s to pak vrati. Pro me uz tedko nema vyznam, svym autem najedu cca 15 tisic rocne a tim padem to je jasny benzin Stringo diky, trochu se opicim po jednom z clenu RS-klubu, ale aspon nebudou narazky na to ze mam starou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Dekuji na TV hovna nekoukam no tos mě teda dostal !!! Já myslel, že budeš mít radost a ty tomu říkáš hovna jo ? Ty wole, já se těším, že to auto uvidím v akci, protože bych do něj (a to dobře víš) nejradši hned skočil. Tak to sem tě teda teď fakt nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) nemám rád tyhle pořady, kdokoliv jim tam kdy zaplatil tak říkali že je to super.... po youtube včetně top gearu visí daleko lepších pořadů.... tak já mám najeto 6000km za 3 měsíce a to jsem ještě svoje auto často vynechával... někde sem to tady už počítal, až bych najel skoro 100k km, tak by se mě to začlo možná vracet, hm... nebo bych měl slabou vybavu Editováno: 1. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 zalezi, kdyz kupujes rocni auto tak ten cenovej rozdil neni takovej, navic ze sve zkusenosti ti muzu rict ze kdyz jsem najel za rok 80tkm tak jsem byl i za PDcko hodne rad, protoze to delalo na spotrebe docela dost na tech dlouhych cestach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 přeci ale chceš, aby řekli, že G VII R je super, stejně jako já nebo snad ne ? Ale já se klidně budu koukat sám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 tak nahodím běžné ceny. L@k 1.8 TSI kromě bufíku a asi alarmu to vycházelo 450 000 kč s daní, nafta v téhle výbavě byla 540 000kč. než projedu těch 90 000kč RS mě nabízela ovšem v benzínu, 570 000 a ještě to mělo to pitomé DSG... v té době zaměstnanci si odkoupili všechny RS... teď se jich pár objevilo, ale cenovka je zase 500k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 http://www.skodaplus.cz/Car/486667/skoda-octavia-tdi-2-0-cr-125-kw-rs?query=%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%5B%5D%3D32%26model%5B%5D%3D404%26fuel%5B2%5D%3D2%26isRocnivuz%3D1%26fulltext%3D pak sem poptával tuhle a s cenou moc jít nechtělo, to chci vidět kdy to prodají už jim to tam stojí přes rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Twl, to jsou šílenci...to neprodají nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 teď sem dohledal email, fakt to myslí vážně 2013/10/21 Autobazar - AZ SERVIS a.s. <autobazar@az-servis.cz> Dobrý den, předně se Vám chci omluvit, že na Váš e-mail reaguji až teď. Akruální cena Vámi poptávaného vozu je na internetu, tedy 555 000 Kč. Jaká je Vaše představa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 a jaka je tvoje predstava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ale je pěkná co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 za ty prachy ne a tsi v rs je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ozi jakto zes jezdival 80tis rocne a ted uz ne? Jsi kazdy den jezdil z CB do Pha do prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 v minule praci jsem jezdil vse svym autem a firma me to platila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 a cos delal? Uz tam nejsi, tak to snad neni tajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 kdyztak probereme na srazu, pokud te to bude zajimat vic do detailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 teď sem dohledal email, fakt to myslí vážně 2013/10/21 Autobazar - AZ SERVIS a.s. <autobazar@az-servis.cz> Dobrý den, předně se Vám chci omluvit, že na Váš e-mail reaguji až teď. Akruální cena Vámi poptávaného vozu je na internetu, tedy 555 000 Kč. Jaká je Vaše představa? ale vystupování mají taky zajímavý Zřejmě "nasraný" prodejce, že s ním chce někdo licitovat o brněnské ceně ale jest otázkou, kdy a za kolik tohle auto od ŠA odkoupil salón. Oni totiž některé dostanou přídělem a nemůžou se proti tomu ohradit; musí zkrátka jen zkusit prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky