motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Ale houby. Držím dietu. Jdu si nechat vypláchnout střeva, abych se mohl o velikonocích pořádně nadlábnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Tak to aby ti Pančo na příští sraz půjčil bundu, aby jsme tě vůbec viděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 No a ještě zážitek ze včerejška. Stojím na dvorku na který je zákaz vjezdu. Na něm je několik řadových garáží a na každé cedule zákaz parkování. Přijde klučina a ptá se mě, jestli nejsem některé majitel. Říkám že ne, že jsem cizí. A on si začne stěžovat, jaký jsou lidi kurvy. Prý tam zaparkoval svoje auto( ani tam nebydlí) a někdo mu do rána propíchl gumu. Tož jsem se optal, jestli mu přijde normální zablokovat garáž na cizím dvorku. A on jen, že stačilo počkat než odjede. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 I tací se mezi námi najdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 No je fakt ze jako prvni varovani stacilo vyfouknout kolo si myslim. Na miste toho majitele auta bych tam rozhazel hrebiky. A pak se koukal za bukem a bavil se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Petře, když už někde zastavím já osobně (tam kde bych třeba mohl někomu vadit, byť to je jen na chvíli), mám v autě kartičku se svým tel.číslem, aby mě v případě potřeby dotyčný kontaktoval, že hned přeparkuju... Dam ji za okno - je to minimum co můžeš udělat, pokud jsi trochu ohleduplný, je pravda že jsem to použil zatím jen 3x a nikdo nevolal, ale ani jsem nic na autě neměl. Neříkám že nenastane situace kdy potřebuješ zaparkovat a není kde, ale musíš si uvědomit, že tam třeba nemáš co stát... Editováno: 22. Březen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Samozrejme, souhlas. Nikdo ovsem nikdy nevi proc nekdo nekde zaparkoval i kdyz nemel. Mohl byt ve stavu nouze atd. A protoze to nikdo nevi tak nebudu nikomu nicit auto. Vyfouknu kolo, zavolam policii atd. Jsou u jine moznosti. Jina by byla stat tam nekdo opakovane. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Jak říkám, inteligentní člověk má alespoň tu cedulku za okno... Vyjde na ..... 3kč černobíle a 6kč barevně??? Případně já to mám za laminované tak 15kč??? Možná kecam nesmysly, nemám přehled o cenách tisku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 (editace) http://zvedavec.org/naokraj/2016/03/6804-uveznen-v-aute.htm http://zvedavec.org/naokraj/2016/03/6821-uveznen-v-aute-reakce-vyrobce.htm Editováno: 23. Březen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 A pro dodání, zajedeš do zákazu vjezdu, zastavíš před vjezdem kde je zákaz stání (druhý zákaz) a ještě na označeném soukromém pozemku (třetí zákaz) a navíc tam nestál určitě přes den hodinu nebo dvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Kokto, baterku v Octavií jsem už měnil 2x a nikdy jsem to nenechal zajít tak daleko jako pan co psal ten článek. Když auto přestalo startovat, vždycky mi ještě fungoval systém centrálu atd. A roztlačovat moderní auto, to si dělal pan asi srandu ne? Podle mě je to anti-Škodovácký článek (nemyslím to teď jako že jsem zarytý Škodovácké) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 taky mě to zarazilo, jako startovat auto rozjetím.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Ještě s tím parkováním. Je to stejné, jako by někdo s Hnůjdajem zaparkoval Clintovi na dvorku pod přístřeškem u baráku. A to tam ani nemá značky. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Ja se nezastavam, ale jde i o lidsky pristup. Ale lidi jsou dnes svine. Proto mam vzdy na klicich ResqueMe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 To já jsem tedy taky svině. Jak je prázdné parkoviště a vedle mě se postaví lofas tak, že nemůžu nastoupit, mám klíče v ruce taky [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 ;-) A přitom stačilo mu nechat auto odtáhnout a požadavat po něm nájem za užití soukromého pozemku a náhradu za případné problémy. Ale víme jak to tady nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 To je mozne jen v Praze. Ja tady take parkoval nejaky cas na malem parkovistatku u jineho cinzaku. To jsem mel jeste Octu. No nekomu to evidentne taclo vadit i kdyz pozemek je mestsky a vyfoukl mi dve kola z toho z jednoho kola ventilek zahodil. Bylo to v zime. Nikdy mi pred tim nikdo nic nerekl, kdyby ano tak uz bych tam neparkoval. Rucni pumpickou jsem se pekne zapotil v 6 rano foukat dve kola. No napsal jsem takovy vzkaz na vsechny dvere. A i kdyt jsem tusil kdo to byl a chtel se za cas pomstit stejnym zpusobem tak uz jsem se na to vyprdnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Petře, když už někde zastavím já osobně (tam kde bych třeba mohl někomu vadit, byť to je jen na chvíli), mám v autě kartičku se svým tel.číslem, aby mě v případě potřeby dotyčný kontaktoval, že hned přeparkuju... Dam ji za okno - je to minimum co můžeš udělat, pokud jsi trochu ohleduplný, je pravda že jsem to použil zatím jen 3x a nikdo nevolal, ale ani jsem nic na autě neměl. Neříkám že nenastane situace kdy potřebuješ zaparkovat a není kde, ale musíš si uvědomit, že tam třeba nemáš co stát...Taky dávám za okno kartičku s mým číslem, je vidět, že jsme chytří [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Číslem konta. To se nedivím, že ti auto pohlídají a sem tam naleští. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 (editace) Petrrr má za oknem ceduli "Až vyrostu, bude ze mě oktávka" [emoji23] Editováno: 23. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Tak vylet Chomutov a zpet cca 160km pri prumerne rychlosti 67km/h a spotreby 5.4 tedy papirova spotreba. Neni to uzasne ? Jo, jinak se vcera stala tragicka udalost. Vcera mi Plzen zlomila malicek u nohy. Potvora, to mam za svou vernost. Zakopl jsem o basu. Proto si dnes dam vino jako odplatu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Spotřeba pěkná ale jseš asi hovno norek protože o prázdnou basu se malíčky nelámaj. Já když kupuju basu tak domu dovezu sotva půlku takže mě se to stát nemůže.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 On myslel basu hudební, muzicíruje na nádraží s Vencou. Vydělává na oktávku [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Ty si vocas Clinte. [emoji23] Basa byla plna, ta z akce z Tesca za 14,90. No malicek jsem si zatejpoval k prstenicku a snad to sroste dobre. Na Chyre by to nedelali jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Houby zakopnul, rval se s důchodcema o pivo v akci. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky