Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 jj, Honzo a budme za to radi, diky tomu jsemse dokazal po roce dobre domluvit na svou cervenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Slusny zvuk nove RS4! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 copak zvuk je krásnej, ale koukám, že to řídí opět nějakej dement. Jakoby v tunelech bylo málo smrťáků při požárech. Jezdím rychle, ale obzvláště v tunelech ty omezení respektuju, protože nejsou samoúčelný. Hořící zakouřenej tunel je smrtelná past pro všechny, kdo v něm zrovna jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 hm, 2 mega základní cena, krásná atmoška 4.2 FSI a automat, potěž koště... potenciální kupci už chtějí dnes v těhlech autech jenom automat? trošku tomu nerozumím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 chtelo by to spis videt zaber na budiky, jinak to nema moc cenu, kdyz jedu tunelem a vytocim dvojku tak i RS ma peknej zvuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ozi na budiky se kouknem Kaspimu na rs srazu;-) Doufam, ze me v tom sveze:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 hm, 2 mega základní cena, krásná atmoška 4.2 FSI a automat, potěž koště... potenciální kupci už chtějí dnes v těhlech autech jenom automat? trošku tomu nerozumím. Je to trend. Jinak jsou dve verze motoru, co lze do RS4 dat, 460hp V8 a 560hp V8 twin turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 bohužel audiny už ani manual nenabízejí u silnějších variant... http://www.audi.cz/modely/a4/rs_4_avant/technicka_data_1/ tam ale jiný výběr enginu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Kuuurva to je pila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Arlo sice nevim o koho presne jde, ale tak to se pozna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak jsem dneska volal do servisu a nevědí si s tím rady. Resp. s autem jezdili a nic se jim neprojevilo. Že já musím mít poruchu, která se objevuje sem tam, to je snad nejhorší možnost. A ještě k tomu, že diagnostika nic nepíše. Proměřili kde co a nikde prej nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Jirko, ono by to do diagnostiky vyhodilo něco jen ve chvíli projevu závady. A pak by se to našlo v bloku měřených hodnot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Clinte z toho si nic nedelej, ja mam takovych zavad plnej toaletni papir a ikdyz napises jak je vyvolat na 100%, tak zavada nezjistena. A kdyz se neco projevi, tak to jeste neznamena ze to i umeji opravit. To cukani je dan za to, zes koupil motor, kterej ma malo lidi a tak to jeste zadnej sikovnej mechanik nevyzkoumal, aby to mohla zacit skodovka aplikovat. 1.4 a 1.2 ti opravi dnes kazdej a na pockani v tramvaji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Jirko dělás si srandu ne? že změníš něco na elektrický jednotce neovlivní motor a motorovou jednotku... prostě něco začíná odcházet, dej to do profi servisu a ne do nějakýho autorizáku.... přijed s autem na brzdu zejtra, kolem jedné hodiny budu v praze tam třeba něco bude vidět popřípadě motorpower se ti na to mrkne ještě, určitě má víc zkušenosti s TFSI než nějaký autorizák Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) když jsem tankoval N95, tak mě auto taky trošku kuckalo, od té doby tankuji 100 u omv či benzíny a nic to zatím nedělá... taky netuším, jestli se to auto dobře vyspalo či pomohla lepší kvalita benzínu... jinak jak psal radius, oni nemají skoro žádné zkušenosti s 2.0 TSI či 1.8 TSI Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Ale v servisu mi jasně řekli: "Nehrabal se vám v tom náhodou pan Kokta?" Já na to že jo, že mi tam něco kódoval, no a oni si začali rvát vlasy a příjmacího technika polil pot....Řekli, že v MB maj jasně dávat pozor na člověka s přezdívkou Kokta, že je to známej pirát a rozmnožovač virů po koncernových řídících jednotkách 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 řikám jirko, jestli chceš tak zítra přijed a může se to testnout na válcích, popřípadě provedou jisté kroky je to na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak dneska jsem vzal ty poskrabany dveře želvou a skrabance zmizely.:-) Ozi je to jeden klubak z RS klubu co mel dřív OI RS a teď přesedlal na RS4 nick k4pis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Arlo, jj, me to pak doslo ze asi myslis jeho, ale nebyl jsem si jistej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Arlo: Sem ti říkal, že želva zmákne všechno. Jsem rád, že jsem dal dobré doporučení. Leštěnka made in JÚESEJ musí být good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Dík za tip Petrrr. Želvou beru auto 2x ročně. Moc jsem od toho nečekal, ale zas na druhou stranu nic jsem nemohl ztratit a kupodivu to celkem fungovalo :-) Clint a Petrrr mate u me chipovanou kofolu na srazu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 přijed s autem na brzdu zejtra, kolem jedné hodiny budu v praze Že bys nám dal dohromady to denní svícení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Náhodou, je to kluk šikovnej. Teď prý dává k dennímu svíceni, obě zadní mlhovky. :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 ja se priznam, ze dko jsem za to docela rad - na leto to pak samozrejme znovu vypnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Vidíš kuba uzná moji snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky