Stringo Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Pro mě je to kousek a každý jsem v Plzni v práci, po práci bych je zinkasoval a bylo by [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Tak mě napadlo podívat se, kolik pak v současnosti stojí byty u nás na sídlišti. No, jsem poněkud v šoku, panelákový 3+1 (cca 72 m2) družstevní za 3,1 mil. před rekonstrukcí, ty stejné byty, ovšem v osobním vlastnictví od cca 3,5 do 4,6 mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Jj. Ceny jdou nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Na Červeňáku, v jednom z těch starých nižších paneláků na Evropské, 3+1 před rekonstrukcí těsně přes 5 mil. To je úplně šílený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 To je peklo, to by Petrrr musel dělat šéfa ve Varech 400 let 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) Na Červeňáku, v jednom z těch starých nižších paneláků na Evropské, 3+1 před rekonstrukcí těsně přes 5 mil. To je úplně šílený. to je docela síla Editováno: 16. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) Ceny bytů šli dost nahoru, třeba před 3-4roky byly ceny relativně dobrý. Mě se spíš líbí varianta baráku z Betonová skořepinová tvárnice + vnitřní zateplení, vychází to poměrně levně a hlavně budu "eco" http://www.best.info/_sys_/FileStorage/download/2/1990/best_unika.pdf Editováno: 16. Duben 2016, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Stavařina jde mimo mě. Tomu nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 stačí si přečíst pár stránek a budeš expert jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Známej si postavil dřevostavbu a prokousali se mu tam myši 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 a neparkoval tam náhodou oktávku v TDI nebo fabii v 1.2 TSI? protože ty rádi žerou kuny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Neparkoval, má Rendla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Pawouku ty byty. To jste sd vy Prazaci nejak posrali ne? 3 mice a vice za zkurvenej panelakovej byt? To anj nahodou. Hold oni Ti Prazaci maji opravdu trzky zivot. Sice majj 35 cistejch ale je jim to uplne k hovnu kdyz za hypoteku za zkurvenrj byt daji 20 tis mesicne a v konecnem dusledku jsou na tom jeste hure nez ja tady. Tady za 3.5 mil. muzu mit barak i s pozemkem a o prostredi zivotni nebudu ani psat. Nrz bydled na nejakem zkurvenem sidlisti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Já ne, to majitelé a trh. Netuším, zda to někdo za ty čtyři a půl mega koupí. Před krizí se to vyšplhalo na tři miliony, pak to šlo o půl milionu dolů a dnes toto. Čuměl jsem na to jak puk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) Je to fakt, ty byty v Praze jsou neadekvátně drahé k tomu, co nabízejí. Kamarád koupil za tři míče 3+1, obyčejnej panelák, byt před rekonstrukcí a spal tam asi měsíc a prodával ho. Přesně před barákem mu každých deset minut (v noci po 15ti minutách až do půlnoci a ráno po čtrvrté) zastavoval autobus a zvonil bzučákem při zavírání dveří. Říkal, že vůbec nemohl usnout a v létě mít zavřená okna prostě nejde..... Druhej kámoš bydlel v Karlíně a každej měsíc vykradené auto, rozbité zámky. Pak už ho ani nezamykal, aby mu to nepoškozovali, takže mu to zloději nechávali kolikrát jenom otevřené. Ani nic nebrali, pač nebylo co.... Mě by do Prahy nikdo nedostal ani zadarmo, kdybych ten byt dostal. Jsem rád, že jsem vypadnul z Kladna, plného cikánů a feťáků, plného policajtů, buzarce a kamer. Někdo řekne, že bydlím na vesnici, skoro to tak je, ale je to malé městečko, má svoji infrastrukturu, školy, školky, gympl, hasiče i záchranku. Má automaty na peníze, poštu a nákupní střediska. Takže taková vesnice, kde je všechno do deseti minut pěšky. A hlavně naprostej klid a nula cikánů.... Editováno: 16. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Jedine misto kde najdes v Praze klid jdou Olsanske hrbitovi. Ale ani tam to neni uplne zadarmo to mistecko. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Jo a co je super, najedu na dánici a jsem za dvacet minut v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 No a já vlezu do baráku vedle s jsem taky v práci. 2 minuty. [emoji12] [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Clint to celkem dobře vystihnul. Ovšem ne každá vesnice je takto saturována občanskou vybaveností jako jeho městečko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Kladno je strašný... Vesnice je super, ale jak říká Pawouka, musí být v dosahu velkého města, nebo mít infrastrukturu a to už je spíše městys než vesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 běžte dělat do Kvasin superby, škoda kojot, seaty, yetiny a máte 25000kč čístyho a čistou hlavu jako Petr v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 To mam i ja cistou hlavu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 A hlavně čistý AUTO [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 běžte dělat do Kvasin superby, škoda kojot, seaty, yetiny a máte 25000kč čístyho a čistou hlavu jako Petr v práci Bylo by to krásný, ale jak z těch peněz vyžít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Podmínka je firemní parkoviště. A dobrá pracovní doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky