Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nevyvíjí se to dle mých představ.......

Zdar chlapečci, tak co, uděláme nějakej ten srázek? Už jsem dlouho vaše ksichty neviděl [emoji6]

Dej nějakej čtvrtek
  • Autor

No omrknu to, napíšu Ozimu, aby mi dal nějaké termíny....Pancho to má taky složitější

Oni ti to vysvětlí při kontrole... halt budu muset do krámu pro 2ks nových vest...

Dej si co chces, ja stejne neprijedu. [emoji1]

Zadne vesty kupovat nebudu. Uz jen z principu. Kotex ti sedne, tecka.

Já můžu tenhle i příští týden kdykoliv. Kromě pátku.

Ja si ted nemuzu ani uprdnout a jinak tomu jeste dlouho nebude. Jednak kvuli praci a jednak ( myslim si, ze uz to mohu ohlasit) v listopadu pribude sourozenec dcerce. [emoji1]

Upraveno od Petrrr

• Autor

No neblbni, to máš tedy souseda pěknýho kance :D :D

To vis, jsem ted byl furt v praci vid. No musim koupit sousedovi alespon flasku ze to oddrel za me. [emoji1]

Hele, Clint se probral z kómatu [emoji3]

• Autor

Noju, poslední dobou sem to tady nějak flákal ;)  

Taky se tu Petrrr začal roztahovat, asi vycítil příležitost to vzít do svých rukou... [emoji3]

Ja si ted nemuzu ani uprdnout a jinak tomu jeste dlouho nebude. Jednak kvuli praci a jednak ( myslim si, ze uz to mohu ohlasit) v listopadu pribude sourozenec dcerce. [emoji1]

ses ustříkl jo? 

[emoji3] dobře ty... to aby sis hledal ještě jednu práci né?

To vis, jsem ted byl furt v praci vid. No musim koupit sousedovi alespon flasku ze to oddrel za me. [emoji1]

Tak jen aby na deti i platil. Chvili nejsi doma... Takze dalsi auto nebude Sandero, ale rovnou Logan MCV nebo Dokker?
  • Autor

Stringo: Tojo, Petrrr čeká na příležitost a hned by toho využil :D   (čekal, že král padl a že se stane on králem)

Přesně taaak, ale nevyšlo mu to, má prý nějaké trable se sousedem... nebo jeho žena? Nějak jsem to nepochopil, kdo s kým, kdy a kde... [emoji23]

• Autor

Včera prej zmlátil souseda a profackoval manželku. Ukázalo se, že zatím co on tráví celé dny v práci u kopírky pod web kamerou a vydělává 500 korun denně, tak tu kameru sledoval i soused s manželkou, když spolu dováděli v obejváku :D :D

Upraveno od Clint

Taková nová velká love story [emoji3]

Vy jste vocasove. Na penize a praci seru. Staci ze je kde bydlet, ze je co jist a s cim jezdit a pak za co studovat u deti ( coz je hodne daleko) Stringo ty si mladsi a mas taky 2 deti. Clint je starej koren a jemu uz bude muset opravdu pomahat soused z IS.

[emoji23]

Upraveno od Petrrr

potřebuješ peníze na nové škodovky, jelikož si fanda.

Stáří ošklivý a zapšklý lidé by neměli mít děti pak ten národ má vypadat:-)

Petře velká gratulace ;-)

Dalsi clanek o Dacce, 0.9 jasna volba. Nejtišší motor v Dacii vsech dob. A je to stare dobre MPi s TURBEM - nebude cudit a karbonovat, nebyt to trivalec, tak snad nema chybu.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.