motosman Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Kurňa, tam jezdím dost často a ještě se mi to nestalo. Začínám zastávat názor, že je lepší tyhle idioty trefit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Jo a v ten okamžik ovšem řídit Tatru 815. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Snad kdybych měl Tatru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Pokud se nic nestane a dotycny se omluvi, tak je mi to jedno. Nikdo neni neomylny. Tedy rozciluji se az po tom co zjistim ze jsem narazil na arogantniho debila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Jedno mi to není - tady jde totiž o zdraví a o život. Takováto hovada nemají na silnici co dělat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Jasně, nic se nestalo, ale husa se ani neomluvila. Prostě jsem byl za kreténa já, že jsem jel po hlavní a dovolil jsem vůbec zatočit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Pritom tam smerem od Krakova je dolu celkem dobre videt, jestli neco prijizdi nebo ne. Jsou tam i lepsi krizovatky - treba ta u policajtu presne na opacne strane... I kdyz asi nejvic bouracek byva nahore u Velke skaly, pritom jsou tam svetla. Vetsinou si nekdo od Kobylis rekne, ze to jeste da a mezitim mu tam uz vjede borec od Cimic a bum... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 před 46 minutami, Petrrr napsal: Pokud se nic nestane a dotycny se omluvi, tak je mi to jedno. Nikdo neni neomylny. Tedy rozciluji se az po tom co zjistim ze jsem narazil na arogantniho debila. Hmm, v době kdy Ti sprostě vynadá "řidič" který jede proti tobě v protisměru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Jo,... mě kamarád policajt řekl, že jsem před rokem měl toho kreténa (co předjížděl kamion na plné a mě vytlačil) vzít čelně. Takhle jsem tam zůstal v pangejtu sám, opravu si zaplatil sám a viník je v klidu a příště možná někoho zabije.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 No anebo by zlikvidoval tebe.. na to musíš mít něco většího - třeba Petrrrovo RAMku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Však jsem taky instinktivně uhnul, navíc to bylo za tmy, viděl jsem jen kamión (ten člověk pozná podle horního osvětlení) a vedle něho další 2 světla, neviděl jsem ani barvu, ani typ auta... No takový je život a bude hůř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Já mám strach v osobáku , v práci zatím tolika ne... i když ani tam to není bezpečný - v létě měl kolega smůlu, protivník byl větší: nehoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 A vy jste vsichni neomylni? Pawouku? Nikdy nikdy z vas neprehledne jineho. Neudela chybu? Pokud vse dopadne dobre a dotycny se alespon zvednutim ruky omluvi. Neni duvod se rozcilovat. V ostatnich pripadech ano. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Stringo, jinak neznam nikoho kdo nema pud sebezachovy a neuhnul by. Ano neuhnul bych pokud uz neni jina moznost, ale kazdej normalni clovek si myslim se snazi srazce vzdy vyhnout i kdyz to treba neni vzdy nejlepsi varianta. Nektera stromoradi podel silnic by mohla vypravet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Jenže to je promile excesů. Ostatní je tupost a demence. Koukni na přejezdy, na tu JS atd... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 ja uhnu,podle toho co je lepsi pro auto:)) vid petre:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 No to samozřejmě [emoji106] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Petře s tím že má zůstat člověk v klidu je do jisté míry pravda, ale když každý den narazíš na nějakého pitomce, tak te to unaví a sebemenší chyba tě pak nasere. V Plzni a samozřejmě ve všech velkých městech se to násobí, protože v podstatě každou chvíli tě někdo ohrozí nebo omezí a potom stačí aby projel nějakej Stringo v Octě a nacpal se před tebe na začátek dvoukilometrové kolony, protože si myslí že má právo ZiPu a jsi hned tak vytočenej že to není ani možné [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 před 9 hodinami, epo napsal: Pritom tam smerem od Krakova je dolu celkem dobre videt, jestli neco prijizdi nebo ne. Jsou tam i lepsi krizovatky - treba ta u policajtu presne na opacne strane... I kdyz asi nejvic bouracek byva nahore u Velke skaly, pritom jsou tam svetla. Vetsinou si nekdo od Kobylis rekne, ze to jeste da a mezitim mu tam uz vjede borec od Cimic a bum... A to je to, co prostě nepochopím. Jde na tu hlavní vidět i za předpokladu, že je na těch travnatých pozemcích několik měsíců nesečená tráva. Co jsem se díval na video, tak je jasné, že pokud by se rozhlédla, tak by to auto prostě viděla. Ale kdo ví... možná se zrovna dívala do telefonu. Je pravda, že v Bohnicích je mnohem více nebezpečnějších míst, kde jsou havárie v podstatě stále. Ať už je to Velká skála nebo ona debilně řešená křižovatka hned u Krakova, kde lidé nechápou základní pravidla vyhýbání se na tak velké křižovatce. Těším se, až se jednou v celých Bohnicích zavedou kruhové objezdy i na té nejmenší křižovatce. před 8 hodinami, Petrrr napsal: A vy jste vsichni neomylni? Pawouku? Nikdy nikdy z vas neprehledne jineho. Neudela chybu? Pokud vse dopadne dobre a dotycny se alespon zvednutim ruky omluvi. Neni duvod se rozcilovat. V ostatnich pripadech ano. Jasně, nikdo není neomylný, ovšem pokud udělám chybu, omluvím se, přiznám svou chybu a dělám vše proto, aby se něco podobného již nestalo. Nedávno jsem viděl například i to, jak frajer při nájezdu na kruhový objezd omylem v minimální rychlosti (čti tak kolem 2km/h) drcnul do auta, které stálo před ním. Oba frajeři vystoupili, podali si ruce, napsali na sebe svá telefonní čísla, oba uznali, že se nic nestalo a spokojeně odjeli. Jde o to, že v nich bylo dostatek slušnosti, aby to nějak řešili. před 8 hodinami, Stringo napsal: Jo,... mě kamarád policajt řekl, že jsem před rokem měl toho kreténa (co předjížděl kamion na plné a mě vytlačil) vzít čelně. Takhle jsem tam zůstal v pangejtu sám, opravu si zaplatil sám a viník je v klidu a příště možná někoho zabije.. Takových expertů vždy najdeš tucet. Já mám třeba tu zkušenost ze staré kolínské cesty (silnice číslo 12). Před nějakým rokem tam probíhala rekonstrukce cesty, mezi pravým a levým pruhem byl skok dobrých 10 - 15 centimetrů. Na obou stranách semafory. Vjel jsem do levého pruhu, jakmile byla na semaforu zelená. Spokojeně jsem projel dobré dva kilometry cesty, potom jsem před sebou uviděl velké SUV, které nevypadalo, že chce zastavit nebo se alespoň vyhnout. Těsně před srážkou jsem auto strhnul doprava, takže jsem spadl do vyfrézované silnice. Autu se sice nic nestalo, ale pak jsem od známých a rodiny poslouchal, jak jsem neměl uhýbat a čekat na srážku. Což o to, že v autě byla manželka a 5 letá sestřenice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 No jo... Já jel sice sám, ale jak jsem psal, pud sebezáchovy pracoval na 100%. Auto by bylo na odpis a kdyby to byla nějaká fetka nebo někdo opilej, třeba ze by neměl řidičák, pojištění apod. Byl by to asi problém a třeba bych potom měl problémy zdravotní. Nevěděl jsem jak jede to auto rychle atd.atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2016 (editace) Mě se to stalo se služebním Peugeotem, před deseti lety mi poblíž letiště nedal z vedlejší přednost borec s Fordem. Já jen trochu pribrzdil, aby se neřeklo, ale jel dál a samozřejmě ho trochu vometl :-) Byl to služebák... No vystoupil a hned se omlouval, že mě vůbec neviděl. No a já byl v klidu, čekali jsme na poliše a nemusel jsem makat [emoji23] To jsem ještě dělal u jiného zaměstnavatele, kde po mě chtěli práci [emoji23] Editováno: 21. Září 2016, autor: Clint 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Uz jsem se chtel lekat, nez jsem docetl posledni odstavec. [emoji16] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Je jasný, že kdybych jel se svou super oktávkou, brzdil bych jak šílenej, k tomu ještě úhybnej manévr, pak bych vylétnul z auta a nadával 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 To Pawouk by vytahl kalkulacku a protoze ted bude z matematiky maturovat by snadno spocital na zaklade sve rychlosti a vypoctene protijedouciho vozu silu narazu. Pak by propocital pruhyb deformacnich zon u obou aut. Nakonec svou pravdepodobnost preziti. Pak by se pomodlil a pak se rozhodl jestli uhne ci nikoliv. Ale pozor, tohle vse Pawouk zvladne za 0.3s. Tedy kdyby kouril stihl by si jeste za dalsich 0.3s zapalit cigaro na uklidneni. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 A pokračování na D1. ;-).Dle idnes.cz se kamion vyhl druhému, který stál v odstavném. Osobák to nestihl.....Nějak nechápu, proč jeli v odstavném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky