Stringo Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Ty jsi fakt magor. Myslíš? Tak to aby sis na mě dával pozor [emoji6] Jinak asi buď nemáš rád svoje auto, nebo Ti ho dal papánek k 18.tinam, nebo jsi zazobanejn a neřešíš to protože auta točíš co 3 roky anebo možná ani auto nemáš a jezdíš služebákem, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že by ti bylo u prdele kdyby ti někdo jinej svou tupostí ničil auto...Já si na auto musel fakt těžce vydělat a živí mě, navíc mu dávám nějakou tu péči a fakt mě nasere, když mi ho někdo bezdůvodně ničí, nemám na jiné a chci aby mi ještě dobře sloužilo a aby vypadalo co nejlépe, nechci aby z něho byla orezlá pomlácená pixla... Toť vše, nic víc, nic míň. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Tohle mi nekdo udelat. Tak si spis na něj počkám zlamu mu ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Uz mam jeden záznam na ublížení. Tak uz dalsi nevadi [emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 My ti pak s otatníma pirátama budeme nosit pilníky v chlebu do Ruzyně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 před 21 hodinami, PavkaKorčagin napsal: To je dost brutální. Daleko větší zábava je vypustit dvě kola a zahodit ventilky ... JJ, tohle jsem udělal před lety na Staroměstský, když tam nějakej mamlas stal šikovně na zákazu zastavení a já nemohl projet pořádně s busem. Nejlepší na tom bylo, že za hodinu nato měl i botu od MP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 No a mě se jednou stalo, že jsem zaparkoval vedle týpka, který měl obraný dveře od někoho přrde nnou. Koukám z okna a on něco šteloval u mých gum. Tak jsem na něj vlítnul a tem blb mi vypouštěl kola. Prý, že jsem omlátil auto. Tak jsem mu ukázal, že bych ho případně poškodil úplně jinde a ani barva neseděla. Tak jsem vzal šutr, že mi nějakej Chomutovák vysklil okno a že to musel být on. Pán se rychle probral, vytáhl hajzl kompresor a dofouk mi všechny gumy. Řekl jsem mu, že foukám 2,8 a těšil jsem se jak se spotí. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 To ale byla náhoda, že jsi ho viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2016 To se moc nezapotil, strčit kompresor do zásuvky a zapnout ho [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 No ale byl to charakter a neposkrabal ti auto, coz je nevratna skoda. Clovek se muze splest a poskodi nevinneho. To je to same jako trest smrti. Uz nejde vzit z5. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Petře, neznáš firmy o zombie? Jde to! Prostě jde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Jenže jsem pak musel ufouknout, aby mé Barum OR 34 nepraskly. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Když věděl tebe stojí někdo jako kretén, tak to opravdu poznáš a nespleteš se, ty by musel být sakra pech, aby mu někdo auto přeparkoval [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2016 S tím vyfoukáváním gum souhlasím. Když mi někdo neudělá škodu, nebudu ji dělat jemu. Ale potrestat za hulvátské parkování se dotyčný prostě musí. Tak je to správné, tak to má být [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Já nevím mít zbraň tak je rovnou střílím do hlavy u auta. beztak jsou přemnožený 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Já pomalu, ale jistě začínám uvažovat o tom, že si pořídím nové nálepky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Jenže šulin se narozdíl od nich umí postavit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 před 18 hodinami, Stringo napsal: Myslíš? Tak to aby sis na mě dával pozor Jinak asi buď nemáš rád svoje auto, nebo Ti ho dal papánek k 18.tinam, nebo jsi zazobanejn a neřešíš to protože auta točíš co 3 roky anebo možná ani auto nemáš a jezdíš služebákem, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že by ti bylo u prdele kdyby ti někdo jinej svou tupostí ničil auto... Já si na auto musel fakt těžce vydělat a živí mě, navíc mu dávám nějakou tu péči a fakt mě nasere, když mi ho někdo bezdůvodně ničí, nemám na jiné a chci aby mi ještě dobře sloužilo a aby vypadalo co nejlépe, nechci aby z něho byla orezlá pomlácená pixla... Toť vše, nic víc, nic míň. Ano myslím, ty někomu obejdeš auto s klíčkem, a myslíš si jak si udělal správnou věc. A dva další magoři tomu dají palec hore.......To jak ty si těžce vyděláváš na auto je mi fakt u pr..le. A nevím co to má za souvislost z mým autem (auty). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Dnes jsem nafasoval náhradní vůz, než mi přijde něco nového (dodávka). Je to rok stará FIII Combi 1.4 TDI CR 77 kW v Racing Green metalíze, najeto 20 000 km. Výbava dostačující - Style. No, nechápu, jak si někdo může pořídit tento traktor. Sice je to CR a docela slušně to zatahuje, ale zvukový projev je dost podobný starému PD. Prostě něco děsného, hlučí to, chrochtá to, zpřevodování je úplně mimo normální ježdění. Řízení je jakési rozbředlé a příliš lehké, jedině brzdy brzdí fest. Za 400 tKč čiré šílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Ono i F3 ten benzinovy trivalec bez turba se taky zaklepe jako ratlik pri startu nebo pri chcipani. Na volnobeh nebo pri jizde to ujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Jo, jenže ten nestojí takový ranec. Jendo plus to auto má - na rozdíl od FII se tam nesedí vysoko jak na hajzlíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Ano myslím, ty někomu obejdeš auto s klíčkem, a myslíš si jak si udělal správnou věc. A dva další magoři tomu dají palec hore.......To jak ty si těžce vyděláváš na auto je mi fakt u pr..le. A nevím co to má za souvislost z mým autem (auty). Píše se "obejdeš auto klíčkem" a ne "obejdeš auto s klíčkem" to za prvé a za druhé, mě je zase u prd*le, že tobě je jedno když ti někdo další ničí majetek, mě to jedno opravdu není... Tedy nechápu, proč to tolik řešíš. Tady jsou lidi, co k autu něco cítí a co mají svoje auto jako koníčka [emoji6] Joooj, ještě že jsem z práce proti provokativním pitomcům imunní [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Dnes jsem s jedním podobným byl na jednání na centrále naší nadnárodní korporace, panáček tam chytračil a stačilo, když jsem mu ocitoval jeden jediný paragraf energetického zákona a bylo po ptákách a po provokování. Studium zákonů může být občas i užitečné. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 před 30 minutami, Stringo napsal: Píše se "obejdeš auto klíčkem" a ne "obejdeš auto s klíčkem" to za prvé a za druhé, mě je zase u prd*le, že tobě je jedno když ti někdo další ničí majetek, mě to jedno opravdu není... Tedy nechápu, proč to tolik řešíš. Tady jsou lidi, co k autu něco cítí a co mají svoje auto jako koníčka Joooj, ještě že jsem z práce proti provokativním pitomcům imunní Zatím pokud vím zničil jsi ty majetek někomu cizímu. A proč to řeším? Nemám rád takové magory jako jsi ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky