Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

3 hours ago, Pawouk said:

Dnes jsem nafasoval náhradní vůz, než mi přijde něco nového (dodávka). Je to rok stará FIII Combi 1.4 TDI CR 77 kW v Racing Green metalíze, najeto 20 000 km. Výbava dostačující - Style. No, nechápu, jak si někdo může pořídit tento traktor. Sice je to CR a docela slušně to zatahuje, ale zvukový projev je dost podobný starému PD. Prostě něco děsného, hlučí to, chrochtá to, zpřevodování je úplně mimo normální ježdění. Řízení je jakési rozbředlé a příliš lehké, jedině brzdy brzdí fest. Za 400 tKč čiré šílenství.

to sem dostal v minulé práci, lepší bylo odejít.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to počkej, tohle je ještě luxus, oni mně chtějí dát Peugeot Partner 1.6 HDI 55 kW v dodávkové verzi. :unsure:  Pan ředitel jaksi opomněl svůj slib, že dostanu přiměřené vozidlo za tu Astru - mělo to být auto na úrovni Fabie (a asi přímo FIII).

Odkaz ke komentáři

Zatím pokud vím zničil jsi ty majetek někomu cizímu. A proč to řeším? Nemám rád takové magory jako jsi ty.

Voici, ty umíš akorát urážet, to jsem se přesvědčil v ostatních vláknech a spoustu lidí tě poslalo celkem dobře do zádele, jestli tě to tady nebaví, tak sem nelez a urážek si ostatní v jiných vláknech, tady na tebe nejsme zvědaví [emoji6]

Já ti od zadku neupadl ani mě neznáš, tak mi laskavě přestaň nadávat. Nejsi ani schopný pořádně přečíst jednoduchou odpověď o pár jednoduchých větách, tak se prosím radši vůbec nevyjadřuj.
Znovu pro pomalejšího Voice:
Jednou jsem obešel klíčem auto magora, který mi promáčkl dveře jeho dveřmi protože zastavil schválně tak, abych se nedostal do auta a sám se ze svého auta vysoukal ven, kolem bylo mraky volných míst a on si vybral se svou pixlou zrovna místo vedle mého relativně pěkně udržovaného auta, které na první pohled vypadalo naleštěně (samozřejmě že bylo jenom umyté [emoji3] )

A teď už snad i Voice dá pokoj s těmi urážkami, protože jinak budu požadovat od Pawouka BAN [emoji23]
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Stane, az s tim autem budes taky jezdit obcas tak rad dorazis za nami. To co ty najezdis za rok, ja nacouvam. Je logicke ze co se nepouziva se nerozbiji..stejne zivotni kreeedo ma i Motos. Ten to dotahl k dokonalosti. Opravil draze svoji Skodu a koupil radeji Forda s kterym jezdi aby mu Skoda v tomto opravenem stavu vydrzela co nejdele. [emoji23] Takhle si Skoda vychovala sve zakazniky.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No jo, vsak uz taky neumis radit. V praci samej automat a doma Ford taky. Az si vemes nekdy zase Skodu, budes muset ke Clintovi do autoskoly na kondicni jizdy.
Ja mam doma taky klasiku, vsichni. I jakou. K memu zdeseni jsem predevcirem zjistil, ze v prosinci budu muset delat rozvody, pac predpis rika 120tis nebo 6 let a i kdyz ma auto jen 40tis tak budu cvakat jak mourovatej. Takze ty zimni pneu musi projit STK za kazdou cenu.
Hold to neni jako Rapid ktery ma bezudrzbovy retez. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, Petrrr napsal:

Stane, az s tim autem budes taky jezdit obcas tak rad dorazis za nami. To co ty najezdis za rok, ja nacouvam. Je logicke ze co se nepouziva se nerozbiji..stejne zivotni kreeedo ma i Motos. Ten to dotahl k dokonalosti. Opravil draze svoji Skodu a koupil radeji Forda s kterym jezdi aby mu Skoda v tomto opravenem stavu vydrzela co nejdele. emoji23.png Takhle si Skoda vychovala sve zakazniky.

????

Tys něco pil ??

Roční nájezd 15 tisíc - co by jsi chtěl abych jezdil z benzínem.

Editováno: , autor: stanmar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...