Petrrr Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Chtelo by se mi rici. Jezis Te vidi. Ale reknu spis moje budouci brokovnice vidi Tvou slepici. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Takže to bude souboj dvou brokovnic od Hatori Hanza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 (editace) Zrovna nedávno jsem počítal, kolik peněz už sem nacpal do těch aut a když jsem začal počítat, udělalo se mi zle... Takže jsem se rozhodl, že tohle auto bude sloužit do roztrhání plechů (dvacet let doufám ), už nechci vyhazovat peníze do aut, navíc ta dnešní si to už ani nezaslouží..... Editováno: 3. Listopad 2016, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Na to si ty kravo prisel brzo. Hale luja. Uz si mohl mit splacenou hypoteku kdyz jeste odectes ten kram na 2 kolech. Mohl si mit Krejcirovu vilu. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 No motorky nelituji, s tou je sranda a radost. To ale ty nechápeš, což zase chápu já, když jsi nejezdil ani na pionýru a Simson v tobě vzbuzuje obavy z řízení supersportu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 tak když klint kupuje furt hajtry od mbéčka, nějakej barák v minový oblasti, zahrada velká jako moje koupelna na co barák, radši hypotéku na sběratelské auto. po oktávce v TDI RS a baráku touží jenom Čecháčci, jako je strejda Klint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Tvoje bába je hajtra [emoji23] Náhodou docela se ty pazvuky zlepšily, zdá se, že na tom něco fakt dělali. Tak 12 metrů pásky bejt znát musí někde... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 O kolik více kilogramů to auto má? Předpokládám, že to teď jede jako moje Fabia, protože to je těžké jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Potah z autosedacky jde lehce sundat a vyprat v pracce. Jinak bych nikdy neposadil sve dite ( nejcenejssi co mam) do nejake jete sedacky pokud by nebyla od znamych treba po jednom diteti. Proto mam v aute isofix abych mohl mit i isofix sedacku ( ne zadnou z baumaxu). V tehle pripadech na penize a setreni nekoukam. To radeji pujdu sam na travu, ale me deti budou vzdy v bezpeci. Sedacku nemam jen proto, ze se to nekde vyzaduje. Tak to je druha vec, jestli to jde i sundat a vyprat...Ja bych to zase tak cerne nevidel. Staci si napriklad uvedomit, ze jedes MHD, nebo sluzebakem, pripadne i ve svem aute mas spinavou sedacku (na vyletech si sedel buch vi kde, v kine jsi sedel atd) a pak prijdes domu a sednes si v dzinech na gauc. Pak se zvednes, prcek po tom gauci pak leze... co treba v americe, tam lezou z venku obleceny a v botech hned na postel. To si myslim ze zachovala pekna autosedacka po 10ti detech a radne vycistena je na tom lip.Ja osobne se doma ihned svlekam a obleceni jde na sve misto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) ad ..... Ja osobne se doma ihned svlekam a obleceni jde na sve misto. Tak to je jasný - oblečení jde na své místo (na zem ) a Ty jdeš také na své místo, tedy na přítelkyni . Jak to ale souvísí s autosedačkou ? (teda vlastně za 9 měsíců zřejmě bude taky) Editováno: 4. Listopad 2016, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) před 7 hodinami, Sabiza napsal: O kolik více kilogramů to auto má? Předpokládám, že to teď jede jako moje Fabia, protože to je těžké jako prase. Ale kdepak. Auto bylo doplněno o nový paket "šíf bidlo + šíf plachta". Ochranou proti dotírajícím vesnickým voříškům je příplatkový sprej, v provedení 100+20%, #anti hund sprej#. Při správné konstalaci počasí, bude Clint rychlejší než Primátor Ditrich v Praze, na Vltavě. Editováno: 4. Listopad 2016, autor: PavkaKorčagin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Náhodou, poslal jsem zvědy a nestačil jsem se divit. To auto už ani nevrzne a prý ho i připravil na zimu.... 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 ad..... Ja osobne se doma ihned svlekam a obleceni jde na sve misto. Tak to je jasný - oblečení jde na své místo (na zem ) a Ty jdeš také na své místo, tedy na přítelkyni . Jak to ale souvísí s autosedačkou ? (teda vlastně za 9 měsíců zřejmě bude taky) [emoji3] I ty fistrone, jsme spolu 10 let , takze ta jak vidi ze se svlekam, tak neni jako v místnosti, mozna ani v republice. Ale to je dalsi vec, pak si holym zadkem sednes na ten gauc a nebo lehnes (nebo ona) atd . No s autosedackou to souvisi tak, ze kdyz tu je nejaky odpor k pouzity a 'spinavy', tak rikam ze lidi si treba neuvedomej, ze gauc maj mozna i nasobne spinavejsi. My na gauci mame takovy pekny deky, nejen kvuli cubine, ktera tam ma kralovstvi, ale treba i kvuli navstevam a deky pravidelne perem. A i v lete kdyz mas spocenej zadek tak je lepsi sedet na necem, co se da pak vyprat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Lepsi je na to nesedat. [emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 před 2 hodinami, Radius napsal: I ty fistrone, jsme spolu 10 let , To je nejaká telesná vada ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Akorát jsem mluvil se známým mechanikem ze Škodovky a říkal, že můžu bejt rád za O3, protože S3 je na pazvuky uplná katastrofa a že lidi dají mega za auto a jsou z něj vyřízení. Potvrdil mi, že čím dál tím hůř a že to lepší nebude. Jinak prej 2,0 TDI 110kW zatím bez problémů, problémy nejsou. To zase slyším rád 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 To je nejaká telesná vada ? Ne, ale vi co by ji cekalo Clinte kup Dokkera, na nem se tak setrilo a cena je tak nizka, ze napr. B sloupky nejsou kryty plastem, jsou holy a vis co stale rikam, co v aute neni, to se nevys* a v tomhle pripade nevrze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Radio, mne neslo ani tak o spinu jako spis o konstrukci autosedacky a bezpecnost. Nova je proste nova. Pro malou jsme zdaleka nemeli vsechny vecicky nove. Je to zbytecne. Mimino to ma mesic a uz se do toho nevejde a ani to nestihne obnosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Clinte vsak ona az ti vychlasta chladici kapalinu tak se budes divit. 2.0 TDI. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) Na to jsem se ptal a prej tyhle motory prostě musí dolejvat, ačkoliv prej ani v MB jim nebyli schopni vysvětlit proč tomu tak je. Potvrdil mi, že 2014 vodní pumpy měly více problém, ale že tahle je ok, že to nechali celej den natlakovaný a nikde ani kapka. Tak holt sem tam za tři měsíce doleju deci vody ....Furt lepší než po tisíc km litr oleje Editováno: 4. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 V 2. 11. 2016 at 22:49, PavkaKorčagin napsal: Rozumíš tomu správně. Bez té správné školy nebo učebního oboru, když ti nikdo nepotvrdí případnou délku odborné praxe, jsi poměrně v prde.. . V 3. 11. 2016 at 9:02, 15degren napsal: Pawouk: No vyhlášku 50 paragraf 4 může mít i osoba poučená bez elektro vzdělání. Po ukončení školy elektrotechnického rázu obvykle student mívá 50 paragraf 5 to můžeš mít hned po škole. Pokud jí student elektro oboru nemá tak je nejspíš pěkně blbej a neudělal jí, protože se na to vybodl, nicméně udělat si jí může pořád. Ale tento člověk stejně nemůže dělat s eletrikou bez dozoru 50/6 může mít člověk po 2 letech praxe a může dohlížet na 2 pracovníky bez šestky, se 7 pak můžeš založit firmu s více zaměstnanci a může dodávat elektromateriál. No tak je to správně... nicméně dnes jde převážně o prachy a já jsem si udělal 50/7 půl roku po škole, takže tak no... Ale pochybuji že vám někdo vystaví 50/5+ bez výučního listu v oboru a i kdyby jo tak v případě průseru je to prostě neplatné. Pokud ti někdo řikal že vás budou školit kvůli práci, tak vás budou školit právě na osoby poučené tj 50/4 aby když vás v nebezpečném provozu něco sejmula, tak aby šel sedět buď člověk se sedmičkou co na vás dozoroval nebo si celá firma myla ruce v případě že jsi měl prostě smůlu. Podstatné je že budeš poučený a neuvidíš nic od firmy ani od pojišťovny v horším případě ani tvoje rodina. Jestli děláš v takovém provozu kde tohle chtějí, tak požaduj rizikový příplatek. Má tam být a ne malý ! A předělej si úrazové pojištění... jestli teda máš, jestli ne tak si ho založ :-) Jo ještě na trojku může jakýkoli eletrikář z vaší firmy je to asi práce na na eletrickém zařízení, 4 už je celé prostředí tam taky může školit váš firemní eletrikář, ale většinou si firmy chtějí kompletně umít ruce a se škody nemít žádnou spojitost krom pracovní smlouvy a většinou na to najmou externistu. Pánové, dík za info. Ověřoval jsem si to ještě přímo u revizáka a šéfa elektrikářské firmy - poněkud se tomu nápadu podivovali. Existuje možnost si dodělat elektro vzdělání, vlastně si udělat výuční list, ale to je na dlouhé lokty. No, uvidíme, co z nich nakonec vypadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 A kurvá.. Kurvá...Zrovna dneska kurnik šopa ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Nic co by nevyřešilo nové auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky