Pawouk Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Z toho plyne, že někteří lidé v žádném případě nepatří za volant... Bohajeho, to jako někdo věří tomu, že to nebrzdilo, nešel vyřadit kvalt??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 (editace) Tvl dobrá pohádka Tak už jsem se dlouho nezasmál....a naše černá kronika Motos tomu věří Prej manuální převodovka a měnil režim sport na normál Nemohl prej zabrzdit, nemohl prej vyšlápnout spojku...to auto oživlo Ale co je nejhorší, začalo mu z nohy sát krev .... Editováno: 25. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 To je asi tak na úrovni legendárního rádia Jerevan: Otázka na Rádio Jerevan: „Je pravda, že kosmonaut Gagarin vyhrál v loterii automobil?” Odpověď: „Ano, máte naprosto pravdu. Nebyl to však kosmonaut Gagarin, nýbrž učitel Afanasij Krivošejov, a nevyhrál automobil, ale ukradli mu bicykl.” 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 A nejlepší je ta diskuse pod článkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 (editace) před 6 hodinami, Pawouk napsal: To jsou zase bláboly. K čemu je ti lepší tuhost kastle v krutu, když to do tebe narve třeba náklaďák? Vtip Hlavne tady neber nic vazne,jasne ze je to picovina Editováno: 25. Listopad 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 I ty jeden vtipálku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 hele Klintovi příbuzní v práci taky chrápou 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Podle RZ bych řekl že je to Petrrr, ale vypadá nějak jinak ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 No ja se ted probral z komatu. Vcera jsme zapijeli syna v praci. Jatra mi jeste zvoni. [emoji3] To jste nejak pozadu. 13. plat uz jsem dostal v lete a 14. jsem dostal nyni. No a v pristi vyplate dostanu navic porodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 a proč si mě nepozval? sem myslel že jsme nejlepší kamoši přes faceboook 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Kdyz to bylo v praci tak to bylo s kolegy. Ty nebyt kolega. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 No my sice máme jeden třináctý, ale ve výši pěti měsíčních [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Petrrr pozval jenom ty, co pijí krabičáky za deset korun, aby ho to moc nestálo [emoji23] Ale na srazu prej zaplatí celou klubovou útratu a my budeme kmotři jeho sousedova syna [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Joo krabicaky, Plzen tekla z vodovodu, sampano teklo proudem a Tullamore nestihli dodavat. Nepocitam zradlo vseho mozneho. Vsak jsem se pekne prohnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 To jsem zvědav, jak se na srazu pochlapíš... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 No taky se mi zda divne ze by nedokazal jakkoli zastavit. A kdybyxh uz swl do rucni brzdy tak zajedu tesne kw avodidlum a pomalu ji taham ane ze za ni vemu a zablokuju kola... to je nejakej pokus o pojistnou udalost kterou posral odstavenej kamion... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 No v prosinci se na caj urcite nedostanu, to je pech. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Kaushal Gandhi si asi popletl pedály ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 To by muselo byt tolik nahod najednou ze loterie ve sportce je proti tomu tutovka... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Jestli to nebude tím, že rikša žádnej tempomat nemá..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Moc barev se mi u škodovky nelíbí, ale tahle je podle mě pecka, když už barvu tak nějakou odlišnou od těch ostatních. (žlutá perleť) ze zvláštního lakování 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Takovou nádheru si nikdo nekoupí, protože je ta barva přece drahá. Raději si nechají na autech „modrou O2“ barvu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Nejhezčí Škodovka.. Pro mě radši kombíka a byl bych naprosto spokojen. Vedle tohoto povedeného designu fakt nechápu výstřelek alá OIII fl.. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 No myslím, že u ceny přes milion už těch pár tisíc navíc roli nehraje. Horší je u těchto barev, že pořádně nevíš jak na autě vypadá - na salonu nejsou a vzorník je málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky