Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 37 minutami, Jao napsal:

To by som rád, len nový koncernový šarkan je zatiaľ len v procese výroby.  A s terajším autom by to asi nebolo vhodné.

Tak někdy příště - je to tam obvykle skoro každý měsíc. Já tedy jen občas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čítal som si tie reakcie na stránkach auto-niečo-blabla. Niektorí to berú dosť osobne a tie príspevky sú plné žlče a zrejme bude aj niekoľko srdcových príhod a mozgových porážok od tej zlosti na 4xoko. No a po čase, keď ich to prejde si možno aj tú faceliftku kúpia hehe.

A ešte dodatok. Na novej FL bude jazdiť hlavne žena. Jej odpoveď na 4xoči bola pragmatická.

Ja sedím za volantom a na svetlá nevidím :-)

Editováno: , autor: Jao
Odkaz ke komentáři

Ten Stanmar me asi miluje jak me ma plnou ruku psani. Musim Te zklamat, jsem na vaginy, navic uz jsem zenaty. [emoji23] Ale neboj Stane i na Tebe dojde. Jen co si koupis novou Skodu. Na vsechny doslo. Driv nebo pozdeji. Mene nebo vice, ale doslo.
Je treba naopak rozsirit podklub Placek a tak je slovensky bratr vitan. Obzvlaste 03 fl kde se urcite naslo rada novych uspor. [emoji23]
No jinak stryc byl v Plzni na 3h prezentaci a predvadecce Kokodaka. Byl nadsenej jak z hlediska organizace tak vubec. Uplne je nadsenej z te sady jizdnich asistentu ( co ma samo objednano i ve svem). Uvidime jak dlouho ho to bude bavit pak v provozu po x tisicich km. Ale je pravda, co mu tam rikali ze jen v CR je uz prodano x tisic aut aniz by to auto ti lide poradne videli. To same v Nemecku. No uvidme, jsem na tu strycovo objednanou kraksnu v plne za 1.2 mil zvedavej. Jedine co tam nema je panaroma.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

No prej to zas tak velký není ten Kokodák, mluvil jsem se šéfem prodeje z Prahy, už ho tam mají  a vystaven bude 22. února. Je prej větší jak Tiguán, ale menší jak Touareg, prej je to docela ouzký na pohled, taková užovka :D mezi SUV...

Člověk se už se dnes v těch třídách nevyzná, už to plácají jak to vyjde....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

S mojou služobnou O2F white diesel dream ( aby som držal štýl ) sa na tú kofolu viem presúvať aj za hranice (chodím služobne k Brnu) ale Plzeň, či Praha, (což o to, škodovka by to dala bez problémov) je hlavne časovo náročnejšie.

Prvé zverejnenie nového FL pre O2

IMG1396.jpg

IMG1397.jpg

IMG1395.jpg

Editováno: , autor: Jao
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Clint napsal:

Mně překvapuje, jak jsou ty Kokodáci předem rozebraný a jak se tu chvástají dvacetiletí kluci, že už ho mají objednaného v plné palbě.... :D  Asi jsem se špatně učil....

To víš, skočí do Home Creditu, vezmou si výhodné financování s 15.99% RPSN a pak budou před kámoši na VŠE nebo VŠO (vysoké v Praze) hrát machry, jací jsou frajeři a jak si za svou brigádu v McDonald's koupili drsný fáro.

před 9 hodinami, Clint napsal:

No prej to zas tak velký není ten Kokodák, mluvil jsem se šéfem prodeje z Prahy, už ho tam mají  a vystaven bude 22. února. Je prej větší jak Tiguán, ale menší jak Touareg, prej je to docela ouzký na pohled, taková užovka :D mezi SUV...

Člověk se už se dnes v těch třídách nevyzná, už to plácají jak to vyjde....

Na zabíjení nevinných dětí na přechodech pro chodce to bude stačit. Počkej, až se v tom bude nějaká husa malovat...

před 9 hodinami, Jao napsal:

Petrrr ďakujem za vítanie, ak myslíš mňa :-) S novým O3F do svetlých 4xokých zajtrajškov !

Do světlých zítřků tak maximálně se čtyřmi světly. Pak nám dej vědět, jak moc auto vrže a jak moc věcí nefunguje. :D 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Clint napsal:

Mně překvapuje, jak jsou ty Kokodáci předem rozebraný a jak se tu chvástají dvacetiletí kluci, že už ho mají objednaného v plné palbě.... :D  Asi jsem se špatně učil....

No podle marketingu ŠA je cílovou skupinou oblast kupujících s více než 100 tisícovým měsíčním příjmem na domácnost - verze Active, Style je snad pro výši 120 tisíc....

Takže pro takový socky co tady jsme to stejně není :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...