Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ale občas si môžem povedať do pi..... s tou ško.... nie ? :-) Keď ju máš, nie je čo riešiť. Kofolu pijem rád. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 A jestli přežijeme nápor Kabaňovic designu FL. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 37 minutami, Jao napsal: To by som rád, len nový koncernový šarkan je zatiaľ len v procese výroby. A s terajším autom by to asi nebolo vhodné. Tak někdy příště - je to tam obvykle skoro každý měsíc. Já tedy jen občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Jo jo, Kabáň to má teraz zložité. Boli tu nejaké návrhy na zmeny, ale druhý "dizajnér" sa z toho včas spamätal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Hmmm Kabaň, ale co Ti nešťastníci jenž se nemůžou srovnat s novou čtyřokou Octávií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Jojo, k tej Octe prostě takto zbastlená rozdělená světla nejdou. Kdyby je pitomec udělal s rovnou spodní hranou bylo by to OK... Teď se opravdu odlišila od Rapida...Vlastně se odlišila úplně od všech Škodovek [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Coby, koupí si něco jiného. Například Dacii. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Čítal som si tie reakcie na stránkach auto-niečo-blabla. Niektorí to berú dosť osobne a tie príspevky sú plné žlče a zrejme bude aj niekoľko srdcových príhod a mozgových porážok od tej zlosti na 4xoko. No a po čase, keď ich to prejde si možno aj tú faceliftku kúpia hehe. A ešte dodatok. Na novej FL bude jazdiť hlavne žena. Jej odpoveď na 4xoči bola pragmatická. Ja sedím za volantom a na svetlá nevidím :-) Editováno: 7. Únor 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 No nevím, vzhledem k tomu, že u nás jsou prodeje pro soukromé majitel mizivé, tak to nemusí zas být taková hitparáda... Skoro všechny Octavie si totiž kupují firmy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Další "podvodníci". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 7 minutami, Pawouk napsal: Coby, koupí si něco jiného. Například Dacii. nebo Sorento !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Sanderoooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Právě jsme dosáhli 50 000 příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ha, už je tady 50 000 tisíc příspěvků, kdyby to bylo v korunách, tak by to bylo akorát na Petrrrovo nekvalitní Rapidní fáro !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) a 778332 zobrazení. Za každé zobrazenie koruna a bolo by aj na Koudiaka. Editováno: 7. Únor 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Mně překvapuje, jak jsou ty Kokodáci předem rozebraný a jak se tu chvástají dvacetiletí kluci, že už ho mají objednaného v plné palbě.... Asi jsem se špatně učil.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Zmizel mi příspěvek, psaný před hodinou, Pawouku???? Editováno: 7. Únor 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ten Stanmar me asi miluje jak me ma plnou ruku psani. Musim Te zklamat, jsem na vaginy, navic uz jsem zenaty. [emoji23] Ale neboj Stane i na Tebe dojde. Jen co si koupis novou Skodu. Na vsechny doslo. Driv nebo pozdeji. Mene nebo vice, ale doslo.Je treba naopak rozsirit podklub Placek a tak je slovensky bratr vitan. Obzvlaste 03 fl kde se urcite naslo rada novych uspor. [emoji23] No jinak stryc byl v Plzni na 3h prezentaci a predvadecce Kokodaka. Byl nadsenej jak z hlediska organizace tak vubec. Uplne je nadsenej z te sady jizdnich asistentu ( co ma samo objednano i ve svem). Uvidime jak dlouho ho to bude bavit pak v provozu po x tisicich km. Ale je pravda, co mu tam rikali ze jen v CR je uz prodano x tisic aut aniz by to auto ti lide poradne videli. To same v Nemecku. No uvidme, jsem na tu strycovo objednanou kraksnu v plne za 1.2 mil zvedavej. Jedine co tam nema je panaroma. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) No prej to zas tak velký není ten Kokodák, mluvil jsem se šéfem prodeje z Prahy, už ho tam mají a vystaven bude 22. února. Je prej větší jak Tiguán, ale menší jak Touareg, prej je to docela ouzký na pohled, taková užovka mezi SUV... Člověk se už se dnes v těch třídách nevyzná, už to plácají jak to vyjde.... Editováno: 7. Únor 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Petrrr ďakujem za vítanie, ak myslíš mňa :-) S novým O3F do svetlých 4xokých zajtrajškov ! Kde sa vlastne čapuje ten čaj o 17:00 ? Editováno: 7. Únor 2017, autor: Jao 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Únorový termín ještě nebyl dán Čeká se na Pančáka, slíbil dodat volné dny a skutek utek. Ozák už poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) S mojou služobnou O2F white diesel dream ( aby som držal štýl ) sa na tú kofolu viem presúvať aj za hranice (chodím služobne k Brnu) ale Plzeň, či Praha, (což o to, škodovka by to dala bez problémov) je hlavne časovo náročnejšie. Prvé zverejnenie nového FL pre O2 Editováno: 7. Únor 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 10 hodinami, Clint napsal: Mně překvapuje, jak jsou ty Kokodáci předem rozebraný a jak se tu chvástají dvacetiletí kluci, že už ho mají objednaného v plné palbě.... Asi jsem se špatně učil.... To víš, skočí do Home Creditu, vezmou si výhodné financování s 15.99% RPSN a pak budou před kámoši na VŠE nebo VŠO (vysoké v Praze) hrát machry, jací jsou frajeři a jak si za svou brigádu v McDonald's koupili drsný fáro. před 9 hodinami, Clint napsal: No prej to zas tak velký není ten Kokodák, mluvil jsem se šéfem prodeje z Prahy, už ho tam mají a vystaven bude 22. února. Je prej větší jak Tiguán, ale menší jak Touareg, prej je to docela ouzký na pohled, taková užovka mezi SUV... Člověk se už se dnes v těch třídách nevyzná, už to plácají jak to vyjde.... Na zabíjení nevinných dětí na přechodech pro chodce to bude stačit. Počkej, až se v tom bude nějaká husa malovat... před 9 hodinami, Jao napsal: Petrrr ďakujem za vítanie, ak myslíš mňa :-) S novým O3F do svetlých 4xokých zajtrajškov ! Do světlých zítřků tak maximálně se čtyřmi světly. Pak nám dej vědět, jak moc auto vrže a jak moc věcí nefunguje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Tak dneska jedu do servisu na ty zrcátka. Snad už konečně dokončíme aféru Oziho pomsty. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 10 hodinami, Clint napsal: Mně překvapuje, jak jsou ty Kokodáci předem rozebraný a jak se tu chvástají dvacetiletí kluci, že už ho mají objednaného v plné palbě.... Asi jsem se špatně učil.... No podle marketingu ŠA je cílovou skupinou oblast kupujících s více než 100 tisícovým měsíčním příjmem na domácnost - verze Active, Style je snad pro výši 120 tisíc.... Takže pro takový socky co tady jsme to stejně není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky