Sabiza Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Jenže ono je to takové těžší. Stačí se podívat i do diskuzí tady na fóru, jak moc jsou ovlivnění lidi reklamou a bláboly prodejců, kteří tady působí - drtivá většina Ti povypráví příběh z přednášky, kterou dostali od ŠA a budou Ti tvrdit, že Octavia je čím dál tím kvalitnější auto a jak Kodiaq porazí všechny SUV ve své kategorii... U firem to prostě neklapne. Řekni si, že stejnou nebo lepší kvalitu nabídla Kia se svým Ceedem. To auto má už od výroby záruku na 5 let nebo 150 tisíc kilometrů, má zajímavější motory, stejně drahý servis a je levnější. A přesto Octavia vyhrává. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Je to dáno zkostnatěným myšlením nákupčích firem a často žijí ze zkušeností s Koncernem z období 1999 -2009 kdy byla kvalita na velice dobré úrovni. Dnes je základ co nejdelší záruka a ta taky potvrdí že výrobce si stojí za svojí technikou a nebude dodatečně utrácet za mraky reklamačních oprav ze svého zisku. V Letňanech na karavanech byl taky Kodiaq, ale řada lidí konstatovala že je to obyčejný kombi , jen trochu vyšší. Prostě není to ten zázrak SUV který prezentovala Škoda roky dopředu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Možná to není SUV zázrak, zato má ale výtečnou prodejnost - a o to automobilce jde především. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 před 2 hodinami, Sabiza napsal: To se nikdy nestane. Stále tady budou Pepíci, co budou muset mít Octavii v kombíku. Co tím chceš říct ty občane východních gubernií ? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Vůbec nic. Jen že někteří musí domů kupovat kombi, i když jej nikdy nevyužijí. Zrovna nedávno jsem se tomu smál na Zonky.cz. Nějakou dobu tam investuji a dával jsem drobné do půjčky, kde frajer jako důvod půjčky uvedl, že žena doma nařídila koupit kombíka, protože co kdyby někdy náhodou něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Já osobně to vidím tak, že koncern zaspal a konkurence ho doběhla. Dneska je jedno co si koupím, vše bude na jednu prdel. Není to tak, že by Kia nebo Hyundai byla lepší nebo kvalitnější, koncern nabízí silnější motorizace, oni lepší výbavy v základem nebo paketech. Pouze koncern je dražší protože sází na tu slepotu lidí a jejich důvěřivost ve zkušenosti z předchozích let.ja osobně bych dnes pokud bych mohl klidně koupil novou i30.Jinak dnes jsem koukal do Kia Optima, byla to tedy top výbava a nevím kolik stála, ale kam se hrabe celej Superb tedy... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Ono se hlavně teprve ukáže jestli to byl dobrej krok(tím se nechci zastávat ŠA), nemá to cenu řešit jen podle nákupní ceny. Vošický v H je opravdu posedlej bojem proti ŠA, takže klidně tu cenu podstřelí jen aby "vyhrál". Uvidime co chlupatý vezmou za par let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 před 4 minutami, Sabiza napsal: Vůbec nic. Jen že někteří musí domů kupovat kombi, i když jej nikdy nevyužijí. Zrovna nedávno jsem se tomu smál na Zonky.cz. Nějakou dobu tam investuji a dával jsem drobné do půjčky, kde frajer jako důvod půjčky uvedl, že žena doma nařídila koupit kombíka, protože co kdyby někdy náhodou něco... Hmm, jenže to nemůžeš brát paušálně. Ostatně jsem na Tebe zvědav, co budeš říkat až budeš mít dvě děti (kočár a dovča k tomu)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Počkej, teď si asi nerozumíme. Nebylo to nijak mířeno proti majitelům kombi, ale spíše proti těm, kteří si myslí, že jen a jedině Octavia má smysl. Jsem si jistý, že rodinu naložíš do kombi Astry, Ceedu nebo klidně do i30 Wagon. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Je to io tom, ze cim vetsi kufr mas, tim vic kravin vozis. Ja uz mam dve deti nemam kombi a presto mi misto zatim nechybelo. A ja osobne bych dnes koupil Toyota Corolla 1.6. 410tis ma vse co by si clovek na danou kategorii mohl prat. Pekne auto a na svete se jich vyrobi vic nez co proda Skoda za vsechny sve modely. Tam si vady tolik dovolit nemohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 před 2 hodinami, Sabiza napsal: Počkej, teď si asi nerozumíme. Nebylo to nijak mířeno proti majitelům kombi, ale spíše proti těm, kteří si myslí, že jen a jedině Octavia má smysl. Jsem si jistý, že rodinu naložíš do kombi Astry, Ceedu nebo klidně do i30 Wagon. OK, beru zpět - v tom máš naprostou pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 před 19 minutami, Petrrr napsal: Je to io tom, ze cim vetsi kufr mas, tim vic kravin vozis. Ja uz mam dve deti nemam kombi a presto mi misto zatim nechybelo. A ja osobne bych dnes koupil Toyota Corolla 1.6. 410tis ma vse co by si clovek na danou kategorii mohl prat. Pekne auto a na svete se jich vyrobi vic nez co proda Skoda za vsechny sve modely. Tam si vady tolik dovolit nemohou. Akorát ta atmosféra je líná.....zlatá 1,2tsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Zrychleni z 0 na 100 ma lepsi nez ma 1.2 TSI. U me zacina hrat vic roli spolehlivost nez vykon. Ja uz jsem si totiz kvality uzil az az. I kdyz pravda s motorem to nikdy nesouviselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 https://www.novinky.cz/auto/431464-skoda-chysta-konkurenta-pro-teslu-model-x-prototyp-ukaze-v-dubnu.html Pevně věřím, že konkurent pro Teslu bude ve stejné cenové hladině a bude mít podobný, ne-li lepší dojezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Největší sranda je, že combi má u oktavky po zatažení rolety úplně stejně velký kufr jako lift. Takže jde jen o prostor od rolety ke střeše. Ale když to naložíš ke střeše, tak pak hovno vidíš dozadu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Kdepaaak, myslivcum to nevysvetlis. Ovsem co pises plati treba u Ochcavky. Ale u takoveho Leona to neplati a tam je kombi nutnosti, stejne jako golf apod. Si myslim. Jinak takovej Pawouk to tady flaka posledni dobou 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Nojo to máš pravdu, ale stejně jezdí 80 procent oktavek myslivců. Leon nebo Golf hatchback je jenom větší buzertaška pro holky nebo mladý hejsky s trvalou [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Mě se třeba combi líbí víc jak lift. Prostě estetický rozdíl. To co píšou zase liftaři, že vozíme zbytečně vzduch je taky hovadina. Je to úplně jedno a těch pár kg navíc je nic, naopak tuhost karoserie je u combi ve většině případů vyšší než u liftu, což je bezpečnější. Podle mě je úplně jedno jestli koupím combi nebo lift protože jde pouze o sympatie a ne o užitnost (v případě Octavie). Já ale třeba do lifta musel kočár úplně rozložit včetně koleček, do combi jsem ho jen složil. Ale většina lidí má combi jen protože se jim líbí. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Mne se vic libi lift, proto jsem si ho koupil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 @Clint koukam, ze antiskodovkaru je tu cim dal vic. Asi ma soudruh Vosicky hodne penez na agitaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Mně se taky líbí lift víc, vypadá totiž jako auto a ne jako dodávka od pošťáka [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Bodejť by se Ti nelíbil, na kombíka Ti už nezbyly splátky.... 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Sedan je stejne nejhezci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 před 12 hodinami, Petrrr napsal: Jinak takovej Pawouk to tady flaka posledni dobou No ono tady není o co stát - buď tady někdo skuhrá na škodovky, jiný zase pořád cosi mektá o seatech, další píše jakési nesmyslné sáhodlouhé litanie, které stejně nikdo nečte - tak co bych tady dělal? Mrknu sem, proletím to, číst není prakticky co, tak obvykle není ani na co reagovat. Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Tož koukněte na autosalon. Kokodák a Yeti vítězové testu v jízdě po sjezdovce. Jeep a Seat nevyjeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky