stanmar Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Ja ja, DAS AUTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Nein, nein, nur Opel ist "das Auto"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 (editace) Was ?? OPEL... wir lieben autos Editováno: 6. Duben 2017, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 (editace) Ah so,ich meinte, dass das Opel war... Ich bin schon alter Mann. Editováno: 6. Duben 2017, autor: Heini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Sheisse deutsche Autos. How Car says "Confidence in Motion"? This is the best Car. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Samej echt deutsch šmejd. http://forum.cars.cz/opel/viewtopic.php?f=100&t=7000&sid=aeddf82732d5aa847f5f12f0e44324cd Asi tak na úrovni TSI EA111... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 pančo si upravuje ¨mbéčko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 před 3 hodinami, Clint napsal: Mně u dieslu vyhovuje ta spotřeba a jinak mi nevadí. Zvykl jsem si, do práce ideál. Mas recht. Taky bych nemenil. Chrochtam blahem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Kdyby někdo netušil, jak zvýšit výkon, dejte vědět... Reklama asi nelže. http://cloud.tapatalk.com/s/58e74be5c6d78/IMG_20170407_101717.png? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Taky jsem to četl, pěkná howadina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 před 7 hodinami, Sabiza napsal: Kdyby někdo netušil, jak zvýšit výkon, dejte vědět... Reklama asi nelže.http://cloud.tapatalk.com/s/58e74be5c6d78/IMG_20170407_101717.png? jsem se zasmál, ale dnes už je 7. apríla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 V 4/6/2017 na 18:23, kokta7 napsal: Ahoj Patriku, pro firmy nebo živnostníky jedou od začátku tuhle kampaň. Operák na prasat stojí stejně jako na oktavii, když to chytneš dobře. Mají toho teď více, záruku v rámci různých paketů, slevy na dražší pakety. Např. paket R-LINE (pouze exteriér a1 8ti palcových kol, parkovací kamera, ale zase je nutnost vzít metalický lak) je za 1099,- Kč. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 "Vytuněná" Karosa - sen každého autobusáka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Nedavno po x letech jsem jel zlutakem ( uz dloooouho zase nepojedu) no sedel jsem temer za ridicem. Tedy jsem na nej videl. Volva myslim maji. A ten bus by zvladla ridit i cvicena opice ( narozdil od Carosy) Navic to melo jen motorovou brzdu, jinak automat co musim rict radil logicky a ani bych to nepoznal. Tedy ridici busu by meli dostavat jeste mene penez a ne vice jak stavkuji. Maji mene prace, tak min penez. 80kc/h jim staci, za tu namahu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Já bych jim nedal nic - vždyť se celou šichtu vlastně jenom vozí zadarmo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Presne tak, jen sedi za volantem a vozi se. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Až na tu zodpovědnost za třeba 50 lidí. Obecné ohrožení je hned na krku, stačí obyčejný přestupek na železniční přejezdu apod. a trest je i několik let na tvrdo. Při takovýcho podmínkách by za ty stávající peníze pracoval asi málokdo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 A kvôli tomu strachu z všeobecného ohrozenia jazdia niektorí autobusáci s ľuďmi ako s hnojom a vpredu s tabuľkou Král všetkých ciest ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Jj, vsak Stanmar lita po Praze i 120 s harmonikovym Ikarusem hlava nehlava. Jeste ze ti lidi jsou tam jak sardinky, jinak by tam litali jak nudle v bandasce . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Páni, treba si to skúsiť. Trocha z bývalej praxe . Zo zastávky som vyštartoval ostrejšie, staršia tetka si prudšie sadla na sedadlo, možno sa udrela, neviem, sťažnosť a 3 mesiace bez prémií, časy v cestovnom poriadku kontrolované podľa kotúča, dnes GPS a pokec na koberci je na svete. Prach na tých poondiatych tyčiach pre opice a šup prémie dole. Špinavé okná a zas o nulových prémiách, darmo sa oháňam, že cestujúci to utierajú zasr..nými rukami a prestoj je len 10 minút a musím sa ísť aj vy....ť. Kontroluj si pred jazdou bus, vrátane oleja, vzduchu, tankuj ale na pracovný odev nárok nemáš. Transparent ako ihrisko a tá istá tetka sa každý deň pýta, či idem "len" na konečnú. Keď som odchádzal mal som bez vložených smien 700€ v hrubom. Koľko mi z toho podvýšia dôchodok neviem. O prievane pri otvorených oknách, nefungujúcej klíme ani nepíšem, lebo tak isto je to aj v bani. A tam sa nik nesťažuje. Nie je to zábava, ale na svete sú aj horšie veci. před 9 hodinami, Pawouk napsal: Já bych jim nedal nic - vždyť se celou šichtu vlastně jenom vozí zadarmo. A ešte si pri tom aj sedia v teple a manželka s detmi majú režijné cestovné. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 No jo co popisujes ale plati na Slovensku nekde v Kosicich na Luniku. Tady jezdi jen Volvama apod. Stan ma vyhrivany v buse kde co stejne tak klimatizovany. Svoji lednicku s energetakama zdarma. Hodinu jezdi, pul hodiny prestavka a takhle celou pracovni dobu. Vsak az se tu objevi tak to potvrdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 (editace) Druhá veta v mojom príspevku znela : Trocha z bývalej praxe. Na Luníku som nikdy nebol, asi je to tam lepšie ako inde. Na MHD som Volva nezažil, škoda. aj ja by som chcel energetáky. Za našich čias bol iba bróm a zeler. Editováno: 8. Duben 2017, autor: Effendi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Já snad vím, co brácha dělá a vím, co si vůči němu mohu dovolit. Nevím, co se do toho začal montovat wolfspitz - asi si nevšimnul kde je, a co a jakým způsobem se tady léta píše. Pouze Petrrr a Effendi jsou v tom orientovaní. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Stará zlatá 706 RTO. Aj keď nemá synchronizovanú prevodovku, určite je lepšia ako nejaké Uolvo. Z energeťákov a Donaldových hranolkov si uženieš smrť ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 V 7. 4. 2017 na 22:59, stanmar napsal: "Vytuněná" Karosa - sen každého autobusáka Ta Karosa mě vozila do školy. Todle je druhá verze. První byla celá červená a když řidič dostal novej bus, tak bylo snazší přehodit celý čelo než přendávat světla. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky