Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A kdopak načal druhé kolečko na tacháči? Tatra 613-4 Milong M95 s dlouhým koncákem.[emoji6]

před 4 hodinami, Petrrr napsal:

Fannanek, pokud jsi z Mariánek, tak jim řekni jak je super restaurace ve skále v Chodové plané, nechtějí tam jed, že je to pro Pražáky daleko. Ani nejlepší vepřové koleno na světě je nepřiláká. 

Na skálu relativně koukam z okna...a jen tam mezi řečí.. nepozval bych tam ani nepřítele, pokud tedy nechce vidět přehlídku nenažranejch němcu

Nenazrany Nemce a Rusaky oni prave neznaji. V Praze maji jen ty Nigerijce a jine Julius Meinl. Navic ceny jsou tam Prazske tak nebudou uplne v soku. [emoji3]

Sehr gute.[emoji106]

Seru na vas, nevite co byste samou rozezranosti do te prazske huby dali. Tak prijede do KV tam kde je svet jeste v poradku do Globusu a to bude basta. Pawoukovi se uz ted pri vidine smazeneho baru rovnaj dioptrie v brejlich. [emoji4]

Ještě nám napiš nějakou další pěknou pohádku na dobrou noc ....:D

před 12 minutami, Petrrr napsal:

Seru na vas, nevite co byste samou rozezranosti do te prazske huby dali. Tak prijede do KV tam kde je svet jeste v poradku do Globusu a to bude basta. Pawoukovi se uz ted pri vidine smazeneho baru rovnaj dioptrie v brejlich. emoji4.png

Tam, kde je ještě svět v pořádku (zatím), jezdím často na oběd. Smaženému baru se ovšem vyhýbám. Za pravé tam bývá husto, za druhé řízkům až tak neholduji. :rolleyes:

před 10 hodinami, Petrrr napsal:

Nenazrany Nemce a Rusaky oni prave neznaji. V Praze maji jen ty Nigerijce a jine Julius Meinl. Navic ceny jsou tam Prazske tak nebudou uplne v soku. emoji3.png

jo tak.. tak pro pražáky a jinou verbež tam bude optimálně.. ale mě tam nedostanete ani zadarmo :-)

Tak hlavně aby ho dlouho užíval. Pěkné gesto.

No, co si budeme povídat, kdyby to byl jakýkoli bezvýznamný stařík, který od nich nemá několik desítek aut, nebyl by držitelem Řádu britského impéria, tak se na něj automobilka vysere. Ale jako PR pro Lexus dobrý... jako fakt!

Nooo, tak to je pecka. Ale myslim, ze asi každá automobilka by uměla ocenit tak loajálního zákazníka. Je to pro ni skvělá reklama. 

No zas mu tam toho tolik navíc nedali...

Za ty prachy co jim za všechna auta už dal, mu mohli klidně dát 50% slevu a ne nějakou plaketku.

před 14 hodinami, Sabiza napsal:

On už ropu určitě nebude chtít, ale mám pro něj Rapida. Dokonce v barvě, co máš Ty.

Fotodokumentace2-1.jpg

A původní lak, měření to potvrzuje ...

Fotodokumentace1-3.thumb.jpg.0b07fed10c906b0816cd3bc4213f2013.jpg

Upraveno od rayx

Má to nějak poškrábaný dveře ne? :kol-128:

No ten Rapid vypadá taky nějak unaveně...

Upraveno od stanmar
doplnění textu

Jo jo, jen dveře jsou to nejmenší a nejlevnější část.

Ale je to jedno, frajer šel s cenou nad 130 tisíc, takže jsem se na to vysral. Limit jsem měl 120, šel jsem ještě o 10 tisíc výš... no, co se dá dělat, počkám na další týden.

Pak se to stejně prodá jako nikdy nebouraný, po prvním majiteli se 100 tkm na tacháči...

Taky si to myslím. :D

Podle VINka to bylo přihlášeno do ČR tento měsíc a hned to šlo na likvidaci kvůli těm airbagům... budu jen tak ze zajímavosti sledovat sauto, kdy se tam to auto objeví.

před 20 minutami, Sabiza napsal:

Podle VINka to bylo přihlášeno do ČR tento měsíc a hned to šlo na likvidaci kvůli těm airbagům... budu jen tak ze zajímavosti sledovat sauto, kdy se tam to auto objeví.

To by zajímalo i mě, jestli na to trefíš, hoď to sem B) Ale co vidím, tak u nás to muselo jezdit minimálně od loňskýho dubna.

Pravdu máš, pletou se mi roky. :D Stále žiju v 2016...

Teď jsem na to přihodil poslední příhoz na 135 tisíc, ale divil bych se, kdyby to nepřebil. Je to v relativně dobrém stavu, super výbava a málo práce na opravu. Práce je tam všeho všudy za 30 tisíc...

Tak nic, šlo to na 136. :D

Upraveno od Sabiza

To by zajímalo i mě, jestli na to trefíš, hoď to sem B) Ale co vidím, tak u nás to muselo jezdit minimálně od loňskýho dubna.

Kde se na to Vinko da podivat?
Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.