Petrrr Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 To neva, Stan studoval techniky jizdy a kdyz se manzelka nekoukala, on pro zmenu koukal po Barum hostezkach..To zase studoval neco jineho. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Jo jo, po nějaké stezce jsem šel do kopce na louku, abych měl výhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Na snezku za východem slunce 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 V 30. 6. 2017 na 15:11, Petrrr napsal: Ty vole proč bych v Thálii vozil koberec, ten můžu dát na střechu na Rapida a když na to dojde tak i na střechu na Thálii. Mně stačí, že se tam vejde v pohodě jeden velkej rodinnej nákup ( samozřejmě v Globusu) a nebo kočárek i s malym. Do citiga nedáš do kufr ani ten PILSNER URQUELL 12 0,5l 8pack natož celou basu. Ale je pravda, že jen o kufru to není. Já netvrdím, že je Thálie nejlepší na světě a citigo bude mít asi lepší jízdní vlastnosti. Ovšem poměr cena ( 210tis) výkon je bezkonkurenční v té době před 6ti lety. To sis totiž mohl koupit tak akorád krátkou Fábii 2 za 260 ve výbavě Junior. ty woe 210 bych za to nedal..dával jsem 168 v plný palbě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Jen že, já ji kupoval před 6,5 lety a tehdá tyto ceny byly. A to mám střední výbavu + nějaké příplatky ( rádio, zrcátka v elektrice apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 ...a taky volant, řadící páku, dveře atd.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 (editace) V 3. 7. 2017 na 17:24, Petrrr napsal: Jen že, já ji kupoval před 6,5 lety a tehdá tyto ceny byly. A to mám střední výbavu + nějaké příplatky ( rádio, zrcátka v elektrice apod.) já měl výbavu Privilege, + sedačkový pytle+metla+autoklima, víc tam už přidat nešlo Editováno: 4. Červenec 2017, autor: FannanekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 (editace) Tak chlapci, ako sa tu máťe? Mluvil jsem s hubeným Kozákem, zkusí pochystat tu kofolu, bohužel 30 litrů se nedělá, jenom dvacítka nebo padesátka. Takže vezmeme dvacku a dokoupíme nějaké dvoulitrovky. Ty sice nemám kde chladit, ale nevadí, vyrobím led Nezapomeňte, že 16. v neděli u mě Editováno: 4. Červenec 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 No o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 At veme 30ku Plzne nebo alespon Birell. Budu pit k dobremu masicku nejaky cmoudsky chcanky. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Ten Birell není špatný nápad, dá se tuším koupit soudek malej, tak by to mohlo kompenzovat méně Kofoly. Ale taky by se musel nějak ochladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Tak já budu pít čipovanou Plzeň [emoji3] Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 pawoukovi nebrzdí auto! http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/problemy-s-brzdami-v-cr-musi-do-servisu-12-tisic-skodovek-a-vw.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Pche, já mám brzdy vždy v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Když povidá pan Kokta, že nebrzdí, tak to nebrzdí, jaképak odmlouvání 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Kdepak je plačka? Asi oslavuje úspěch, pač zákonodárci mu odklepli střílení z kvéru na veřejnosti podle libosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Náhodou konečně závada, která vrací řízení řidičům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Akorad, tady prave noc ridicu nemame. Byl jsem dnes na cyklotoure de Cheb. 72km 3h05. No ted lezim a nemuzu se jit ani vychcat. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Dej bacha, ať nemáš ze sedla vejce na hniličko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 To jsi si zarazil sedačku do prdele 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Ty vole nejsem kokta. [emoji23] No vejce mam michany skoro. To je pravda. Kdyz se ti tam to sedlo s tema koulema mele, ale co bych Vam povidal. To by zajimalo stejne jen Koktu. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 asi si mě s někým pleteš, nejsem honza musil který to s tebou zkusil. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Forum pro pumpičkáře je někde jinde. Tady je to pro ty, co jim voní benzín a smrdí nafta. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 No jo nevite o co prichazite. Buchty co se jim to prsilo na kolech na cyklostezce, buchty co se jim to prsilo na bruslich a konecne, cesta vede v soubehu s Ohri a tam se to zas prsilo vodarkam, nejednou jsem malem sjel do prikopu. Benzin je fajn, kdyz proudi poradnym hrdlem, treba hrdlem Jaguara a ne hrdylkem papundeklove slepice. Jo jeste tu pry mame medveda Kodiaqa, jen ze to je medvidek Koala co si hraje na Gryzzliho. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 (editace) Když tě strejda svezl svým mocným SUV Kordiaqem, tak si ho chtěl taky! Rodina uznáváte JENOM kvalitní značku škoda a kupujete ihned novinky! Já sem se vždycky divil, jaký blázen může dát mega za škodovku, tvoje příbuzná rodina ano Editováno: 6. Červenec 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky