Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To neva, Stan studoval techniky jizdy a kdyz se manzelka nekoukala, on pro zmenu koukal po Barum hostezkach..To zase studoval neco jineho. [emoji23]

Jo jo, po nějaké stezce jsem šel do kopce na louku, abych měl výhled. :D

Na snezku za východem sluncef42b71c87ca1a37c0946aaa2dd38e9b3.jpg

V 30. 6. 2017 na 15:11, Petrrr napsal:

Ty vole proč bych v Thálii vozil koberec, ten můžu dát na střechu na Rapida a když na to dojde tak i na střechu na Thálii. Mně stačí, že se tam vejde v pohodě jeden velkej rodinnej nákup ( samozřejmě v Globusu) a nebo kočárek i s malym.  Do citiga nedáš do kufr ani ten  PILSNER URQUELL 12 0,5l 8pack natož celou basu. Ale je pravda, že jen o kufru to není. Já netvrdím, že je Thálie nejlepší na světě a citigo bude mít asi lepší jízdní vlastnosti. Ovšem poměr cena ( 210tis) výkon je bezkonkurenční v té době před 6ti lety. To sis totiž mohl koupit tak akorád krátkou Fábii 2 za 260 ve výbavě Junior.

ty woe 210 bych za to nedal..dával jsem 168 v plný palbě..

Jen že, já ji kupoval před 6,5 lety a tehdá tyto ceny byly. A to mám střední výbavu + nějaké příplatky ( rádio, zrcátka v elektrice apod.)

...a taky volant, řadící páku, dveře atd....:D

V 3. 7. 2017 na 17:24, Petrrr napsal:

Jen že, já ji kupoval před 6,5 lety a tehdá tyto ceny byly. A to mám střední výbavu + nějaké příplatky ( rádio, zrcátka v elektrice apod.)

já měl výbavu Privilege, + sedačkový pytle+metla+autoklima, víc tam už přidat nešlo 

Upraveno od FannanekH

• Autor

Tak chlapci, ako sa tu máťe? ;)  Mluvil jsem s hubeným Kozákem, zkusí pochystat tu kofolu, bohužel 30 litrů se nedělá, jenom dvacítka nebo padesátka. Takže vezmeme dvacku a dokoupíme nějaké dvoulitrovky. Ty sice nemám kde chladit, ale nevadí, vyrobím led ;)

Nezapomeňte, že 16. v neděli u mě ;) 

Upraveno od Clint

No o tom žádná B)

At veme 30ku Plzne nebo alespon Birell. Budu pit k dobremu masicku nejaky cmoudsky chcanky. [emoji23]

Ten Birell není špatný nápad, dá se tuším koupit soudek malej, tak by to mohlo kompenzovat méně Kofoly. Ale taky by se musel nějak ochladit.

• Autor

Tak já budu pít čipovanou Plzeň [emoji3]

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Pche, já mám brzdy vždy v naprostém pořádku. :kol-48:

• Autor

Když povidá pan Kokta, že nebrzdí, tak to nebrzdí, jaképak odmlouvání ;) 

• Autor

Kdepak je plačka? Asi oslavuje úspěch, pač zákonodárci mu odklepli střílení z kvéru na veřejnosti podle libosti :D

Náhodou konečně závada, která vrací řízení řidičům.

Akorad, tady prave noc ridicu nemame. Byl jsem dnes na cyklotoure de Cheb. 72km 3h05. No ted lezim a nemuzu se jit ani vychcat. [emoji3]

Dej bacha, ať nemáš ze sedla vejce na hniličko :D

• Autor

To jsi si zarazil sedačku do prdele :D

Ty vole nejsem kokta. [emoji23] No vejce mam michany skoro. To je pravda. Kdyz se ti tam to sedlo s tema koulema mele, ale co bych Vam povidal. To by zajimalo stejne jen Koktu. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

asi si mě s někým pleteš, nejsem honza musil který to s tebou zkusil.

:D  Forum pro pumpičkáře je někde jinde. Tady je to pro ty, co jim voní benzín a smrdí nafta. :kol-48:

No jo nevite o co prichazite. Buchty co se jim to prsilo na kolech na cyklostezce, buchty co se jim to prsilo na bruslich a konecne, cesta vede v soubehu s Ohri a tam se to zas prsilo vodarkam, nejednou jsem malem sjel do prikopu.
Benzin je fajn, kdyz proudi poradnym hrdlem, treba hrdlem Jaguara a ne hrdylkem papundeklove slepice. Jo jeste tu pry mame medveda Kodiaqa, jen ze to je medvidek Koala co si hraje na Gryzzliho. [emoji23]

Když tě strejda svezl svým mocným SUV Kordiaqem, tak si ho chtěl taky! Rodina uznáváte JENOM kvalitní značku škoda a kupujete ihned novinky! Já sem se vždycky divil, jaký blázen může dát mega za škodovku, tvoje příbuzná rodina ano :D:D 

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.