Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 10 hodinami, Pawouk napsal:

:D  Forum pro pumpičkáře je někde jinde. Tady je to pro ty, co jim voní benzín a smrdí nafta. :kol-48:

A kedy bude verejná poprava a lynčovanie na námestí tých, čo im nafta vonia ? :(

Hned, jak je zakážou. A to bude brzy. Bohužel vzápětí zakážou i benzín. Pak budeme hledat elektrické zásuvky. :kol-48:

Niečo na tom bude, lebo aj červená brzdová kvapalina pekne voňala a zrušili ju ako triedneho nepriateľa.:kol-26:

Kokto, stryc je blazen jako jini tady. Tuhle jsem si dovolil napsat na FB u clanku o Toure de France a Karoqem poznamku jestli ten klump tech 3500 km jako doprovodny vuz vydrzi a on si to precetl a malem se se mnou nebavil. [emoji23]

před 35 minutami, Pawouk napsal:

Hned, jak je zakážou. A to bude brzy. Bohužel vzápětí zakážou i benzín. Pak budeme hledat elektrické zásuvky. :kol-48:

No, chlapi, blíží se doba temna... 

Před hodinou, Pawouk napsal:

"Dnes Volvo oznámilo, že od roku 2019 bude vyrábět jen auta na baterky. " a ještě hybridy prej

že já sem na tohle forum zase lezu :D tady se fakt člověk namlátí smíchy :D:D ta klapka na laufu :D:D:D už čekam jenom kdy bude řezat pružiny :D

podívejte se :

20170124_081431.jpg.f52518d62eabfc7e6fc049b4fc7cf4a5.jpg

Upraveno od kokta7

Motosi, to je úplně jedno, i kdybychom měli kvůli elektromobilitě zdechnout, už ji nikdo nezastaví. Jakmile se z toho stala politika a začaly se tam točit obrovské peníze, není šance na zvrat...

A zamestnanci energetiky dostanú deputát rovno domov, prípadne zamestnaneckú cenu na kWh. :D. To bude radosti na Starém bělidle.

To by mně vyhovovalo, vyrábíme a dodáváme i elektřinu. :kol-48:

• Autor

Dneska jsem chatoval se ztraceným Pančákem, vypadá to, že tak ztracený není. Zítra nám zařídí sud Kofoly a šestnáctého přijede i s manželkama [emoji1]

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

• Autor

Poradí mi zase někdo jak v Tlapatlaku vypnu tu zkurvenou hlášku o odeslání? Nemůžu to zase najit

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Figurka/nastavení/podpis...

• Autor

Tak a je to doufám..

Už je to OK

Neni, ja to porad vidim. Dnes jsem byl s rodinou v Usti v Zoo. Projizdel jsem Motosovo rajem. Tam kdyz clovej kdekoliv sjede ze silnice. Nezahuci do lesa, ale do kilometrove cerne jamy. [emoji3]

Ty zase tupluješ příspěvky [emoji23]

[emoji23] [emoji23] [emoji23] To je pro sicher, pro mene chapave. Motosovi delam 3D text. Pro kazde oko jeden. [emoji23]

[emoji23]

Tak třeba sjel Petrrr 2x.[emoji23]

• Autor

No právě, že mě diesel oproti TSI kouří tak desetinou :D  TSI bylo jak lokomotiva, za mnou olejovej mrak, že plačkovi nepomohly ani ostřiky s jarovou vodou :D (leje tam jar, aby ušetřil na krabičák)

Upraveno od Clint

No Pawouku máš to špatně,... Oktávka v dýzlu, metle a kombajnu, jinak to nejede vodspoda jako kráva [emoji23]

• Autor

V tu neděli na naši gril párty přijede možná s rodinou i šéf prodeje Škodovky z Radotína, takže doufám, že Plačka nebude mít ty ty svoje anti škodovácký výjevy a diskuze :D:D

Na oplátku budete mít protekci při nákupu novejch kár :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.