Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 10 hodinami, Pawouk napsal:

:D  Forum pro pumpičkáře je někde jinde. Tady je to pro ty, co jim voní benzín a smrdí nafta. :kol-48:

A kedy bude verejná poprava a lynčovanie na námestí tých, čo im nafta vonia ? :(

• Pozitivní 4
Vloženo

Kokto, stryc je blazen jako jini tady. Tuhle jsem si dovolil napsat na FB u clanku o Toure de France a Karoqem poznamku jestli ten klump tech 3500 km jako doprovodny vuz vydrzi a on si to precetl a malem se se mnou nebavil. [emoji23]

• Pozitivní 3
Vloženo
před 35 minutami, Pawouk napsal:

Hned, jak je zakážou. A to bude brzy. Bohužel vzápětí zakážou i benzín. Pak budeme hledat elektrické zásuvky. :kol-48:

No, chlapi, blíží se doba temna... 

Vloženo
Před hodinou, Pawouk napsal:

Hned, jak je zakážou. A to bude brzy. Bohužel vzápětí zakážou i benzín. Pak budeme hledat elektrické zásuvky. :kol-48:

"Dnes Volvo oznámilo, že od roku 2019 bude vyrábět jen auta na baterky. " a ještě hybridy prej

Vloženo (editace)

že já sem na tohle forum zase lezu :D tady se fakt člověk namlátí smíchy :D:D ta klapka na laufu :D:D:D už čekam jenom kdy bude řezat pružiny :D

podívejte se :

20170124_081431.jpg.f52518d62eabfc7e6fc049b4fc7cf4a5.jpg

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Motosi, to je úplně jedno, i kdybychom měli kvůli elektromobilitě zdechnout, už ji nikdo nezastaví. Jakmile se z toho stala politika a začaly se tam točit obrovské peníze, není šance na zvrat...

• Pozitivní 1
Vloženo

Dneska jsem chatoval se ztraceným Pančákem, vypadá to, že tak ztracený není. Zítra nám zařídí sud Kofoly a šestnáctého přijede i s manželkama [emoji1]

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

• Pozitivní 2
Vloženo

Poradí mi zase někdo jak v Tlapatlaku vypnu tu zkurvenou hlášku o odeslání? Nemůžu to zase najit

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Vloženo

Neni, ja to porad vidim. Dnes jsem byl s rodinou v Usti v Zoo. Projizdel jsem Motosovo rajem. Tam kdyz clovej kdekoliv sjede ze silnice. Nezahuci do lesa, ale do kilometrove cerne jamy. [emoji3]

Vloženo (editace)

No právě, že mě diesel oproti TSI kouří tak desetinou :D  TSI bylo jak lokomotiva, za mnou olejovej mrak, že plačkovi nepomohly ani ostřiky s jarovou vodou :D (leje tam jar, aby ušetřil na krabičák)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

V tu neděli na naši gril párty přijede možná s rodinou i šéf prodeje Škodovky z Radotína, takže doufám, že Plačka nebude mít ty ty svoje anti škodovácký výjevy a diskuze :D:D

Na oplátku budete mít protekci při nákupu novejch kár :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...