Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

před 10 hodinami, Pawouk napsal:

:D  Forum pro pumpičkáře je někde jinde. Tady je to pro ty, co jim voní benzín a smrdí nafta. :kol-48:

A kedy bude verejná poprava a lynčovanie na námestí tých, čo im nafta vonia ? :(

Hned, jak je zakážou. A to bude brzy. Bohužel vzápětí zakážou i benzín. Pak budeme hledat elektrické zásuvky. :kol-48:

Niečo na tom bude, lebo aj červená brzdová kvapalina pekne voňala a zrušili ju ako triedneho nepriateľa.:kol-26:

Kokto, stryc je blazen jako jini tady. Tuhle jsem si dovolil napsat na FB u clanku o Toure de France a Karoqem poznamku jestli ten klump tech 3500 km jako doprovodny vuz vydrzi a on si to precetl a malem se se mnou nebavil. [emoji23]

před 35 minutami, Pawouk napsal:

Hned, jak je zakážou. A to bude brzy. Bohužel vzápětí zakážou i benzín. Pak budeme hledat elektrické zásuvky. :kol-48:

No, chlapi, blíží se doba temna... 

Před hodinou, Pawouk napsal:

"Dnes Volvo oznámilo, že od roku 2019 bude vyrábět jen auta na baterky. " a ještě hybridy prej

že já sem na tohle forum zase lezu :D tady se fakt člověk namlátí smíchy :D:D ta klapka na laufu :D:D:D už čekam jenom kdy bude řezat pružiny :D

podívejte se :

20170124_081431.jpg.f52518d62eabfc7e6fc049b4fc7cf4a5.jpg

Upraveno od kokta7

Motosi, to je úplně jedno, i kdybychom měli kvůli elektromobilitě zdechnout, už ji nikdo nezastaví. Jakmile se z toho stala politika a začaly se tam točit obrovské peníze, není šance na zvrat...

A zamestnanci energetiky dostanú deputát rovno domov, prípadne zamestnaneckú cenu na kWh. :D. To bude radosti na Starém bělidle.

To by mně vyhovovalo, vyrábíme a dodáváme i elektřinu. :kol-48:

• Autor

Dneska jsem chatoval se ztraceným Pančákem, vypadá to, že tak ztracený není. Zítra nám zařídí sud Kofoly a šestnáctého přijede i s manželkama [emoji1]

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

• Autor

Poradí mi zase někdo jak v Tlapatlaku vypnu tu zkurvenou hlášku o odeslání? Nemůžu to zase najit

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Figurka/nastavení/podpis...

• Autor

Tak a je to doufám..

Už je to OK

Neni, ja to porad vidim. Dnes jsem byl s rodinou v Usti v Zoo. Projizdel jsem Motosovo rajem. Tam kdyz clovej kdekoliv sjede ze silnice. Nezahuci do lesa, ale do kilometrove cerne jamy. [emoji3]

Ty zase tupluješ příspěvky [emoji23]

[emoji23] [emoji23] [emoji23] To je pro sicher, pro mene chapave. Motosovi delam 3D text. Pro kazde oko jeden. [emoji23]

[emoji23]

Tak třeba sjel Petrrr 2x.[emoji23]

• Autor

No právě, že mě diesel oproti TSI kouří tak desetinou :D  TSI bylo jak lokomotiva, za mnou olejovej mrak, že plačkovi nepomohly ani ostřiky s jarovou vodou :D (leje tam jar, aby ušetřil na krabičák)

Upraveno od Clint

No Pawouku máš to špatně,... Oktávka v dýzlu, metle a kombajnu, jinak to nejede vodspoda jako kráva [emoji23]

• Autor

V tu neděli na naši gril párty přijede možná s rodinou i šéf prodeje Škodovky z Radotína, takže doufám, že Plačka nebude mít ty ty svoje anti škodovácký výjevy a diskuze :D:D

Na oplátku budete mít protekci při nákupu novejch kár :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.