šulda Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 před 3 hodinami, PANCHO napsal: to neni vazne mysleno ne? na to prece nikdo neskoci. Bohužel se i tací najdou. Pawouk>> Já myslel že už to dávno máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Ale asi špatně namontovaný, když nevyhrávám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 že ty jsi to dal na hadici od chlazení 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 https://www.novinky.cz/auto/444160-motor-1-5-tsi-zacne-skoda-v-octavii-nabizet-az-pristi-rok.html PAWOUK UŽ BĚŽÍ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 před 3 hodinami, Malta napsal: že ty jsi to dal na hadici od chlazení A sakra, tys na to kápnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 hoši já bych se to bál namontovat..co když mi to začnej samo vyrábět naftu? co s ní pak budu dělat??? pak to budou mít všichni a šejci jí nechtěj kupovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Plačka se tu sice směje, ale už objednal pro obě auta 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 https://www.autorevue.cz/v-nemecku-chystaji-upravu-emisi-nox-skoro-pro-vsechna-dieselova-auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 (editace) V 19. 7. 2017 na 20:59, stanmar napsal: Když už tak - do plna před dvěma roky... tak to si měl fakt smůlu... njn co naděláme. V 19. 7. 2017 na 23:21, Sabiza napsal: @kokta7 koukám, profesionální lakovna. Máš na tom ještě nějaký tuning? jojo přestně tak jo mám, zahrádku na střeše a v kufru jsou šuplíky a regály pro fanoušky značky škoda https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/der-spiegel-predni-nemecke-automobilky-tvorily-od-90-let-kartel-dohodly-se-i-na-podvodnem-softwaru-34639?dop-ab-variant&seq-no=2&source=hp Editováno: 22. Červenec 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 před 18 hodinami, Clint napsal: Plačka se tu sice směje, ale už objednal pro obě auta On má nějaké auta ? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Vcera jsem je se strycem v Kardiaqu a kdyz clovek vezme za madlo dveri po tom co auto stalo na slunicku tak to skripe a vrze jak nejaka Dacie. No jo, Skoda i kdyby mela model za 3mil., bude to porad a vzdy jen Skoda. Protoze prave takove detaily delaji rozdil mezi smelem a kvalitnim autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 ale pomluvit si mu to nemohl co protože jinak by si šel do ubytovny pěšky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 před 18 hodinami, Petrrr napsal: Vcera jsem je se strycem v Kardiaqu a kdyz clovek vezme za madlo dveri po tom co auto stalo na slunicku tak to skripe a vrze jak nejaka Dacie. No jo, Skoda i kdyby mela model za 3mil., bude to porad a vzdy jen Skoda. Protoze prave takove detaily delaji rozdil mezi smelem a kvalitnim autem. To udělá i na audině za 3mega. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 zvláštní že u rapida, zrovna tohle když to srovnám, tak u Rapida je to šepot květin. U F2 služebních v práci, jsem to taky nikdy nezaznamenal min. ne tak abych si toho všimnul. U Kardiaqa za to stačilo jen vzít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 nesmíš za to brát jako za vocas když jdeš venčit slimejše... musíš něžně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Asi tak, jako v tomto videu v čase 1:32. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Petrrr kinderplačka chtěl jenom naznačit, že jeho Tálie je prostě lepší jak Kokodák. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 to rozhodně thalie nevržou..ty skřípou..a to je jinej zvuk než vrzání škodovky 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Opelbiza prej plačkovi vymění Inshitgnii za kinderku. Petrrr si to moc přeje. Na srazu za boudou dokonce Opelbizovi čadil rákosku, aby mu dovolil se v tom svézt. [emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 si jako někdo myslí že tu petrovo kinderplačku někdobude chtít? ta je prolitá tunama slz... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Tak jsem vrátil supa3 a těžký návrat do dvojky. Pripadám si jako v malém žebřiňáku. Alespoň jede a nechrochtá.[emoji1] [emoji1] [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 ta podložka díky pošlu kámošovi do Kvasin, co tam vyrábí za píčoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 To je DoDo. Asi klepalo zadní plato. Jinak v motoru muselo být stádo kun. Tapec byl jak vata. Raději jsem to hned zabouchl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 stále stejný, Superb vlajková loď - a dodo home. A jde při tom o věci na které každý přijde za čtvrt roku užívání. Řekněte mi teda někdo jak to ti chomouti testujou teda. jo já vím, na lidech, co jim za to ještě zaplatí balík za to "když znáš ten pocit". No jo no Škoda - lidový vůz za nekřesťanský prachy. To by si mohli dát místo Siply never. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 TADY, TO JE KVALITA. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co-stoji-za-uspechem-dacie-a-kam-ted-miri-sef-prozradil-co-bylo-a-bude/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky