Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 3 hodinami, PANCHO napsal:

to neni vazne   mysleno ne?  na to prece nikdo neskoci.

Bohužel se i tací najdou.

Pawouk>> Já myslel že už to dávno máš :D

Vloženo (editace)
V 19. 7. 2017 na 20:59, stanmar napsal:

Když už tak - do plna před dvěma roky...

tak to si měl fakt smůlu... njn co naděláme.

V 19. 7. 2017 na 23:21, Sabiza napsal:

@kokta7 koukám, profesionální lakovna. Máš na tom ještě nějaký tuning? :D

jojo přestně tak :D jo mám, zahrádku na střeše a v kufru jsou šuplíky a regály :D

pro fanoušky značky škoda :D

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/der-spiegel-predni-nemecke-automobilky-tvorily-od-90-let-kartel-dohodly-se-i-na-podvodnem-softwaru-34639?dop-ab-variant&seq-no=2&source=hp

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Vcera jsem je se strycem v Kardiaqu a kdyz clovek vezme za madlo dveri po tom co auto stalo na slunicku tak to skripe a vrze jak nejaka Dacie. No jo, Skoda i kdyby mela model za 3mil., bude to porad a vzdy jen Skoda. Protoze prave takove detaily delaji rozdil mezi smelem a kvalitnim autem.

Vloženo
před 18 hodinami, Petrrr napsal:

Vcera jsem je se strycem v Kardiaqu a kdyz clovek vezme za madlo dveri po tom co auto stalo na slunicku tak to skripe a vrze jak nejaka Dacie. No jo, Skoda i kdyby mela model za 3mil., bude to porad a vzdy jen Skoda. Protoze prave takove detaily delaji rozdil mezi smelem a kvalitnim autem.

To udělá i na audině za 3mega.

• Pozitivní 1
Vloženo

zvláštní že u rapida, zrovna tohle když to srovnám, tak u Rapida je to šepot květin. U F2 služebních v práci, jsem to taky nikdy nezaznamenal min. ne tak abych si toho všimnul. U Kardiaqa za to stačilo jen vzít. 

Vloženo

Opelbiza prej plačkovi vymění Inshitgnii za kinderku. Petrrr si to moc přeje. Na srazu za boudou dokonce Opelbizovi čadil rákosku, aby mu dovolil se v tom svézt. [emoji6]

• Pozitivní 2
Vloženo

stále stejný, Superb vlajková loď - a dodo home. A jde při tom o věci na které každý přijde za čtvrt roku užívání. Řekněte mi teda někdo jak to ti chomouti testujou teda. jo já vím, na lidech, co jim za to ještě zaplatí balík za to "když znáš ten pocit". No jo no Škoda - lidový vůz za nekřesťanský prachy.  To by si mohli dát místo Siply never. 

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...