Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Lanovkou jezdí stejně jenom chcípácí a zazobaní Pražáci :D . Na Sněžku už jsem kdysi pěšky z Pece šel. 

Já jsem pro 22.

Odkaz nikam nevede - vidím jen bílou stránku. Nicméně Can Am Spyder je opravdu zajímavý stroj.

před 2 hodinami, Pawouk napsal:

Odkaz nikam nevede - vidím jen bílou stránku. Nicméně Can Am Spyder je opravdu zajímavý stroj.

já to vidím normálně ... nicméně mít 529 000 Kačáků, za tříkolku bych je určitě neutratil :D

Když je v Praze abnormální hic....

5980d419ec686_tmax.thumb.jpg.f48a9a86bc19592b42b7aebcf492abcb.jpg

98 tady na Karlovarsku mame normalne. V aute si to pak obcas vyklamitizuju taky na prijemnych 36.

V kutné bylo vice [emoji23][emoji23]33f7a833b232496f3f91528b5ed09a37.jpg

@PANCHO Tak koukám, že RSo už zase jezdí. Jaký si nechal dát svíčky tentokrát? Co to nakonec v tom válci odneslo, nemáš více detailů, co bys chtěl/mohl zveřejnit?

K teplotě - na sluníčku jsou tam ještě lepší údaje...

tep1.thumb.jpg.a59bbd243df8f6954f61f6c83c37dbe9.jpg

...jsem si v první chvíli myslel, že odešlo čidlo

před 8 minutami, rayx napsal:

@PANCHO Tak koukám, že RSo už zase jezdí. Jaký si nechal dát svíčky tentokrát? Co to nakonec v tom válci odneslo, nemáš více detailů, co bys chtěl/mohl zveřejnit?

škodáváci a wágenáci zásadně nepíšou o zavádách na svych autech, protože přeci sou nejlepší :D

proto civic ve všech verzích má vzadu multilink a wágen ne :D 

• Autor

Co sem motáš tu japonskou srágoru? Civik hlavně nemá ani motor [emoji23] Tedy pokud nemají nějakou ostrou verzi

kokto

Ty jsi taky plačka....

Bože, dnes už ty lidi nic nevydrží:kol-129:

Upraveno od stanmar

před 55 minutami, Clint napsal:

Co sem motáš tu japonskou srágoru? Civik hlavně nemá ani motor emoji23.png Tedy pokud nemají nějakou ostrou verzi

prej nemá motor :D:D jenom o 50kw víc než tvoje vysněná oktavie rs :D ¨a litrový motory dnes mají všichni.

Upraveno od kokta7

před 9 hodinami, stanmar napsal:

kokto

Ty jsi taky plačka....

Bože, dnes už ty lidi nic nevydrží:kol-129:

No joooo, Petrrr už tu šíří zhoubnou nákazu :D

Jo, tady se podívej na nákazu, on tě smích přejde.

Koupit si zkušební vzorek je terno. Ale nekup to za ty prachy. :D

Všechny Škody ( a ne jen ty abych se nedotkl Škodalízalů) jsou dnes zkušební vzorky, prodává se to 3roky a když už by to mohlo být vychytané přijde facelift a jsi zase na začátku. Do toho další nové a nové modely, nové a nové šunky aby se plnil plán VW. 

Tak si kup Ladu vesta. Plná palba za cenu kinderky v základu. Popř. zvedni kvalitu přehozením unaků na Fiat.[emoji12]

• Autor

V tom článku je víc pravopisných chyb, než pravdivých fakt. Tomu věří jen kinderplačka [emoji23]

Navíc on ty chyby ani nepozná [emoji23]

Ne, vis co udelam? Koupim 10 let stary Ford Fusion. I ten bude spolehlivejsi nez jakakoliv nova Schade. A jeste usetrim a to jeste vic nez v pripade Lady. Vsak ty to sam dobre znas. Na srazy Skoda uz ani Skodu neberes protoze by to nevydrzelo cestu, jezdis Fusionem. [emoji23]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.