Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Lanovkou jezdí stejně jenom chcípácí a zazobaní Pražáci :D . Na Sněžku už jsem kdysi pěšky z Pece šel. 

Já jsem pro 22.

Odkaz nikam nevede - vidím jen bílou stránku. Nicméně Can Am Spyder je opravdu zajímavý stroj.

před 2 hodinami, Pawouk napsal:

Odkaz nikam nevede - vidím jen bílou stránku. Nicméně Can Am Spyder je opravdu zajímavý stroj.

já to vidím normálně ... nicméně mít 529 000 Kačáků, za tříkolku bych je určitě neutratil :D

Když je v Praze abnormální hic....

5980d419ec686_tmax.thumb.jpg.f48a9a86bc19592b42b7aebcf492abcb.jpg

98 tady na Karlovarsku mame normalne. V aute si to pak obcas vyklamitizuju taky na prijemnych 36.

V kutné bylo vice [emoji23][emoji23]33f7a833b232496f3f91528b5ed09a37.jpg

@PANCHO Tak koukám, že RSo už zase jezdí. Jaký si nechal dát svíčky tentokrát? Co to nakonec v tom válci odneslo, nemáš více detailů, co bys chtěl/mohl zveřejnit?

K teplotě - na sluníčku jsou tam ještě lepší údaje...

tep1.thumb.jpg.a59bbd243df8f6954f61f6c83c37dbe9.jpg

...jsem si v první chvíli myslel, že odešlo čidlo

před 8 minutami, rayx napsal:

@PANCHO Tak koukám, že RSo už zase jezdí. Jaký si nechal dát svíčky tentokrát? Co to nakonec v tom válci odneslo, nemáš více detailů, co bys chtěl/mohl zveřejnit?

škodáváci a wágenáci zásadně nepíšou o zavádách na svych autech, protože přeci sou nejlepší :D

proto civic ve všech verzích má vzadu multilink a wágen ne :D 

• Autor

Co sem motáš tu japonskou srágoru? Civik hlavně nemá ani motor [emoji23] Tedy pokud nemají nějakou ostrou verzi

kokto

Ty jsi taky plačka....

Bože, dnes už ty lidi nic nevydrží:kol-129:

Upraveno od stanmar

před 55 minutami, Clint napsal:

Co sem motáš tu japonskou srágoru? Civik hlavně nemá ani motor emoji23.png Tedy pokud nemají nějakou ostrou verzi

prej nemá motor :D:D jenom o 50kw víc než tvoje vysněná oktavie rs :D ¨a litrový motory dnes mají všichni.

Upraveno od kokta7

před 9 hodinami, stanmar napsal:

kokto

Ty jsi taky plačka....

Bože, dnes už ty lidi nic nevydrží:kol-129:

No joooo, Petrrr už tu šíří zhoubnou nákazu :D

Jo, tady se podívej na nákazu, on tě smích přejde.

Koupit si zkušební vzorek je terno. Ale nekup to za ty prachy. :D

Všechny Škody ( a ne jen ty abych se nedotkl Škodalízalů) jsou dnes zkušební vzorky, prodává se to 3roky a když už by to mohlo být vychytané přijde facelift a jsi zase na začátku. Do toho další nové a nové modely, nové a nové šunky aby se plnil plán VW. 

Tak si kup Ladu vesta. Plná palba za cenu kinderky v základu. Popř. zvedni kvalitu přehozením unaků na Fiat.[emoji12]

• Autor

V tom článku je víc pravopisných chyb, než pravdivých fakt. Tomu věří jen kinderplačka [emoji23]

Navíc on ty chyby ani nepozná [emoji23]

Ne, vis co udelam? Koupim 10 let stary Ford Fusion. I ten bude spolehlivejsi nez jakakoliv nova Schade. A jeste usetrim a to jeste vic nez v pripade Lady. Vsak ty to sam dobre znas. Na srazy Skoda uz ani Skodu neberes protoze by to nevydrzelo cestu, jezdis Fusionem. [emoji23]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.