rayx Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 (editace) Třeba nejsem sám, kdo i dnes ty jednoduché čepelky jede , no a moje předchozí působište potřebovalo tisíce průmyslových čepelek, tak pokud to maj zmáklý, může to být zajímavý. Ale cena práce je a začne být problém ... Editováno: 18. Září 2017, autor: rayx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 jj, i průmyslové dělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 http://www.auto.cz/uprava-1-6-tdi-kvuli-servisni-akci-dieselgate-zjistovali-ma-smysl-jezdit-servisu-109936 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Nezapomeňte šmejdi, že zítra sraz Krušárna [emoji106] [emoji106] [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Petrrr Plačka se neholí, fousy se zbytkama nudlí z polévky uřezává rybičkou. Já používám ty desetibřité od Gillette, ale jsou drahé, tak je měním, až s nima nerozříznu ani list papíru [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Tak borci, od MR2019 všechny motory TSI (1.0 a 1.5) ve škodovkách s filtrem pevných částic. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Tak to 12/2018 koupit pořádnou kinderkáru v Monte Carlo a vydržet s ní několik let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 To těžko, protože pokud ŠA dodrží své zvyklosti, tak MR2019 naběhne od 22KT 2018. A to je v květnu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Co takhle ty sračky nekupovat už vůbec. Zlatej můj kinder, zrovna jsem přemýšlel, jestli ho nenechám chipnout, ale nakonec jsem se rozhodl, že nenechám, že těch 13kw i kdyby to bylo s papírem s homologací za to nestojí. Jo a žiletky jsem používal naposled jako puberťák, od vojny jedu jen strojky mechanické na střídačku Philips, nyní Braun. No a od té doby co jsem ženatej se holim třeba jednou za 14 dní. Počínající plnovous oholim strojkem na vlasy ( zase Philips) pak zbytek dojedu Braunem, sice mi to te´d řvalo, že chce vyměnit holící hlavu, ale když jsem se koukl, že stojí jako třetina nového celého strojku, tak jsem se na to vyprdnul, holím se dál a žádnej stres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Braun = Gillette, takže jsi zůstal zase u koncernu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Jeho škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 1 hodinou, Pawouk napsal: Tak borci, od MR2019 všechny motory TSI (1.0 a 1.5) ve škodovkách s filtrem pevných částic. A co sis přečetl o 2.0 TSI? Nebo to zatím neřeší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 56 minutami, Malta napsal: Braun = Gillette, takže jsi zůstal zase u koncernu Aha, to ani nevím. Ale Já kupoval Astry. A když došly někdy, tak jednorázovku co má manželka na nohy. Tvrdí chlapi ze západu to tak neřeší. Nejsem žádnej buzerant jako Clint abych se denně musel holit nějakým sráčem typu Gillete Mach 3, nebo co to te´d dávají v reklamě co se s tím holí ti fotbalisti a aby měli hebkou tvář napatlají si jí pak niveou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: Nezapomeňte šmejdi, že zítra sraz Krušárna Ajajaj, Clinte, omluva, ale zejtra to nakonec nedám. Jako omluvenku ti příště platím večeři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 59 minutami, kokta7 napsal: A co sis přečetl o 2.0 TSI? Nebo to zatím neřeší? O 2.0 a 1.8 TSI tam nic není. Nicméně něco lze odvodit z tohoto - emisní norma EURO6c : Důležité termíny nabytí účinnosti EU zákonů1.září 2017: Všechny nově homologovaná vozidla budou při schvalování zkoušena již podle WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) a musí dodržet faktor konformity RDE (Real Drive Emission) na hodnotě nejvýše 2,1 (hodnoty emisí na silnici se nesmí odlišovat od hodnot dosahovaných v laboratoři více než o faktor 2,1 ). Pro benzínové motory platí nově zpřísněná hodnota horní hranice pro výskyt částic 6.000.000.000.000 (šest krát deset na jedenáctou) na kilometr - což předepisuje emisní norma "Euro 6c".1. září 2018: Všechny nově přihlašovaná vozidla musí plnit faktor konformity RDE 2,1. WLTP bude platit pro všechna nová vozidla. Euro 6c platí pro všechny nově vyrobená vozidla se zážehovým motorem. Pokud to není nějaký blud, tak z toho vyvozuji, že od září 2018 musí mít všechny prodávané přímovstřikové zážehové motory GPF. U Dieselů by tato norma měla znamenat přítomnost AdBlue u všech těchto motorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Ještě k GPF - údajně tam nebude docházet k cyklické regeneraci jako u dieselů, vzhledem k vyšší teplotě výfukových plynů u benzínu se filtr bude vlastně vypalovat (regenerovat) prakticky kontinuálně, při každém přidání plynu. Otázka zní, bude tomu tak i při nějakých pocukávačkách po městě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Kuci, jen tak mimochodem, co kupujete za zimní pneu? Potřebuji 225/55 R17 a uvažuji o Yokohama W.drive V905 nebo o Hankook Winter i*cept evo2 W320. Případně budu dobytek a koupím prostě Barumky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Nevím, posledně jsem koupil Dunlopy. Jenže problém je v tom, že na sněhu jsem je vlastně pořádně ani nevyzkoušel... Jinak OK, jen jsou dost hlučné. Na Atře jsem měl nějaké Nokiany, které na sněhu byly výborné, jinak hlučné a za vlhka dost kluzké. Ve větším rozměru jsou to vlastně jediné zimáky, co jsem jezdil Tak nevím. To je magor, hlavně, že tímto bude ohleduplný k životnímu prostředí. Lidská hloupost je skutečně nekonečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Sejde na tom, kam budeš v zimě často jezdit - na Prahu a okolí Ti budou asi stačit i Barumky. Já mám od začátku Dunlopy (navíc jen 15"), ale ty už nikdy. Jak píše brácha - hlučnost a navíc mě okolo 110 km/h hází. Kola jsem hned po první sezoně nechal převážit u profíků a vyvážení kola bylo ok. Letní to nědelají takže je to pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 55 minutami, beuticek napsal: Ajajaj, Clinte, omluva, ale zejtra to nakonec nedám. Jako omluvenku ti příště platím večeři. No a co my ostatní ? Takže si rovnou odlož celou výplatu.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 9 minutami, stanmar napsal: Sejde na tom, kam budeš v zimě často jezdit - na Prahu a okolí Ti budou asi stačit i Barumky. Okolí Prahy a čas od času cesta do Brna. Dál jezdit v zimě nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 25 minutami, stanmar napsal: No a co my ostatní ? Takže si rovnou odlož celou výplatu.. No to byste mě zruinovali. Holt Clint ke náčelník . Ale abyste neřekli, tak vám příště koupím kofolu nebo pivo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Když koupíš večeři i mně, budu celý týden tvrdit, jak jsou Škody nejlepší. Obzvláště ta Tvoje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 No to stojí za zvážení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 A celý tyden bude prudit, co jsi mu to koupil za blaf alá škoda a americkej hambáč je to nej na světě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky