Malta Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 ... a plyn do zapalovače 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 před 5 hodinami, Pawouk napsal: šuldo, a v kterém roce to bylo? 86 ale na zábavky sem rajzoval už od 15 a proto si pamatuju ty ceny piva Je teda pravda že mi v tý době stačili tři, ale to se časem sakra zlepšilo Jednou mě dovezli cajti domů že sem napitej a nejsem ještě plnoletej, což nebylo tak hrozný, tenkrát bylo před volbama a ono se jim nelíbilo co sme vykřikovali proti režimu. Byli ale hodný a fakt mě dovezli jen domů, zazvonili a postěžovali si tatíkovi. Ten mi před nima dal pár facek a že si to se mnou doma ještě vyřídí. No vyřídil, zatáhl mě dom a zavřel dveře. Když odjeli tak mi dal pajsku ať jdu a už se nenechám znova chytit Ale ať je to taky o oautech. První byla Škodovka, Spartak r.v. 59 a říkalo se jí Marta. Pomalovali jsme ji ve stylu květinových dětí a za přední okno dostala místo nálepky o zimních gumách s nižším indexem klasickou zákazovou tabulku - Přeprava osob zakázána 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 To je pěknej příběh. To já než chlast spíš holky. Chodil jsem s nima do různých barů, restaurací, vozil je v autě a na motorce.... A pak je píchal. Ale někdo jinej [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Jo zábavy, to byl fenomén. Nosil jsem háro a odrbanou džísku a docela slušně jsme tam chlastali - taky jsem začal v 16. V té době jsme také založili první kapelu. To byly časy... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Jooo to Clint taky nosil haaro. [emoji23][emoji23][emoji23] a s tema buchtama to tak ma do dnes. Sice ma manzelku, ale tu mu picha taky nekdo jinej. ( Pancho nebo soused Arab) nevyhoda tech nocnich 12tek co ma v praci. On sice v praci si odpocine, ale jeho zena ne. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Dneska už jsem starej a pohodlnej chcípák. Už mě baví jenom žrádlo a spaní [emoji23] 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Jo zábavy, to byl fenomén. Nosil jsem háro a odrbanou džísku a docela slušně jsme tam chlastali - taky jsem začal v 16. V té době jsme také založili první kapelu. To byly časy... [emoji3] Buď rád, že jsi kapelu založil a ne chytil [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Naštěstí máme ještě Pančáka, kterej to s ženskejma jako jedinej z nás ještě umí. Zachraňuje naší pověst, abychom se nepropadli do klubu Modré ústřice. Pawouk na holky není, doma místo holek honí elektromobily na počítači, ještě prej nečuchnul k pekáči, Kokta chodí za klukama do Porsche klubu a honěj si tam trika, Motosman je stejně jako já už věkově za horizontem a baví ho jen žrádlo, Petrrr už má doma odmakáno od souseda a tráví čas v práci v kutlochu, kde mu denně přeblafne rákosku služební pes Ajda a Ozák toho jen spoustu nakecá, klobásu si vymrskne na dálnici, když předjede nějakou audinu....Je to s náma špatné. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Já se hlásím taky do klubu jedlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 takže taky za zenitem jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 V tomto klubu je bod číslo jedna žrádlo a bod číslo dva kinderkárka. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 U Plačky je první kinder kárka, pač na jídlo nemá peníze [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Myslel, že když je Tříska, že bude plavat na hladině. A měl pravdu [emoji23] https://www.novinky.cz/domaci/450022-herec-jan-triska-je-ve-vaznem-stavu-v-nemocnici-spadl-z-karlova-mostu.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 nevím, šel jsem po Karláku nesčetněkrát v denní i večerní hodinu a nepochopím, jak někdo může spadnou dolů do Vltavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Asi byl vožralej jak zákon káže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 no to by mi sedělo tak možná na mladé pubertální Dány ale chlap s osmdesátkou na krku? ... ledaže by už senilněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Nebo to chtěl zabalit, projel kolem něj Olbiza v Inshitgnii a nechtělo se mu dál žít 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Projel kolem TDI bez DPF, zatocila se mu hlava a prepadl pres do vody. Jinak ja kdybych se chtel zabit nebudu tam skakat v 16h odpo ale spis ve 2 rano. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Tak do Vltavy bych taky neskákal, jednak nemá moc čistou vodu a navíc je studená. Ještě bych z toho mohl dostat šok a utopil bych se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Jo ale Spalek taky plave nebo jde ke dnu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 (editace) Už se tady na to holt nemohl dívat (ani se mu nedivím) a jelikož u sebe neměl zápalky, tak zkusil vodu Editováno: 24. Září 2017, autor: šulda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 V 9/22/2017 na 20:34, Clint napsal: Já makal u silnic od roku 1990 za 2200Kč měsíčně Tak to si jako šlapka moc nevydělal. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Tak Tříska skončil. [emoji26] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Velká škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky