beuticek Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Kdepak, zase mu upadne kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 a nebyla ta ruská trojka nakonec švédská? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 před 22 hodinami, Petrrr napsal: Ale ja mu to preji, nic neni zadarmo a ja bych s nim nemenil ani kdyby kupoval a mel na BMW7. Byla jen reakce na Stana. Stejne jak se nevyplati kupovat treba Rapida v plne, stejne tak se nevyplati kupovat treba Karota v plne. Je to uz takova palba, ze za to muzes mit lepsi vetsi auto stejne nebo jine prestiznejsi znacky. Vzdyt za 930 uz mas i doost slusne vybaveneho Kardiaqa. Proste jen takova vseobecna uvaha co jsou lidi ochotni jeste vysolit za Skodovku, a ruku na srdce, Skoda proste neni BMW. Ač to není moc často, v tomto s Tebou víceméně souhlasím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 před 11 hodinami, Clint napsal: Klucka, dneska jsem jel ráno do práce za 3,2/100, prostě nafta the Best of the Best To bylo jen proto, že dnes poněkud foukalo od západu a ty jsi otevřel všechny dveře, jenomže doteď vyléváš vodu z interiéru... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Tak co, máte už přezuto na zimní? Já to dokázal včera. Uvažuju že budu jak plačka a koupím si celoroční protektor, abych nemusel servisům dávat peníze. Budu pak mít prachy na krabičák a ukrajinský cíga. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 (editace) V 10/29/2017 na 9:09, Clint napsal: Klucka, dneska jsem jel ráno do práce za 3,2/100, prostě nafta the Best of the Best až budeme jezdit takto, tak budeme jezdit za 3.2/100. Editováno: 30. Říjen 2017, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 rooma jsem přezul v sobotu, fábku v neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Já už minulej tejden. Obě okťule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Kurňa já ještě Octu nepřezul. Ford zůstane na letních a Supa mám přezutýho. Opět překvápko u Supa. Letní na odpis a PZ prasklá, kousek na plátně a zborcená bočnice. To auto má větší spotřebu gum, jak benzínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 V 29.10.2017 na 10:10, beuticek napsal: Hooodně pěkná práce. Já jsem se dostal max. na 3,9. nj, to bylo ale při té vichřici, co mi šla celou dobu do zad Stačilo ve Strágu vyhodit kvalt a zabrzdil sem až na letišti 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Dneska ráno první sněhová nadílka a já mám letní gumáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Tak to tentokrát na letiště dokloužeš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Tohle je profík. http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/nebezpecne-chvile-na-silnici-hlasit-nebo-ne.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Starý, na FB již před týdnem. Ale zdejší dinosauři se mohou se zpožděním kochat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Jj. Stejně mám pocit, že někoho naboural. Tupá rána, než se ukáže v záběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Proč bych přezouval? Ťok říká jasně, až prvního! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 před 5 hodinami, Clint napsal: Dneska ráno první sněhová nadílka a já mám letní gumáky Našel jsem Ti na netu zimní obutí ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 jj, to je ekvivalent bot pro člověka co se Barumů pro auta týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 před 3 hodinami, Clerfayt napsal: Proč bych přezouval? Ťok říká jasně, až prvního! na pozemní komunikaci se nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytovat souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza. dávejte si však pozor na značku zimní výbava, která na vybraných úsecích zavádí bezpodmínečnou povinnost zimních pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 před 32 minutami, stanmar napsal: Našel jsem Ti na netu zimní obutí ... Ještě si zapomněl na čepici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Marketaci si uz asi nevi rady jak na Skodovku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Tohle by byl kovanej škodovák. Žádná plačka.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/majitel-otevrene-promluvil-o-potizich-tesly-model-s-zdokumentoval-rok-zivota-s-ni/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 No to je něcíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 před 42 minutami, skodaforum20 napsal: Marketaci si uz asi nevi rady jak na Skodovku. presne kvuli tomuto ke mne hyundai nesmi 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 I30N klidně a dost o ni uvažuji. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky