Sanek81 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Petrrr:nesmíš to brát tak vážně-je to show, dobře udělaná show.100k liber jsou pro ně takové větší drobné:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 A kluci, vy si myslíte, že za to platí??? Vždyť je to neskutečně výborná reklama automobilek. Víte kolik aut se "rozmlátí" při testech apod? Když tam dá Hyundai 20x i20 a oni je nakrásně pomlátí, tak je to obrovská reklama nejen v Británii, ale celoevropská, protože dnes je TopGear vysílán ve většině Evropských zemích. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) to není pravda, oni uznávají dostupná auta, dyť na ty speciály jezdí v ojetých autech do 100000kč, ovšem ceny ojetých aut sou v británii ještě níže.... to je prostě anglický humor no... dělají testy i hatchbacků, které jsou dostupné pro nás cenově.... na top gear kouká celý svět i v Africe je znají... Editováno: 9. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Neboj, že by byl Hyundai škodnej. Má zadarmo test drobných ťukanců a ještě to použije jako reklamu. Městu odolný... :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Petrrr pokud bys to nenasel dej vedet, mam to nahrane, jeste jsem nemel cas se na AMR podivat, byl jsem pryc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Tak se na to ani nedívej. Slušně bych to přirovnal k vaření s Babicou. Nebo to bylo zaplaceno od orgánů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 No já jsem se na AMR ani nepodíval..když jsem v upoutávce viděl testovací řidiče..... Fakt u nás už není pořádnej automobilistickej pořad!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 tak založíme nějakej my ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 To by nás a hlavně Tebe v MB milovali !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Museli bychom oslovit konkurenci, aby přispěla na právníky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) :D:D:D Tak to by byl masakr. Kokta by mel rubriku kodovani a chip, Clint - nauka o jizde zrucnosti s DSG, Ja a Radius reklamace, Motosman jizda na plny plyn aneb jak tankovat co nejcasteji, Pawouk mluvci a spravce www. atd. :-) Editováno: 9. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 No já jsem se na AMR ani nepodíval..když jsem v upoutávce viděl testovací řidiče..... Fakt u nás už není pořádnej automobilistickej pořad!! presne, ? zamackl jsem slzu a ani jsem to nevidel dokonce, usnul jsem u toho , jak to bylo zazivne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Jo a když by nějaký divák držkoval, že se mu to nelíbí, dal bych mu BAN. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ozi bude dělat analitika a kameramana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 No a já bych teda možná propůjčil svojí Octu do premierového dílu, ale nesměl by mi jí Kokta pomlátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 A soutěž o ceny: kdo najde nejvíc závad na Stringově autě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Jo presne. Na Oziho jsem zapomnel, posledni dovou tady docela abstiuje. Stringo neboj kokta ti to jen prechipuje aby ti sla pekne do cervenyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Tak závad snad moc nemám, ale much to má už po těch 8-mi letech stáří hodně no... Co si budeme namlouvat, je to už babička, ačkoli je to stále vzhledově velice moderní a líbivé auto, stáří člověk nezastaví... Jen už ne chipovat, myslím si, že to je tak akorát Editováno: 9. Březen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) no scout teď je 7 rokem skor 150000km a kromě vady na laku, od štouchnutí atd vše zatím ok... po čipu to jede solidně konečně. a pořádný chrochtání v červenym, skoro jak atmoška Editováno: 9. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 No lak u mě začíná být jediný problém. Kufr už začíná kvést, lemy blatníků z vnitřních stran nad koly jsou oloupané a dneska jsem si všiml, že kamínky odloupaly lak ze spodní strany prahu za předními koly... Kapota je sice oťukaná, ale ne na plech, takže nerezne... Jezdím převážně silnice 1. a 2. tříd, na kterých už většinou sypou takovou tou pískovou drtí, takže po zimě to je všechno od předních aut na kapotě a to samé blatníky, tam to odlítává od kol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Já byl dneska v Norimberku, ale vezl mě kámoš O2 s 1,6 TDI, takže zívačka, co vám budu povídat....spotřeba ve třech 6 litrů na sto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Jo proto uz jste jeli v patek a odjizdeli vcera a ted jsi prijel. Jo hold 6 litru spotreba ale do Nirinberka jed 24hodin nevim jestli za to stoji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) 1.6 tdi nejlepsi Editováno: 9. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Az mi tech 6 litru prijde dost. 5,5 bych si predstavoval u tohoto motoru. Meli jste jed s Maverickem a pak by jste jeli za 4,5. A zbylo by vam na klobasu na vystave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky